Pepelakan-guyub hobi pikeun Lesmana

Lucky saderek - saderek geus kapanggih batur endah pisan nu babagi asih anjeun film, ngabogaan rasa gede humor, and adores animals. If you’re running out of date night ideas and have explored every romantic outing, naha teu naek kapal dina sababaraha philanthropy salaku pasangan, utamana lamun ngasupkeun hobi anjeun geus ngarasakeun? Here are some ideas on ways you can help out, sakabehna mibanda bantuan pasangan Anjeun:

1.) Fotografi: Overrun shelters and rescues oftentimes need help capturing quality photographs of their current animals available for adoption. Are you or your partner a master of Instagram, atawa lampahkeun anjeun bogoh ka ngécéskeun in jeung beluk tina aperture? This could be a great fit for you, and it can easily make a difference in the number of animals being adopted. Contact your shelter to see if you can offer your services, sarta babagi maranéhanana rupa lucu dina situs jejaring sosial pikeun mantuan manggihan eta imah.

2.) Beberesih: Gering clutter nu? It’s so easy to accumulate too many things as a couple, so take the opportunity to clean house and provide needed items to local shelters and rescues. Towels, blankets, koran, masakan, placemats, and more can all prove useful to these groups. Give them a call, and see what they need. You’ll help them out with supplies while making your home more organized.

3.) Masak: Cutting out meat and/or animal products can liven up your meals together. Jay-Z and Beyonce did it, naha teu jadi Anjeun? Vegan and vegetarian takes on your favorite dishes can make pizza night far more interesting, and this lifestyle gives way to new culinary flavors and restaurant adventures. Do it for the animals, pikeun kaséhatan Anjeun, or just to incorporate more produce into your dinners. Jalan anu mana waé, éta mangpaat - jeung ngeunah!

4.) Travel: Naha dua sodara sunda nganiaya jalan? Is traveling on your wish list, tapi anjeun teu pernah sigana make lumangsung? Many shelters and rescues need transports between their locations and other rescues or foster homes. If you’re going out of town anyway, atawa lamun geus sok hayang nempo bagian nu sejen dina nagara, nawarkeun angkutan sato, sanajan éta ngan nyangkokkeun sabagian jalan.

5.) Seni jeung Karajinan: Lamun duanana lumangsung nepi bandung proyék DIY (perhatian sagala pencinta Pinterest jeung guys ngagunakeun pakakas,) then this is a fun project for you. With a few items and some teamwork, you can easily build cold weather shelters or dog houses for stray animals in your community. This is also a great test for relationships, much like Ikea purchases. If you both love art, nyieun sababaraha lembar babarengan jeung nyumbang ka hiji nonprofit sato pikeun lelang off atawa pake pikeun ngumpulkeun kasadaran.

6.) Komputer: Mun anjeun geus-tech savvy, offer to help rescues or shelters with their webpage design or social networking sites. If you blog, nulis sababaraha artikel ngeunaan sumber ieu masarakat, atawa Sangkan maranéhna gampang dina ngabentuk blog sorangan.

7.) Bersosialisasi: Kuring gawe di panti jompo di Kentucky, and I can assure you that most residents don’t get many visitors. If you have a pet that has the right personality for this line of work, talk to an animal therapy group to start the process of getting your pet ready for volunteering. We all know how comforting animal interaction is, naha teu nawarkeun nu ka batur merlukeun kanyamanan? Consider offering these services to domestic violence shelters, kids angkat, jeung penderita hospice, oge. Don’t think only cats and dogs can do this work, boh! I’ve seen bunnies, babi, komo kura sadaya ngalakonan bagian maranéhanana!

8.) Olahraga: Lamun jeung sweetheart Anjeun asih tinggal aktip, mertimbangkeun pangatur jeung milu dina 5k pikeun ngangkat kasadaran dina cruelty sato, or offer to walk the dogs at a local adoption event. Perhaps even host a puppy “race” or kitten Superbowl to benefit your local Humane Society. You’ll help charities in their efforts while having fun, jeung nu meunang-win.

9.) Tinggal di: Saung sato urang nu pinuh ku anjing jeung ucing anu perlu salawasna imah, and rescue groups urgently need fosters for these animals in order to prevent euthanasia. If you’re a homebody and have extra space to foster an animal temporarily, contact your local animal shelters and rescue groups. What’s better than saving a life jeung teu meunang ulin jeung babaturan furry anyar?

Rasakeun kanikmatan ieu hobi philanthropic salaku pasangan, jeung nyaho nu babarengan Anjeun keur nyieun béda di nyawa sato kira-kira Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha Anjeun Bisa hiji titik palsu Online Propil Bobogohan?

Kumaha anjeun nyaho yén propil pikeun nyata jeung teu hiji hal diwangun pikeun meunangkeun Anjeun pikeun ngagabung ...

Deukeut