The Art Of Flirting

Flirting leuwih ti sakadar fun éta dasar. Sakabéh survival urang salaku spésiés nu gumantung kana sambungan manusa. Lamun urang dieureunkeun flirting, ragrag asih, jeung reproducing we kukituna geura-giru lebi ilang. Tapi sanajan alam geus endowed urang jeung sakabeh bagian perlu urang kedah nyimpen diri urang sorangan ti kapunahan, teu sadaya jelema weruh kumaha carana make eta pikeun ngamangpaatkeun pangalusna maranéhanana. Ieu hal bener lamun datang ka flirting.

Charlene, hiji manager nu boga rantay pakean badag, jeung Kira, physiotherapist hiji, sumping di nightclub populér cukup awal pikeun meunangkeun méja di tengah aksi nu Galapagos, jeung tempoan nu agung bar jeung lanté tari. Geulis geura-giru nu panongton ngumbara di sarta tempatna ngeusi nepi. Boh awewe nu fashionably diasah jeung kasampak kawas milik maranehna dieu. Salaku Charlene Talks ka Kira, manéhna nyeken kamar jeung fiddles jeung sababaraha untaian leupas rambut nya. Unggal sababaraha menit manéhna wiggles awak nya jeung, ti jaman ka jaman, nyimpen elbows nya dina tabel jeung rests sirah nya dina leungeun nya, pouting jeung nyieun panon di prospek jalu di bar nu. Charlene nyangka manéhna nu keur keur seksi, tapi manéhna teu. Manéhna nu keur ngalakonan naon gelar loba tepi jalma, boh keur lalaki jeung awewe, teu basa aranjeunna keur aya leutik dina prowl nu: Manéhna nu matak ngabingungkeun keur seksi jeung keur lucu. Kanyataanna, lampah nya ngan ukur make nya kasampak teu aman jeung bubudakeun, méré off énergi immature.
Nebak, di sisi anu sanésna, kasampak poised jeung diwangun. Kalolobaan waktu manéhna sits quietly, sirah nya lowered kungsi jadi rada, jeung bayaran perhatian ka Charlene. Sakapeung, salaku manéhna sips inuman nya, panon nya bakal peer leuwih luhur kaca jeung manéhna lalaunan bakal mawa di rohangan. Kanyataanna, upama urang nitenan raket, Kira jigana bisa operasi di satengah laju Charlene. Manéhna kasampak percaya diri jeung aman sarta méré off tumuwuh-up énergi seksual.

Ayeuna Kira geus nempo Harvey, guy hiji manéhna anyar nempo di pihak tapi kungsi papanggih bener. Manéhna kukituna geus cukup deukeut peuting nu ka overhear manéhna ngobrol ngeunaan sailing di Bahama, sarta kungsi sangka manéhna menarik jeung metot (Kira mikanyaah ka sailing). Jeung ayeuna di dieu manéhna jeung sababaraha guys séjén, condong ngalawan bar nu. Kira ngajaga manéhna di visi periferal nya jeung waits for mun manehna ngahurungkeun arah nya.
Pas anjeunna teu, Kira diitung ka tilu, excuses sorangan, bakal jadi nepi ti tabel, jeung saunters ka arah tangga nepi ka balkon nu, katuhu katukang Harvey jeung babaturanana, hips subtly swaying, sirahna rada turun. (Naha sirah lowered? Sabab urang manusa sigana leuwih intrigued ku coyness ti brashness.) Saterusna panon Kira sacara fix dina target nya for jurus gancang kontak. Manéhna nilik nya. Nu kadua manéhna weruh Harvey geus noticed nya, manéhna kasampak jauh coyly. Tapi saencan Harvey ngabogaan waktu diréaksikeun, Kira glances di manéhna deui, waktu ieu nutup panon nya kungsi jadi rada salaku manéhna nawarkeun hint of seuri. Harvey bakal jadi talatah.

Jangji-mundur rutin pisan jantung flirting. Hayu urang dipaké pikeun nyieun gairah.

Naon nu adil ka observasi nyaeta naon élmuwan Nélépon jangji-mundur rutin dina bagian Kira jeung response gairah dina bagian Harvey. Lamun asalna katuhu ka handap pikeun eta, nyieun kegembiraan anu sagala ngeunaan tegangan jeung sékrési, naha Anjeun geus ngawangkong ngeunaan film scary, coasters roller, atawa sexuality manusa. Jangji-mundur rutin nu Kira digunakeun dina Harvey pisan jantung flirting. Hayu urang dipaké ku boh lalaki jeung awewe pikeun nyieun gairah, jeung dinamis nyaeta kahayang eta nyebutkeun geus: méré perhatian, saterusna dicokot eta jauh, mangka mere deui tegangan, ngabebaskeun, tegangan; kontak panon, kasampak jauh, kontak panon. Hiji katingal teu merta hartosna nanaon, tapi Kira sauntered dina cara provokatif, méré Harvey hiji tampilan kadua, jeung smiled jeung sirah nya rada lowered ka nyarankeun coyness. Sadaya ieu nambahan nepi ka hiji sinyal unmistakable dipikaresep. Lalaki jeung awewe di seluruh dunya make rutin dasar ieu, dumasar kana saunter wanoja urang atawa swagger hiji manusa, dipirig ku kontak panon jeung seuri, keur tanda aya jeung ngahudangkeun suku jalma sejen.

