Nu Anjeun bobogohan nu Kabogoh Boomerang?

"Manéhna mikanyaah ka kuring. Manéhna mikanyaah ka kuring mah. "—Deden

Unggal gadis geus tanggal guy ieu. Anjeunna salaku umum salaku alergi di springtime nu. Ladies, nyaho Aksara ...

Manéhna sangka jukut ieu greener di sisi séjén. Atawa manéhna "diperlukeun ruang-Na." Jadi, tanpa loba warning, manéhna teu kalakuan disappearing nu ngawujud komo Houdini reueus.

Anjeun ceurik. Anjeun sual naha. Saterusna pamustunganana, jeung sababaraha waktu jeung jarak antara anjeun, Anjeun ngatur ka dudung jantung jeung mindahkeun dina.

Jauh ka reuwas Anjeun, bulan / taun saterusna manéhna mulih. waktu ieu jeung mawar beureum, pleas ampun, jeung kahayang ngaduruk ka rekindle flames heubeul. Loba kali, sanggeus anjeun geus jadi kabetot dina batur anyar.

Sora akrab?

Nu 64,000 Patarosan jadi ... kudu Anjeun nyandak manéhna balik deui, atawa anjeun di for jeung beuki headaches jeung heartaches pikeun mangsa nu bakal datang?

Sumur, eta sadayana gumantung ....

Di dieu mangrupakeun lambaran curang pikeun dipaké jadi A GUIDELINE.

Teu manéhna megatkeun salah sahiji aturan Cardinal bobogohan? Ieu bakal no-Nomer kawas selingkuh jeung sahabat Anjeun atawa relatif, atawa kekerasan fisik, atawa violating trust Anjeun. Upami kitu, "Teu lulus indit."

Geus aya geus cukup waktu manéhna geus matured jeung datang ka watesan jeung naon kajadian? Teu manéhna bener ngakuan err cara-Na? Atawa memang anjeunna sugan saukur longing pikeun hiji hal akrab?

Naha teu manéhna rék hubungan nu aya renewed? Ieu eta sabab kimia antara dua sodara ieu sakali panas? Teu manéhna kudu nginjeum duit atawa tempat cicing? Genah teu pernah alesan nu sae pikeun ngahijikeun deui. Ulah ingkeun-Na datang deui ngawula ka salaku setback pikeun anjeun.

Kumaha teu manéhna mungkas hal? Ieu metoda-Na tiis jeung callous? Atawa nanaon jeung non-blaming? Contona, guys anu nyokot rute nu teu sieunan sacara tungtung sadaya kontak telepon sakabéh ngadadak, atawa ngirim Anjeun hiji talatah teks pikeun ends hal jarang patut hooking nepi ka deui.

Éta aya hal nu leuwih alus ngeunaan manéhna anu goréng? Jieun daptar pro jeung kontra mangka konsultasi eta bijaksana jeung obyektif. Lolobana importantly, heed nasehat Sage of Maya Angelou: "Lamun urang mintonkeun Anjeun anu sipatna, percaya. "

Sarua salaku penting minangka kaayaan sabudeureun tina direcahna Anjeun timing nu. Teu manéhna bail out katuhu saméméh Christmas? Sanggeus Anjeun jadi gering atawa ka handap dina tuah Anjeun? Jalma anu "babaturan adil-weathered" bisa jarang bisa diitung dina salila kali tangguh. Pertimbangkeun sorangan boga untung geus kapanggih kaluar, lamun ieu hal. Cut Nyak Dhien karugian Anjeun.

Ulah megatkeun kaluar gelas sampanye ngan can. Pertimbangkeun nyokot manéhna deui dina "periode probationary" jeung "aksés kawates." Pikeun hasil nu optimal, trust kudu "earned" teu dianggap.

Lamun anjeun peupeus nepi, ieu aya hiji chorus urang chiming di, "Kuring ka Anjeun jadi?" Lamun jelema sejenna ngira yén manéhna unworthy anjeun, meureun aya titik dieu. Ulah ngabubarkeun ieu enteng. Padahal sunda bisa jadi blind, sakuduna kungsi jadi clueless teuing.

Dupi anjeun tiasa mampuh judi sanity jeung harga diri deui?

Aya jelas kali sawaktos keur nyandak kasempetan bisa jadi maen judi bad. Dupi anjeun ayeuna dina hubungan sejen anu mibanda poténsi nu ngajangjikeun? Dina kaayaan ieu, nu "comeback nak" teu matak diidinan datang deui!

Pertimbangkeun ieu tips timely ka kaayaan jeung Kabogoh Boomerang. Ngajaga di pikiran yén "Maranéhanana anu gagal diajar ti baheula nu Linggarjati malikan deui eta."


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
9 Balik Sarerea Ti San Francisco Goes On

Jalma di San Fransisco nu romantics nyata; maranehna nyaho kumaha ngahurungkeun tanggal kana tanggal sampurna. Tapi, jeung ...

Deukeut