7 Pamendak sagemblengna Unik Pikeun A Tanggal

Bobogohan, kami geus sagala ngalaman sababaraha kaping alus, sababaraha kusam / leuwih dreary, sababaraha cringe uih leuwih aya gunana sabab jeung mudahan aya sababaraha hebat pisan / leuwih seru teuing. Jadi naon ngajadikeun titimangsa endah pisan? Tangtu jelema nu keur silaturahmi ngabogaan loba ngalakukeun eta, tapi kuring mikir aya deui eta ti nu. Jigana hal nu bener bisa nyieun titimangsa nangtung kaluar nyaéta dibagi pangalaman geus babarengan, sareng sambungan ieu brings.

Rapat dina bar atawa pub keur tanggal munggaran pisan klise jeung whilst ngabogaan makan ngarupakeun nice, bisa meunangkeun boring lamun ngalakukeun hal eta saban minggu pikeun tanggal peuting jeung salaki Anjeun. Naha éta téh tanggal kahiji atawa mingguan 'tanggal peuting' reguler bener Spice nepi ku opting pikeun ngalakukeun hiji hal senang jeung leungeun dina.

Naha anjeun nyaho yén pangalaman babarengan nyieun konéksi antara jalma? Karya saperti kieu. Lamun anjeun geus tipe nu mana wae nu pangalaman Anjeun oge bakal boga émosi anu bade bareng jeung eta. Jadi contona lamun abseil off gawir nu Anjeun meureun bakal ngalaman sababaraha nervousness, sugan teror, adrenaline jeung luhur. Ayeuna lamun urang ngabogaan pangalaman babarengan jeung jalma sejen, jeung urang nu ngaliwatan émosi sarua babarengan, ieu nyieun hiji beungkeutan. Pikeun hiji hal urang bisa nyaritakeun antargugusna, ogé jeung mibanda nu rék diajak ngeunaan, kumaha oge jeung awewe aya alesan leuwih tangible. Lamun awewe geus hiji koneksi (alus atawa seru) pangalaman jeung batur hiji kimia disebut Oksitosin sabenerna bakal dirilis dina awak urang. Ieu hormon beungkeut jeung bakal nyieun urang ngarasa leuwih deukeut ka jalmi urang ngabogaan pangalaman jeung. Ayeuna pasangan nu mibanda sababaraha adrenaline ti ngalakonan hiji hal nu hebat, jeung sababaraha endorphins jeung serotonin ti ngalakonan hiji hal fun, jeung mangrupakeun campuran geulis heady. Lamun anjeun nempo eta jalan teh aya gampang nempo kumaha urang bisa digolongkeun for geus aya aya we Tanggal.

Jadi kumaha urang bisa panawaran ieu jeung konsép dating? Gampil, Anjeun hoyong rencana kaping nu nyieun nu ngalaman babarengan jeung kaasup senang jeung unsur seru. Warta alus nyaeta normal, urang sapopoé anu teu model katingal-alikes masih bisa nyieun nurun-bagian éta pangalaman. Jeung ieu méré Anjeun an tepi leuwih pesaing Anjeun. Kumaha kuat sarta narik pikeun bisa nyieun nurun ieu pangalaman, jeung naon cara gede ka lamping nepi atraksi. Lamun urang ngarasa heightened émosi jeung beungkeut jeung jalma sejen we ngarasa katarik eta.

Kauntungan sejenna milih hal-hal unik jeung senang pikeun tanggal Anjeun nu bakal beulah es, nu utamana penting lamun urang keur tanggal kahiji. Sawaktos Anjeun keur dipake kaluar cara masak pizza babarengan Anjeun teu gaduh loba waktu for ngarasa kitu kikuk. Jeung bisa ngidinan kasempetan for geus meunang nya fisik jeung flirty ku karana. Ieu mindeng teuas noél batur Anjeun mah boro nyaho lamun dina titimangsa dina bar hiji, tapi sawaktos Anjeun keur ngalakonan hiji hal praktis babarengan éta loba gampang. Upami Anjeun gaduh ka gawé bareng dina kagiatan éta nu leuwih alus tinimbang éta, inget yen pangalaman babarengan nyieun sambungan. Jeung lamun aktivitas Anjeun senang jeung anjeun manggih yourselves ketawa ieu bakal mantuan Anjeun boh ka bersantai.

Di dieu aya sababaraha gagasan pikeun anjeun:

  • Masak babarengan - Masak babarengan bisa loba fun. Anjeun tiasa boh bukuna hiji palajaran masak atawa masak hal di imah (asumsina éta teu tanggal kahiji).
  • Gagarabah - Deui ieu mangrupa leungeun dina pilihan jeung bisa pisan seksi. Mikir tina film 'Pocong'. Jeung bagian kece teu nu baris aya keepsake ti kaping dina bentuk naon bae nu dilakukeun. Ngan pastikeun tanggal Anjeun weruh mun teu ngagem baju heubeul.
  • A walk jeung tetempoan dramatik - Urang spoke ngeunaan nyieun hiji pangalaman babarengan jeung lamun teu boga loba waktu atawa basa Anjeun asup anggaran hiji keur leumpang babarengan bisa idéal. Masarakat mindeng manggihan ngagampangkeun bersantai jeung diajak ngobrol basa aranjeunna keur leumpang. Tur upami Anjeun salah milih tempat nu boga tetempoan nice ieu bisa nambah ka pangalaman. Salah sahiji kaping pangalusna kungsi mah kungsi ieu picking suung liar di leuweung. Kabeneran lalaki mah ieu dating terang nu leuwih éta plant!
  • Hal daring kawas abseiling atawa zorbing - Pikeun Dipati adrenaline ieu téh sampurna. Ngan pastikeun tanggal Anjeun weruh naon anjeun perencanaan sarta nepi for eta samemeh indit!
  • Pindah ka kebon binatang - Nanaon jeung sato nu agung. Petting sato meunang Anjeun warmed luhur jeung ka dina wanda pikeun petting silih. Ditambah deui mantuan nu rék dipegatkeun nu hormon sadaya penting oksitosin.
  • Naék kuda - Tunggang kuda bener bisa seuri hiji, jeung oge hiji tangtangan upami anjeun geus teu usaha eta saméméh. Deui euy mariksa pasangan Anjeun up for tangtangan éta samemeh indit salaku teu for everyone.
  • Pameran Seni - Lamun boh seni kawas ieu bisa nyieun keur pangalaman Tanjungjaya berbudaya jeung fabulous. Pameran poto bisa fun teuing.

Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kudu Asih Anjing : Leash New On Kahirupan

Adi kuring Michael ieu tinggal jeung kuring nepi ka nikahna meunang deui dina lagu. "Naha teu Molly coddle manéhna, Sarah,"...

Deukeut