Jadi Kira geus tacitly ditawarkeun hiji uleman jeung moments saterusna Harvey responds. Manéhna asalna nepi tangga ka balkon mana anjeunna plainly bisa nempo Kira nempo ka handap di lanté tari di handap. Manéhna kasampak nya di panon, imut, jeung nawarkeun dirina. “Inuman sejen?” Harvey nanyakeun.

“Hatur nuhun, tapi . . .” Kira seuri jeung balesan, “Aku dieu jeung balad urang jeung keur celebrating promotion nya, jadi kuring bener kudu meunangkeun deui nya.”
“Sumur,” Harvey balesan, “Anjeun bisa ngajak kuring ngagungkeun sareng anjeun. Kanyataanna, Abdi bahagia meuli sababaraha sampanye. Ieu sok hade ka boga munasabah nyata meuli bubbly.” Manéhna nyengir.

Sanajan Kira weruh nu Charlene teu bakal papisah lamun Harvey ngagabung eta, manéhna nyebutkeun, “Éta pisan berehan anjeun, tapi urang jangji diri urang sorangan katresna hiji’ kaluar peuting. Anjeun terang, nyekel nepi dina barang pribadi.” Manéhna inclines sirah nya, néangan nepi di manéhna sakeudeung, mangka glances jauh.
Harvey nanyakeun, “Kumaha ngeunaan isukan wayah tuluy sarua, tempat nu sarua, atawa waktu anu sarua, tempat nu béda, atawa . . . ?”

Kira laughs. “Hampura, Kaula mah isukan bébas. Tapi lamun kuring méré sajumlah Anjeun, Abdi gé nelepon anjeun sanggeus kuring nempo aya jadwal mah. Kuring yakin urang bisa ngalakukeun hal anu di sawatara titik.”
Kabeneran aya, Kira weruh nu Charlene teu bakal paduli lamun manéhna spent bit leuwih waktu jeung Harvey. Sarupa, manéhna nu teu riweuh peuting di handap ieu sadaya manéhna geus rencanana nyaéta laundry. Naon Kira ieu ngalakonan nyaéta ngagunakeun prinsip diakuan universal tina scarcity salaku bagian ti strategi flirting nya.

Nu Prinsipna mah tina Scarcity:

Cara Nyieun sorangan More Intriguing
Salaku aturan umum, manusa hoyong naon deui teu tiasa gaduh, jadi cara basajan, nepi ka ningkatkeun desirability lamun flirting nya éta ngagunakeun prinsip scarcity. Ide biasana méré kaca kesan yén anjeun populér jeung di paménta.
Nuhun, jelema (komo pausahaan) make ploy ieu sadaya waktu, tapi réaksi urang ka nya kitu instinctual yén urang teu eureun ragrag for eta. Contona, everyone weruh yén éta notoriously hésé pikeun meunangkeun reservations di restoran pangalusna, tapi kitu acan merta sabab sagala tabel nu bener dipesen nepi. Sarupa, désainer fashion kacida hususna ngeunaan mana garis maranéhanana anu dipasarkan, jeung tag harga luhur maranéhanana disadiakeun pikeun ngaluarkeun paling pembeli. Mun radio, telepisi, jeung advertisers print bombard urang jeung pernyataan kawas “Sedengkeun suplai panungtungan,” “Ngawates dua per customer,” “Édisi terbatas,” jeung “Tawarkeun alus ngan saacan Minggu,” aranjeunna keur dipake prinsip scarcity.
Migawe prinsip Scarcity

Kumaha bakal nyokot kauntungan tina bantuan prinsip ieu nyieun batur digolongkeun asih Anjeun? Ku upping Anjeun “nilai” dina tahap awal hubungan hiji, nyieun maneh sigana jarang, adi, jeung sia pursuing.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Ulah Wanita kukulutus dina Hubunganna?

Nurutkeun hiji ulikan dipigawé di 2012, 41% pertikahan kahiji, 60% pertikahan kadua jeung 73% pertikahan katilu di Amérika ...

Deukeut