7 Kasalahan awon Awewe Jieun uing Nu Sakur Chances of a Hubungan

hiji No sampurna. Kanyataanna, dating teu bakal cukup salaku loba fun lamun dulur éta. Tapi, aya cara nu bisa uing pangalaman dating. Di handap tips aya kasalahan awon nu awewe teu kudu ngalakukeun lamun bobogohan.

Keur Teuing Sadia

Initiating lolobana kontak jeung instan ngarespon kana susuratan nu mana wae ti manéhna kabéh tanda nu nyebutkeun anjeun teuing sadia. Lalaki néangan awéwé yakin jeung bebas anu hayang ku batur. Sedengkeun anjeun bisa jadi guligah atawa hayang némbongkeun minat guy Anjeun, keur teuing sadia bakal datang di sakuliah desperation.

Timer diserep

Unggal lalaki hayang hiji awewe katuhu independent?! Tapi, lamun anjeun aya teuing “di-ka” maneh sorangan, lalaki bakal dipareuman. Kadé méakkeun waktu ngawangkong ngeunaan tanggal jeung pangalaman jeung kapentingan-Na ogé babagi Hormat.

Terus Keur On Henpon

Anjeun dina tanggal ka dibere nyaho potensi Bapak Anjeun. Katuhu jeung sabalikna. Terus keur dina telepon Anjeun kurang ajar salaku manusa teu hayang tanggal telepon Anjeun, manéhna hayang dibere nyaho anjeun. Pastikeun yen telepon Anjeun teu ngan dina bag Anjeun pikeun sakabéh tanggal tapi ogé mastikeun yén éta dina modeu jempe.

kungsi Mayar

Times nu ngarobah jeung maturan mayar dina tanggal kahiji jadi sarat hiji. Bari sakeupeul lalaki bakal keukeuh dina Mayar, loba bakal discouraged lamun teu nawarkeun ka sahenteuna dibeulah RUU.

Minum Teuing Loba

Sedengkeun ngabogaan hiji atawa dua inuman dina tanggal hiji sampurna rupa, minum di kaleuwihan atawa komo lalaki mabok dina tanggal bakal boga manéhna ngajalankeun for hirupna. Teu ngan teu pintonan ieu nu teu siap hubungan serius tapi oftentimes minum teuing ngawujud ka berpotensi nyebutkeun hiji hal Anjeun bisa kuciwa.

Nyoba Robah Anjeunna

Tohan kahirupan asih anjeun dina poténsial hiji guy nyaéta resep musibah. Bobogohan batur ngan alatan manéhna menarik atawa boga duit bari nyoba ngarobah manéhna jadi jadi bodo sampurna anjeun bakal ngahurungkeun hubungan nu mana wae nu ka hiji ngeusi anger jeung ambek-ambekan.

instan Hubungan

Lalaki nu lengkep dipareuman ku awewe anu ngahurungkeun kaping mimiti kana instan you're-nu-hiji-let's-perlu-nikah. Aya rarasaan leuwih alus mangka gaduh éndah kahiji tanggal tapi Ladies, ngajaga “Abdi bogoh ka anjeun” pikiran ka diri pikeun sababaraha bulan kahiji. Meunangkeun serius jeung keu parasaan jelema teuing geura-giru baris nyieun man Anjeun ngajalankeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
15 Akun Best Twitter ka Turutan pikeun Saran Bobogohan dina 2015

Dina masarakat urang kiwari disetir digital, urang ngandelkeun manggihan paling informasi urang ti internet. Many people use...

Deukeut