Hindarkeun Liars

Waktu munggaran mimiti Internet dating, Mah ieu sutradara pamasaran pikeun salasahiji firms konstruksi panggedena Milwaukee sacara, Kuring indit ka sakola full-waktu, jeung kuring digawé dina medarkeun buku sajak. Jeung can, Kuring wondered, naha geus teu papanggih jalmi katuhu can? Eta kungsi dawned dina kuring nu gélo mah, jadwal kuliah frenetic kamungkinan bisa jadi alesanana.

Kuring ditilik Internet dating kawas proyék karya sejen. Geura-giru kuring emailing jeung pasamoan guys anyar dina dasar pisan sering. Tangtosna, Kuring sok papanggih eta tempat merenah jeung gancang, hiji warung kopi minangka tempat paporit mah. Mah bisa pangeusina dina, ngobrol pikeun jam (nu sok aturan pribadi mah) terus jadi dina cara. Ieu saukur pasamoan lain mental dipariksa off daptar mah ngembang-kungsi tina ka-do sacara.

Jeung yakin, bodo occasional bakal gripe alatan kuring kukituna kudu reschedule kaping urang… jeung reschedule… terus sakapeung, ngabatalkeun. Tapi hey, Abdi nebak, lamun manéhna teu bisa neuleuman tangka simkuring ngaraos gadis riweuh ku kahirupan sorangan mangka manéhna sia teu uyah-Na. Bener?

Teu nepi ka kuring geus papanggih hiji manusa via email, anu rada leuwih kolot ti kuring, jeung budak jeung usaha manéhna dimimitian luhur jeung ka anu anyar nu dimekarkeun. Manéhna ditiup pinter jeung metot jeung kuring intrigued ku surelek-Na. Ahirna poé datang nalika urang sapuk papanggih. Mah dijadwalkeun tanggal dina kalénder mah minggu ka hareup, tapi salaku tanggal ditilik mah direalisasikeun aya no way Abdi bisa nyieun waktu jeung disebut manéhna ngabolaykeun. Anjeunna Al Qur urang terus diajak ngobrol dina telepon, unggal waktu mah, ieu melang ka meunangkeun manéhna off line alatan mah ilahar Abdi boga waktu pikeun meunangkeun nyaho manéhna sakali we papanggih. Urang dijadwalkeun tanggal sejen tur kuring kungsi ngabolaykeun nu ieu ogé jeung proposal menit pamungkas geus popped nepi di kahadean beja mah boss teu bisa-ka-mangga mah.

Aku isin ka nyebutkeun mah rescheduled tanggal urang tilu kali leuwih. Saterusna pamustunganana, pamustunganana pasangan hiji minggu ka hareup kuring papanggih manéhna katuhu saméméh Christmas. Kuring kungsi dicokot poé off karya tapi bade ka 'nyekel nepi’ dina menit paperwork panungtungan. Kuring sapuk ka nepungan manehna keur cup gancang tina kopi dina jalan mah di.

Anjeunna kasep jeung lucu jeung liked manéhna geura-giru. Saterusna cenah hiji hal anu dijieun kuring eureun di lagu mah, jarum loudly screeching off soundtrack hirup riweuh mah.


Mah sakali teu hiji Signing buku di Barnes jeung Noble jeung disambut ku bubuka ieu ti wanoja redheaded fiftiesh. “Naon nepi ka sakabeh lalaki anu tempatna online?”. Aya sababaraha tawa, jeung sababaraha clapping ogé. Mah ieu teu sakabehna kaget ku pertanyaan, sabab lamun kuring éta nu rék diajak dina kamar dua puluh lima lalaki, maranéhanana undoubtedly Kukituna ménta pertanyaan sarua awéwé kira.


My pat jawabanna sababaraha kaayaan ieu nyaeta ka nyobian empathize jeung liars tanpa condoning paripolah maranéhanana. Hayu urang mikir: Naha urang ngabohong? 1) Sabab geus teu aman jeung 2) Sabab terang yen lamun maranehna bisaeun kaleresan, maranéhanana komo moal meunangkeun tanggal. Geulis lugas, bener? Teu pikeun awéwé di panongton ieu. Kanyataanna, teu ngan teu maranéhanana bristle di ngabandingkeun ngampar jalu (awon) ka ngampar bikangna (teu jadi macet), tapi maksa nu éta uncivilized pikeun manusa pikeun ménta umur bener wanoja sacara.

Ngadenge. Kuring teu bisa eureun ngampar, tapi kuring ngaharepkeun pikeun ngeureunkeun hypocrisy nu. Liars condemning liars jeung utamana basa aranjeunna Jalang ka kuring di pihak cocktail jeung sabagian nyapekeun.

Jadi hayu urang buang kaluar hiji isu ilahar sababaraha jeung nyobian ngarti kunaon nu ngampar tukang bohong.

Mun anjeun geus hiji 5'5 guy jeung 80% awéwé pondok komo moal indit kaluar sareng anjeun, Anjeun nyebutkeun anjeun geus 5'8′ jeung asa pesona Anjeun overcomes bohong. Teu, tapi anjeun ngaharepkeun hancana.

