7 Truths Ngeunaan pepet Pecinta

Owning ingon sabenerna ngarobah hirup. Jeung pikeun sakabéh jalma pencinta piaraan kaluar aya, urang nyaho nu sabenerna bisa resonate jeung handap tujuh truths.

kaleresan #1: “piaraan High”
boga piaraan umumna leuwih percaya diri balukarna luhur harga diri. Pets cinta tanpa pamrih, salam joyfully, jeung minuhan kudu ditampa, nyiptakeun “ingon-ingon luhur”, nu jadi boga piaraan, anjeun terang yen rarasaan teu bisa ngéléhkeun.

kaleresan #2: More positif Outlook dina Kahirupan
Lamun pamikiran ngeunaan pets Anjeun, Anjeun teu bisa mantuan tapi seuri jeung mikir sakabeh cara nu maranéhanana geus dibawa kabagjaan kana hirup anjeun. Komo lamun kali anu tangguh, nu cuddle jeung muter sesi jam panjang brighten poé Anjeun. Dina kanyataan lamun pamikiran ngeunaan piaraan Anjeun, pikiran tina négatip dieunakeun jauh jeung positivity radiates sakuliah awak anjeun.

kaleresan #3: Ngalamun No More
Pets ogé nyadiakeun urang jeung perasaan milik sarta méré urang hiji ayana bermakna. Tanggung jawab jeung kurban diperlukeun tina kapamilikan piaraan sia eta sadayana lamun urang nempo jeung ngarasakeun saratna, kanyamanan nonjudgmental maranehna nyadiakeun.

kaleresan #4: Buka Nuju Kahirupan and hubungan
Nu “ingon-ingon luhur” nu pets urang mintonkeun urang ngajadikeun keur rentan teu cukup salaku scary. Keur urang nyaho yén euweuh urusan naon kajadian, aya hiji hal hirup reliant kana urang. ngaliwatan pets’ alam jeung kasih sayang miara, nu pets gumantungna bener mintonkeun urang nyadiakeun harepan nu muka nepi sabenerna patut resiko unggal waktu.

kaleresan #5: Kapercayaan di mates Soul
Ngaliwatan kisses random ka pangkonan-diuk nu katingal tina angen dina panon maranéhanana, cinta saratna pets nyadiakeun méré harti anyar ka mate kecap jiwa. Pikeun pencinta piaraan jeung peminat, pets urang mangrupakeun salah sahiji mates jiwa urang. ku maranéhna “ngan nyaho” lamun urang kudu sababaraha perhatian tambahan confirms nu jiwa Anjeun nyarita ka silih. Ieu téh anggapan ieu nu pets urang nyieun urang leuwih kabuka sarta masing-masing ka pamanggih ieu mates jiwa.

kaleresan #6: Dina Toel jeung Emosi
ku émosi, nu teu imply histeris nangis atawa konstanta swings mood. Pets méré kahirupan urang harti deeper ku ngamungkinkeun urang pikeun meunangkeun di touch jeung lemes, émosi leuwih intim. Urang, salaku boga piaraan, nu ilaharna leuwih sumanget jeung bisa kabuka nganyatakeun pikiran jeung parasaan urang teu ngan ka pets urang tapi ka batur ogé.

kaleresan #7: Pets Hayu Kahiji
pets urang barudak urang. Ti terus ngawangkong ngeunaan ka nyimpen rébuan gambar piaraan ka nyampurkeun eta jadi babies, hubungan antara urang jeung pets urang pisan sarua jeung nu hiji indung ka anak.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu Anjeun Picking Nu Mitra salah?

Aya loba alesan naha hubungan hiji bisa gagal. Bad timing. Timer sabatoge

Deukeut