Nu Anjeun Siap bunuh Pikeun pepet A?

Hal mah noticed sedengkeun dina universitas ieu jumlah jalma mah emang meuli jeung / atawa nganut pets. Kuring kungsi ka babaturan sareng kenalan nya éta acquiring sagala rupa nu beda-beda pets salila taun maranéhanana atikan-ucing pos-sekundér, anjing, manuk, lauk, kelenci, Landak komo pot babi beuteung.

Bisa sigana cukup pikabitaeun pikeun ngajalankeun kaluar tur meunangkeun ingon tapi anjeun pamikiran tina komitmen nu asalna babarengan jeung ingon? Nuhun, piaraan Anjeun sareng asih Anjeun tanpa pamrih jeung kudu aya pikeun anjeun salila sakabeh luhur jeung lows dina kahirupan, tapi maranehna ngalakukeun merlukeun cukup bit miara. Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun mutuskeun lamun anjeun geus siap:

Pets nu komitmen finansial

Sababaraha pets bisa béaya rendah jeung sababaraha pets bisa ngamimitian dina béaya rendah tapi steadily kos maneh rejeki leutik. Leuwih ti taun, anjing mah geus pangropéa anu cukup gampang. Manéhna nyaéta anjing leutik, jadi asupan kadaharan nya ieu leutik jeung manéhna jarang kapaksa ngadatangan vet nu. Tapi, manéhna ampir 15 jeung ayeuna manula jeung gering. Pangobatan-Na ngarugikeun hiji panangan jeung suku unggal bulan. Kawas manusa, sato meunangkeun gering mandang umur atawa gaya hirup. Dupi anjeun tiasa mampuh batok kaluar duit, kitu ogé waktu piaraan Anjeun? Ieu hiji hal anu perlu dianggap.

Pets nu komitmen waktu

Sedengkeun sababaraha pets nu ceuk jadi "pangropéa low" maranéhanana masih kudu sababaraha waktu komitmen kana éta hal dina dasar poean. Dahar, dandan jeung latihan anu ngan sababaraha hal mertimbangkeun lamun datang ka nu ngurus poéan ingon. Upami Anjeun keur terus iinditan atawa belanja Beuki lila di sakola atawa karya mangka di imah, eta bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun nahan off lalaki piaraan for jaman ayeuna keur. Bisa jadi beungbeurat pikeun batur upami anjeun terus nanyakeun ka pepet-diuk sato Anjeun bari anjeun jauh. Meureun lamun hirup anjeun janten langkung netep bakal waktu perdana pikeun meunangkeun ingon.

Pets nu komitmen jangka panjang

Sedengkeun ingon bisa nyocogkeun gaya hirup anjeun ayeuna, baris maranéhanana taun saterusna? Dina 5 taun? Dina 10 taun? Kuring teu ngarti kahayang pikeun meunangkeun ingon, tapi narima nu sato nu komitmen jangka panjang anu perlu. Loba jalma saha atuh nu geus pets geus méré eta nepi saterusna dina turun jalan sabab bisa henteu deui miara eta. Maranehna piaraan bari di sakola tapi sakali maranéhanana lulus jeung pindah ka hiji kota anyar atawa apartemen éta teu bisa nyokot piaraan maranéhanana sareng maranehna. Ieu téh hiji kaputusan teu saurang hayang nyieun, ngabogaan ka bagian jeung piaraan maranéhanana tercinta, boh samentara atawa permanén. Sarua jeung komitmen waktu, sugan anjeun kudu ngadagoan nepi ka hirup Anjeun saeutik kurang hectic.

Jadi samemeh indit kaluar jeung ngukut ingon, ngalakukeun panalungtikan jeung mikir ngeunaan rencana Anjeun pikeun mangsa nu bakal datang. Tingali kana tipe piaraan Anjeun hoyong, naon nu diperlukeun pikeun bener jaga eta jeung lamun maranéhanana syarat cocog gaya hirup anjeun ayeuna. Teu aya nu lepat jeung delaying sia ingon nepi ka siap Anjeun, jadi teu rurusuhan nangtukeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pepet alergi jeung Bobogohan Coexist bisa?

Janten, Anjeun geus manggihan batur nu Anjeun hoyong dibere nyaho leuwih alus. Lamun ngobrol jeung eta, naha di-jalma ...

Deukeut