9 Balik Sarerea Ti San Francisco Goes On

Jalma di San Fransisco nu romantics nyata; maranehna nyaho kumaha ngahurungkeun tanggal kana tanggal sampurna. Tapi, jeung jadi loba tempat gede pikeun muka dina tanggal hiji di kota, éta teuas pikeun muka salah jeung rencana dating Anjeun. Bagian handap ceramah ngeunaan salapan kaping dulur di sapatu San Francisco anjeun dina.

1. A numpak dina Magic Bus SF

Magic Bus bakal mawa anjeun dina 90 menit lalampahan sightseeing psychedelic San Francisco. Salila tour multimedia seru ieu, Anjeun bakal nampi ka saksi jeung loba dikaitkeun budaya hippie jeung loba facades séjénna kayaning tina 1960-an. lalampahan bakal méré boh anjeun jeung kavling pasangan anjeun kenangan ka cherish.

2. Candak nya Samudra Beach

Lamun pasangan Anjeun an enthusiast outdoor, manéhna pasti bakal cinta tempat ieu. Samudra Beach aya deukeut Golden State Park; waktu Anjeun bakal méakkeun dieu bakal seru jeung senang-kaeusi. Nyokot bagian dina kagiatan saperti ngalayang layang a, hiking, jeung biking; terus méakkeun sababaraha jam reureuh babarengan leuwih sagelas cocktail paporit Anjeun.

3. Pindah ka pamayang urang darmaga keur tanggal sasarap

Pamayang urang darmaga tetep pisan rame ampir kabéh ngaliwatan poé; kumaha oge, lamun bisa ngatur nganjang tempat saméméh 9 a.m., eta pasti bakal nawarkeun Anjeun solace anjeun jeung pasangan Anjeun yearn pikeun.

Boga sasarap hearty, mariksa singa laut kaluar jeung salaku poé progresses indit ka Pier nu 39 keur sababaraha balanja. Pikeun nyieun tanggal saeutik leuwih seru, Anjeun oge bisa nyokot numpak mobil kabel ti pamayang urang darmaga ka Uni Square.

4. A numpak bike ngaliwatan Area Bay

Lamun éta tanggal ragrag, indit keur numpak bike ka Bay Area SF. Sagala anjeun bakal ngalaman bakal boga touch tina roman; hayu jadi warna, nu angin ngahiliwir atawa bau berdaun.

5. Pindah keur tanggal film husus

Gantina bade keur tanggal film biasa, sirah ka Castro Wayang, a karaton film sohor jeung salah sahiji ciri bersejarah pang populerna di San Francisco. Lian ti hosting film repertory jeung festival film, ogé hambalan rupa kajadian husus.

6. Méakkeun sababaraha jam dina Forbes Island

Wae euy teu bisa meunangkeun leuwih romantis ti ieu; nganjang Forbes Island jeung tercinta jeung anjeun pasti bakal boga sababaraha kenangan tanggal post gede.

Tanya pamajikan atawa gadis babaturan pikeun mawa jaket kalayan nya salaku angin ngahiliwir anu mindeng geulis tiis di dieu. Lamun poho pikeun ngingetkeun nya, entong hariwang; maturan jaket atawa jaket mangrupakeun heubeul, tapi jalan bener amis nyieun awewe ngarasa dipikacinta.

7. Rencanana hiji balon hawa numpak panas

Saksi Panonpoé Tilelep di San Fransisco ti balon hawa panas; bakal tercinta Anjeun pasti bisa impressed jeung pilihan Dongeng Anjeun. Ieu mangrupa ide dating sampurna pikeun celebrating kali husus. Mungkas outing jeung tepung gede jeung roti bakar Champagne.

8. A lalampahan ka Crissy Lapang

Crissy Lapang bakal nawarkeun Anjeun rupa kasempetan pikeun ngahurungkeun hiji outing normal jadi tanggal layeut. tempat, nu sakali dipaké pikeun jadi airfield Angkatan Darat AS, geus ayeuna geus diasupkeun kana Nasional Area Golden Gate Rékréasi.

Dina Crissy Lapang, Anjeun bisa ngapung layang a, boga cangkir kopi di cafe deukeutna, atawa sakadar méakkeun sababaraha jam tenang jeung pasangan Anjeun ningali gelombang nabrak gently jeung tetempoan basisir breathtaking.

9. Pindah keur stairway walk

Hal ieu bisa muncul jadi ide dating pisan simplistic, tapi lamun aya di San Francisco stairway walk nyaéta pasti pilihan kudu-nyoba bobogohan. kota ieu imah ka jumlah stairways unik jeung elegan; loba stairways ieu aya jarak jauh jeung salaku hasil mibanda backdrops geulis layeut. Dua SF stairways nu make spot dating gede nu Lyon Street Lengkah, jeung Hambalan Genténg 16 Avenue.

Ieu éta ngan salapan kaping jalma di San Francisco kudu kungsi luput jalan. Naon gede ngeunaan eta nyaeta Anjeun moal kudu méakkeun rébuan dollar for wae kaping ieu, tapi tetep anjeun bakal meunang méakkeun sababaraha waktu memorable jeung gairah jeung pasangan Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Anjeun kudu tanggal Girl hiji Ku Dog hiji

Dina momen Kami di hubungan jeung hiji awéwé endah pisan. Manehna teh éndah, calakan sarta feminin. Anjeunna...

Deukeut