7 Tips Keur Romantic Hubunganna

Malaikat sunda geus knocked dina panto Anjeun? Anjeun mangrupakeun salah sahiji nu leuwih boga untung, tapi ayeuna anjeun kudu ngajaga seuneu nu. Kumaha maranéhanana pasangan langgeng ngalakukeun hal eta? Anjeun ka katuhu pikeun kasampak dina arah maranéhanana coba diajar hiji hal ti eta. Di dieu aya sababaraha Rahasia maranéhanana jeung sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun ngajaga hubungan layeut suksés:

1. Dipercanten sorangan

Ieu teu sakabeh upami anjeun, tapi loba isu hubungan manggihan sumber maranéhanana dina dua mitra’ timer kapercayaan. Leres Pisan, saméméh asih batur, geus jadi di kasapukan full jeung diri anjeun, ka sunda jeung amanah sorangan. Keur di kamar panganten teu hiji kasempetan pikeun nyumputkeun balik deui batur sacara. Nya manehna / manéhna caang? Ulah nanya ka diri naha manéhna / baé sareng anjeun. Gantina, pastikeun Anjeun jieun nu cocok. Manéhna / manéhna ogé boga kasempetan mun jadi jeung ka batur kawas Anjeun. Tanpa keur overconfident, Anjeun kudu tempo sorangan pikeun naon anu Anjeun nu, jeung naon pasangan Anjeun nilik dina Anjeun.

2. Doze jealousy Anjeun

Keur pasangan hartina leumpang babarengan dina arah nu sarua. Trusting silih penting pisan jeung langsung patali jeung timer kapercayaan Anjeun. Pasangan Anjeun ngarencanakeun keur boga peuting kaluar ka babaturan dina hiji bar? Méré manéhna / nya sababaraha rohangan jeung ulah narajang poto eta sareng pertanyaan saperti: Dimana anjeun? Éta putri aya / guys? Jealousy nyaéta tiring sarta pasti nyaéta Cara pangalusna pikeun ngirim batur jauh.

3. Ngarojong silih

Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan keur di kamar panganten nyaéta nu boga batur pikeun ngarojong anjeun kali kudu. Narima dorongan nu, jeung ngukut sikep nu sarupa nalika pasangan Anjeun perlu eta. Saha anu aya di hubungan suksés bisaeun yén mitra romantik nu, anu mimiti, jujur ​​jeung ngarojong babaturan ka silih, sarta ngan afterwards, pencinta.

4. Kaget silih

Urang sadaya ngarasa konsékuansi tina rutin, keyeng ieu nu bakal robah anjeun jeung sweetie Anjeun ka dipan kentang. Urang sadaya geus kabiasaan urang saeutik nu ngeusi kahirupan urang, tapi upami Anjeun hoyong nyimpen seuneu hubungan Anjeun nepi, nyobaan teu meunang diserep ku rutin poean tanpa twists kana kahirupan Anjeun. Meunang kaluar babarengan, babagi pangalaman anyar. Inget sunda nu geus jiga orok, eta perlu fed.

5. Ngayakeun hubungan

Komunikasi Open mangrupa cara surefire ka hubungan kuat. Eta mantuan Anjeun dibere nyaho silih leuwih alus, ngartos kumaha ngarasa ngeunaan isu-isu beda, tur tingal titik lain kang of view. Ulah ngawangun istana keusik! Saling komunikasi sarta pondasi hubungan Anjeun bakal cemented di beton.

6. Candak sababaraha waktu pikeun diri

Hubungan A perlu waktu dedicated, tapi ieu lain hartosna yén unggal pasangan teu boga nanaon di gigireun nu. Anjeun masih boga babaturan, hobi jeung karya Anjeun! Ngahaturanan sababaraha waktu ka maranehna jeung ka diri sorangan. Sababaraha jam sajaba ti pasangan anjeun bakal nyieun kantun jeung ngahargaan silih leuwih.

7. Jujur ka silih

Kajembaran ngarupakeun dasar waras pikeun nanaon nu aya hubungan. Jujur saling komunikasi parasaan anjeun verbal atawa non-verbal. Ieu ngan baris nyieun sambungan anjeun kuat.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kuring Tempo Aya mah kawas – Ayeuna Naon?

Janten, Anjeun geus ditandatanganan nepi ka sababaraha tempat dating jeung geus sabenerna kapanggih sababaraha urang nu remen ...

Deukeut