Tentang Kami

Wilujeng sumping di DateMyPet.com

Loka séjénna dating? Entong. A loka pasamoan pikeun jalma piaraan? Nuhun.

Gagasan pikeun DateMyPet.com dimimitian salila keur leumpang jeung anjing mah di taman lokal urang. Sakumaha biasa, folks bakal kaanggo urang jeung mairan ngeunaan cara lucu manéhna. Ilaharna ieu bakal ngakibatkeun paguneman. Paguneman ieu dibasajankeun kausal ngobrol basajan, nepi ka rinci ngeunaan kahirupan maranéhanana. Total strangers jeung urang gé bisa conversing kawas babaturan heubeul. Thats kakawasaan pets urang. Maranéhanana nyadiakeun kakait umum, hiji pamahaman nu urang.

Nu folks mah minuhan dina walks ieu dibasajankeun lila happily pasangan nikah ka single. Padahal kahirupan maranéhanana béda pisan, maranéhanana kabéh ngabagikeun hiji asih keur sato. Boh salaku boga piaraan atawa 'hoyong-ka-jadi'. Diomongkeun ka single, eta kaget kuring kumaha loba kaping jeung hubungan maranéhna réngsé sabab pasangan séjén ieu teu cocog jeung asih maranéhanana pikeun pets maranéhanana. Ieu range ti 'manéhna hated drooling anjing mah urang’ ka 'manéhna alérgi ka ucing mah’ jeung Palasik 'manéhna nyangka simkuring ngaraos gila alatan kuring ngubaran eta kawas babies'. Lamun kaputusan datang ka milih antara pasangan atawa pet nu – nya ieu teu brainer pikeun mayoritas nu. Piaraan nu meunang.

Jadi di dieu urang, “upami Anjeun hoyong tanggal kuring, Anjeun kudu tanggal piaraan mah”. Thats nu drive balik website ieu. Lamun terang leungeun kahiji yén hiji jalma téh lover piaraan, eta bakal nyieun hal pisan gampang. Nu kakait kuat anu bisa diwangun kana.

DateMyPet.com mah sakadar loka dating sejen. Kuring hayang eta jadi masarakat pikeun nu boga piaraan. Neangan cinta atawa silaturahim. Jadi coba eta jeung ngabejaan urang naon mikir.

Lamun henteu hiji boga piaraan, Anjeun tampi teuing. Tapi kakara nyebut, “…Tanggal piaraan mah”.

Anggota : For support questions, punten login ka akun Anjeun

Kontributor: If you wish to provide article content for our site, mangga kontak urang panulis AT datemypet.com

Pencét Inquiries: Mangga ngalebetkeun pamundut anjeun ka pencét AT datemypet.com

diadegkeun dina 2004, Tanggal piaraan mah jadi loka dating ngarah pikeun pencinta piaraan single. Pikeun neruskeun tumuwuhna ieu leuwih alus ngawula anggota urang, di 2014, Tanggal piaraan My partnered jeung Venntro Nyarita (grup media global) jadi bagian jaringan dating global maranéhanana, ngahontal jutaan single sakuliah dunya.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio