Nu anjeun Propil Sosial Online Wrecking hubungan anjeun?

Anjeun nyaho anjeun teu hijina jalmi nu obsessively neangan kaping maranéhanana dina sosial loka média jeung mesin pencari dina usaha ngali nepi kokotor, bener? Sugan aya nu apal naon tapak suku Internet Anjeun nyebutkeun ngeunaan Anjeun pikeun hubungan poténsial Anjeun?

Rasio babaturan

Ngan sabaraha umbul beureum bisa Anjeun kamungkinan jadi raising ku anjeung ka babaturan sareng nyieun daptar pengikut? Meureun leuwih ti rasa anjeun. Salah sahiji buah paling diaksés informasi ngeunaan Anjeun, sahenteuna lamun asalna ka Internet, saha babaturan nu. Kaping Poténsial bisa nempo daptar Anjeun sarta ngawangun sababaraha pendapat geulis kuat.

Lamun kasampak ngaliwatan daptar babaturan gancang, hiji sapotong informasi bakal kaserep ka katuhu jauh: perbandingan lalaki ka awéwé dina milis. Awewe anu geus kavling babaturan jalu bisa intimidating ka kaping poténsial. Maranéhanana geus bade heran anu sagala ieu guys nu, naon hubungan anu, jeung jigana ngarasa kaancam. Sarua mana awewe anu mariksa kaluar lalaki dina média sosial. Sabot maranéhanana nempo loba awewe asup daptar, maranéhanana geus bade jadi panasaran jeung leuwih cautious.

Nu Inpo Anjeun nembongkeun

Sosial media mangrupa hiji cara nu sae pikeun ngajaga di toél jeung berpotensi nyambungkeun ka personalities anjeun mikaresep, tapi nu ogé ngeusi jejer panas-tombol. Loba masarakat nu make loka média sosial nuturkeun sabab politik jeung sosial nu masalah kana éta hal. Sababaraha komo maké éta salaku soapbox ka tout kapentingan piaraan maranéhanana. Pamadegan kuat bisa pisan aya diluar-putting ka kaping poténsial, nu bisa jadi teu wholeheartedly satuju jeung unggal isu.

Teu idéal pikeun manggihan hiji mate nu saluyu anjeun dina unggal ngaluarkeun single, jeung éta sok leuwih alus pikeun nyieun hiji pikiran kabuka. Lamun anjeun bombard hiji mate poténsial jeung kapentingan pulitik Anjeun, Anjeun bisa jadi ngarobah eta off sarta ngadorong eta jauh komo saméméh Anjeun gaduh kasempetan pikeun manggihan taneuh umum.

Nu Requests Anjeun Jieun

Dua anjeun geus dating keur saminggu, jeung eta nu keur jalan oge. Tapi saencan Anjeun sisir ngaliwatan daptar para sahabat jeung bombard sakabéh anggota kulawarga maranéhanana jeung kenalan jeung requests, ngeureunkeun jeung mikir. Ieu teu hade ka babaturan duduluran maranéhanana, kolot jeung buddies SMA iwal mun dinyatakeun menta ijin pikeun ngalakukeunana.

Ngalakukeun hal eta balik deui mate Anjeun atawa tanpa kasapukan maranéhanana, sarta anjeun bisa angin nepi nempo kawas stalker hiji. Komo lamun karsa Anjeun geus sagemblengna polos, eta nu keur jalan ka kasampak curiga lamun ujug-ujug Anjeun keur friending sadaya para sahabat. Jelema nu geus bobogohan jeung bakal ngarasa yén Anjeun geus nyoba ngajaga tab dina eta, ieu bisa ngumpulkeun sakabeh sorts isu trust.

Nu Poto Anjeun Bagikeun

Anjeun dieted sadaya usum tiris jeung ayeuna kasampak endah pisan di nu swimsuit brand-anyar ... tapi nu teu mean anjeun kudu ngabagikeunana ka sakuliah dunya. Barang nu nembongkeun di poto anjeun bisa dipangaruhan mere ati-gambaran salah ngeunaan jinis naon jalma anjeun. Témbongkeun off loba kulit, jeung mate poténsial Anjeun bisa jadi cemburu. Maranéhanana bisa leungit kaitannana pikeun anjeun. Maranéhanana komo bisa mintonkeun poto Anjeun ka jalma sejen, atawa ulang nyebarkeun-eta jeung babagi poto eta sareng dunya, lamun éta ngan daék ngabagikeun pics jeung pilih sababaraha.

Saatos nunda hal di Internét, saha bisa meunangkeun ka dinya jeung everyone bakal ngahasilkeun pamadegan ngeunaan eta. Inget yen sateuacan Anjeun mintonkeun off nu swimsuit shot.

Nu Neutrality Game

Nu ngurus di kumaha nampilkeun sorangan dina loka média sosial. Anjeun teu hoyong nembongkeun teuing. Nu gambar goofy anjeun nu anjeun bogoh ka mana Anjeun keur diliwatan leutik dina dipan bisa narik kenangan gede pikeun anjeun, tapi keur tanggal poténsial bisa jadi bendéra beureum gedé. Anjeun meureun kungsi meunangkeun kasempetan pikeun nerangkeun yen kalakuan kitu oge di jaman baheula.

Témbongkeun kapribadian Anjeun online, tapi mintonkeun versi saring. Anjeun hoyong manggihan mate anu mikanyaah Anjeun for saha nu bener nu, anjeun bakal boga loba kasempetan pikeun nembongkeun sabaraha lapis Anjeun. Anjeun teu ngabogaan buru pikeun mintonkeun sadaya facets Anjeun off di Internét.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha betah nu nyeri tina direcahna hiji

Saperti nu nyebutkeun nu mana, megatkeun nepi nyaéta hésé ngalakukeun. If you have decided to end a relationship that carries...

Deukeut