7 Truths awon Ngeunaan Modern Bobogohan

Bobogohan geus bagian ti budaya barat saprak lila. Tapi, bobogohan ti ayeuna mah nya sacara signifikan béda ti naon eta dipaké jadi salila 60s, 70s, 80s komo 90an.

Nu Advent tina Internet sarta mibanda eta mecenghulna situs web dating sakitu legana tanggung jawab parobahan ieu. Sedengkeun aya kavling hal anu nyieun poé dating modern leuwih alus sarta leuwih seru (dating nyambung pasti salah sahijina), ayana demerits teu bisa dibantah teuing. Di handap ieu aya sababaraha truths awon ngeunaan dating modern nu bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun acquainted kalayan maranéhanana demerits.

1. Jalma geus ampir poho nyarita ka unggal séjén

Komunikasi gampang mangrupa salah sahiji hadiah nu pangbadagna nu téknologi geus disadiakeun manusa jeung. Dinten ieu, jalma asih meunangkeun cicing di touch saling komo maranehna mil jauh. Tapi, kamajuan ieu téknologi ogé geus ditelasan hajat masarakat nu rék diajak.

Nuhun, anjeun geus maca eta katuhu; paling urang ayeuna teu ngabutuhkeun pisan ngadenge sora tercinta maranéhanana, runtuyan talatah téks ngalakonan pakasaban maranehna. Naon ngeunaan Telepon? Oh, pikeun kalolobaan jalma anu hal jaman baheula.

2. Anjeun hiji, lamun anjeun aya goblog

Anjeun hayang meunang jantung batur sacara? Dinten ieu, cara paling gampang seja nu ku nu keur goblog. Anjeun bakal katingali leuwih narik para pasangan dating Anjeun, lamun jaga kurang. Sababaraha dinten kapengker, ampir teu aya anu ku anjeun jigana kabetot dina individu mintonkeun interest.

3. Réaksi nu ampir sok deceptive

Réaksi decoding nu ampir teu mungkin jadi sajauh jalma milik generasi hadir nu prihatin. Hiji jalma anu teu sakabehna impressed sareng anjeun behaves di ragam sarua sarta ngabogaan katingal sarua on / beungeut nya diangkat jadi hiji jalma anu bener kabetot dina Anjeun. Kalolobaan jalma, ayeuna, poho kumaha pikeun nganyatakeun émosi jeung maranehna mikir éta kualitas nu hadé.

4. Duit, duit jeung duit terus asalna penampilan

Nu pernyataan di luhur bener utamana keur lalaki; pikeun awewe, mah bakal cara buleud séjénna (penampilan asalna kahiji terus duit). Pondokna, naha jelema nu keur bobogohan jeung bakal kabetot dina Anjeun gumantung kana tempat Anjeun peringkat salaku sajauh dua faktor ieu prihatin. Nuhun, ngan aya dua ieu; sagalana sejenna asalna sanggeus ieu.

5. Hal nu teuing diayakeun jadi layeut

Dinten ieu pangatur hangouts layeut geus jadi gampang teuing. Anjeun nyieun télépon télépon jeung panyadia ladenan bakal ngatur hiji dinner cahya lilin pikeun anjeun. Ieu geus nyata layu pesona hiji dipaké pikeun ngahubungkeun jeung rencana saperti saméméhna.

6. Kalaluasaan? Naon privasi?

Aya euweuh swasta ngeunaan keur bobogohan ayeuna. Anjeun geus tanggal hiji jalma sore jeung ku peuting Anjeun baris nempo poto ti dua sodara diklik babarengan dina média sosial jalmi lain kang akun dituturkeun ku runtuyan koméntar jeung frase creepy. Upami Anjeun keur teu dipaké pikeun eta, anjeun teu milik generasi ieu.

7. Nyebutkeun éta leuwih kitu gampang ayeuna

Ngan hiji teks jeung pasangan anjeun bakal terang, yen Anjeun teu leuwih museurkeun Anjeunna / nya. Dina kali teks direcahna ngandung ngan pasangan atawa kecap. Ieu megatkeun nepi hubungan hiji bener anu mudah?

Dinten ieu, urang geus pasti jadi leuwih ngabaran jeung kasual; kurangna waktu ogé sétan utama. Tapi, eta teu bisa ditolak anu masih hoyong bandung jadi dicinta. Janten, geura-giru hiji waktu bisa datang lamun dating jadi salaku layeut jeung seru sabab dipaké pikeun jadi taun nu geus kaliwat.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
How To Date
Urang Tanggal – Old Sakola Style

Sajaba nilai geus ngalakukeun leuwih ampir sadayana, ti yén jus pelem polos nu ayeuna ngandung kalsium ditambahkeun, to the grocery...

Deukeut