kira-kira Leslie Schnur

Leslie Schnur ieu editor-di-kapala Delacorte Pencét / Dell Publishing. Manéhna hirup di New York City jeung salakina jeung dua anak jeung mutt ti Nyalametkeun Fund Sato ngaranna Milo. Ieu novel mimiti nya. Nganjang website nya di www.leslieschnur.com



Author Archives: Leslie Schnur



Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio