Nu Anjeun Dateable?

Daptar cara pikeun dibere nyaho sorangan saeutik saeutik leuwih alus, nyieun maneh "saeutik lotta" leuwih dateable

Kasalahan loba jalma make di akherat dating maranéhanana henteu ngabogaan mangrupakeun ide nu sae saha maranéhanana, maranehna sorangan, nu. Ieu bisa sigana patojaiyah, tapi sawaktos Anjeun keur aktip rék néangan pasangan anu mangrupa salah sahiji kali pangalusna difokuskeun sorangan jeung naon ngajadikeun Anjeun “keletik”. Awewe, leuwih loba ti lalaki, nu rawan “Abdi resep Naon bae Maneh jiga”-Sindrom (meureun alatan lingering ekspektasi budaya nu awewe nu sakuduna jadi fléksibel, leuwih amorf kurang kapentingan sorangan), pamustunganana dihasilkeun dina hubungan unsatisfactory jeung unfulfilling di pangalusna; jeung kejutan, wasted waktu jeung anger di méré nyaho ngabogaan “robah”, di awon.

Salah sahiji sayings paporit mah mana anu hiji hal kawas ieu–kumaha ieu batur nu sejenna sakuduna nyaho jeung cinta anjeun, lamun teu apal jeung cinta anjeun? Investasi dina nyaho sorangan ngidinan Anjeun pikeun nyaho persis naon mawa ka tabel, jeung ngajadikeun leuwih gampang anjeun jeung Hiji Katuhu Anjeun ka ngakuan silih bakal katarik qualities anu henteu bade ngarobah jeung perusahaan atawa jeung taun.

Salaku Shel Silverstein nu nyerat dina sajak-Na, “Masker”:

Manéhna geus kulit bulao
Jeung saterusna teu manéhna
Manéhna terus eta hid
Jeung saterusna teu manéhna
Maranéhanana searched for jeung biru
Sakabeh kahirupan maranéhanana ngaliwatan
Dibikeun ka katuhu ku–
Jeung kungsi terang

Di dieu aya sababaraha cara pikeun dibere nyaho jeung cinta anjeun, sahingga si sejenna bisa, oge!

1. Candak sorangan Out

Hiji ieu tossed kira-kira ku rupa jeung myriad “timer pitulung” gurus, buku, jeung kelompok awewe. Jalma biasana mikir ngeunaan eta dina watesan dinner, nu bisa intimidating jeung kagok lamun geus teu dined di masarakat sorangan saméméh. Jadi bisa wae outing signifikan, salami geus senang jeung hal anjeun mikaresep–wayang (sakali hurip turun, taya sahijieun ieu fokus kana anu diuk sorangan), kaulinan bola, atawa meureun poé lalampahan tempat anyar.

2. Naon Ulah YOU Hayang Pikeun Ulah Dinten ieu?

Geus sababaraha waktu bébas? Ngeureunkeun pikeun menit sarta blatantly nanya ka diri naon nu bakal nyieun anjeun bagja katuhu tuluy aya–terus balik ngalakukeun hal eta! Ieu salah sahiji cara paling basajan jeung éféktif pikeun Ngepaskeun kaluar noise hirup jeung ngeureunkeun wasting waktu ku keur sedot kana Facebook atawa televisi. Ogé muka anjeun nepi ka nu loba deui random, gaib twists jeung robah warna ka warna, jeung silaturahmi nu leuwih loba jelema ti Anjeun bakal mibanda, thoughtlessly jeung teu eling killing time. Dina prosés, anjeun bakal manggihan nu Anjeun teu ngabutuhkeun batur katut ka bahagia–Anjeun bisa jadi senang jeung indulgent ku nu keur purposeful jeung pilihan Anjeun.

3. Tanya Friends anjeun

Ieu jenis an elaboration aktivitas Facebook nu populér nanyakeun urang mairan ka post sareng kecap nu ngagambarkeun poster nu. Tapi Anjeun bisa diajar ngeunaan diri, atawa sahenteuna ngeunaan umum dibayangkeun jeung gambaran tina diri anjeun, ku nanyakeun babaturan kumaha maranéhanana bakal ngajelaskeun anjeun. Ieu bakal mantuan pikeun nyaangan “Maneh” yén anjeun presenting ka dunya, sahingga kaping. Tiasa Waé, jeung paling dipikaresep, ieu cocog jeung naon percaya diri tulus Anjeun. Tapi lamun anu tanpa disadari katarima salaku ngabogaan karakter anu béda ti naon nyaho bener ngeunaan anjeun–ieu bisa manifesting salaku string tina gagal, hubungan matak ngabingungkeun.

4. Coba Hirup New

Ieu jenis sabalikna ti #2. Gantina nyampurkeun diri hal nyaho Anjeun bakal kawas ngalakonan, ngalakukeun hiji hal sagemblengna anyar! Kungsi ridden kuda saméméh? Panggihan hiji pausahaan nu nawarkeun gampang jalan satapak rides. Abdi teu bakal ngajengkeun ngalakonan nanaon nu frightens calana off anjeun, margi–sedengkeun anu bisa mikat kaping–sieun anjeun bisa ngaganggu ti keur bisa ngarasakeun pangalaman anyar. Dina ahir poé, Anjeun bakal geus diisolasi pangalaman hirup sejen nu mantuan ngartikeun anjeun jeung kapentingan Anjeun, jeung anjeun bisa jadi kudu skill jeung paguneman sejen titik dibawa ka meja.

Ngabogaan rasa percaya diri diri anu menarik. Ku cultivating rasa anjeun sorangan, Anjeun bakal jadi happier, leuwih kaeusi jalma anjeun bakal boga nu leuwih pikeun nawarkeun ka hubungan hiji; jeung di Samentara éta, Anjeun bakal boga loba fun sia apal kana YOU yén anjeun sadaya ngeunaan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Gelo (Tapi Sajati) Hal Ngeunaan Bobogohan Anjeun ngabutuhkeun ka Apal!

Hal ieu bisa jadi bener metot lamun ngalakukeun sababaraha panalungtikan jeung manggihan hal nu kungsi terang ngeunaan dunya ieu ...

Deukeut