Mun anjeun geus hiji 175 awéwé lb, Anjeun bisa nelepon sorangan 'sungut jeung toned'. Nuhun, 'Sababaraha ratus dinar anyar’ atawa komo 'badag’ bakal bit nu leuwih akurat, tapi anjeun lengket jeung gambaran Anjeun sabab paling guys moal ngabales kaleresan. Lamun anjeun minuhan, Anjeun nyoba malire nu katingal kuciwa manéhna méré Anjeun, sabab nu nuju sahenteuna geus meunang shot adil Anjeun, bener?

Jeung saha anu bisa ngalepatkeun keur ngora-di-jantung 61 manusa heubeul taun atawa youthful 44 awéwé heubeul taun pikeun tweaking kaleresan Tad hiji? Maranéhanana nyaho yén alatan kaayaan leuwih kontrol maranéhanana, maranéhanana geus off loba radars masarakat. Ngarah FIB saeutik jeung atawa pisan – tetep katingali ku daters online sejenna kaluar aya. Kuring mah nyebutkeun éta katuhu. Kaula ngan nyebutkeun yén kajadian.

Ku alam pisan sedeng ieu jeung urang tunggal pakait ku komputer saméméh pasamoan jeung persentase santun di antarana moal sapinuhna forthcoming. Ayeuna damel rasa. Naon persentase urang nu teu aman? Naon persentase urang gagal papanggih kriteria dina batur’ checklists méntal? Naon persentase urang anu cukup pinter nyaho yen hiji jujur 63 awéwé kaleuwihan beurat heubeul taun teu papanggih checklists paling lalaki sacara, nu persis naha manéhna tulisan gambar nu ti genep taun jeung tilu puluh kilo tukang?

Titik mah teu nu kitu patut nangkeup nu liars di sababaraha nurun grup rangkulan, atawa hatur sahijina keur ngajaga urang dina toes urang. Rada, urang kudu nyobian nyurtian sarta narima kanyataan yén kalakuan ieu bade lumangsung sarta minangka yakin salaku gonna kutuk Ozzy sacara, atawa J.Lo sacara gonna perlu cerai. Meunangkeun ambek solves euweuh jeung sakabeh eta prosés make disada pait jeung irrasional, dua Tret nu geus kungsi gotten saha wae.

Tapi saprak urang teu bisa ngeureunkeun liars, di dieu aya sababaraha precautions anjeun bisa nyokot di usaha pikeun nyegah eta:

1) Ménta leuwih gambar. Kuring henteu weruh sabaraha kali mah geus nempo anu nembak sirah anu kasampak kawas Natalie Portman, ngan pikeun manggihan yén Aisyah Kang Natalie bagong dina kahirupan nyata, tapi kuring geus diajar palajaran mah. Lamun kuring bisa ngirim poto tambahan tina kuring dicokot dina taun ka tukang, mangka aya no munasabah keur ka batur nu sejenna teu boga eta ogé.

2) Pertimbangkeun kualitas poto. Film jeung pakean kasampak beda ti kumaha sapuluh taun ka tukang. Hairstyles beda, fashions beda, palette warna beda. Lamun hiji gambar Nuhun tanggal, jalma nu bisa pisan oge jadi nyumputkeun hal.

3) Pertimbangkeun komposisi poto. Bener nutup nepi gambar jeung no poto nu ngarojong séjénna? Aya teu senang jeung / awakna nya. Ngan ningali batur ti dada nepi? Hal anu sarua. Maké sadaya hideung, dikubur balik babaturan, atawa obstructed ku fern badag? Jalma nu nyumput, kalawan alesan alus.

4) Mikir logis. Anjeun kungsi hoyong stress nu fisik, boh dina profil anjeun atawa dina telepon, tapi lamun hal teu nambahan nepi, nyieun catetan eta. A guy saha nu nyebut dirina 'ripped’ tapi teu nanaon athletic teu nétélakeun kaleresan. Sarua jeung awewe anu nyebutkeun manéhna nu 39 tapi boga dua grandkids.

Mah bakal ku anjeun dina catetan sarta nyebutkeun yén éta oke for geus aya aya ngabohong ngeunaan /-Na umur nya ngan upami jalmi narima kabeneran saterusna dina propil. Jeung bohong nyieun sorangan némbongan patokan Pilarian wenang heureut masarakat nyaeta ceurik jauh ti nu bohong jeung hajat nipu.

Meunangkeun mad di liars ogé d'classe. Kuring geus dikaitkeun jeung sababaraha guys anu aya jadi ambek di keur lied jeung nu maranéhanana acted embarrassingly. Hiji ka off hiji awewe anu dicukur tilu taun off umur nya. Nu séjén tos kira-kira sarta ninggalkeun Wanoja nu teu hirup nepi ka gambar nya. Pikeun kuring, ieu dua wrongs gagal nyieun hak. Tukang bohong Nu ngaco nepi, jeung bakal mayar sabab manéhna moal meunangkeun tanggal kadua, tapi éta taya alesan keur scar nya pikeun hirup.

Lamun batur deceives Anjeun sareng hiji poto, jadi kelas polah ku teu ngan keur Al Qur, tapi ku henteu bohong sorangan. Ku sangkan kaleresan, Anjeun geus rengse sagala sing saha bae jigana mun bisa mah ulah ngabersihan nepi ka sakabeh online dating pamandangan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha nyium dina 5 Hambalan gampang

Kissing mangrupakeun kalakuan sauyunan jeung lamun dipigawé kalayan bener jeung jeung jalmi katuhu, eta bisa ngakibatkeun dada-pounding,...

Deukeut