Pepet alergi jeung Bobogohan Coexist bisa?

Janten, Anjeun geus manggihan batur nu Anjeun hoyong dibere nyaho leuwih alus. Lamun ngobrol jeung eta, naha di-jalma atawa online, aya seuri dina beungeut anjeun. Anjeun ngarasa yén hal teu bisa meunangkeun nu mana wae nu leuwih alus mangka maranehna, terus nu diajar nu maranéhanana boga piaraan nu aya alérgi ka. Naon jalma ulah? Bakal Anjeun kudu nyerah dina hubungan alatan alergi Anjeun? Nu aya alternatif pikeun teu ningali jalma deui? Keur kalolobaan urang, nyaéta.

Kahiji jeung foremost, ari jalma nu nyaho yen Anjeun gaduh alergi. Ieu penting pikeun boga hubungan kabuka sarta jujur (ka dimimitian ku), sarta ogé maranéhanana meureun bisa lessen réaksi yen Anjeun gaduh. Kumaha maranéhanana bisa ngalakonan ieu? Maranéhanana bisa mastikeun aranjeunna keur maké baju seger saméméh tanggal Anjeun (nu teu mibanda interaksi jeung piaraan sanggeus maranéhanana meunang diasah). Sajaba ti, bisa boga sikat lint atawa hiji hal nu sarupa jeung make sanggeus maranéhanana anjog pikeun tanggal Anjeun (lamun piaraan maranéhanana rides dina mobil sarta aya transfer tina mobil ka baju maranéhanana).

Wewengkon saterusna pokus nyaéta apal kana severity tina alergi Anjeun. Bisa Anjeun nyandak hiji alergi ubar OTC jeung bisa nanganan sore? Atawa bakal Anjeun gaduh réaksi parna nu ngabutuhkeun hiji EpiPen? Pikeun maranéhanana anu menta hiji EpiPen, anjeun perlu assess hubungan dina tingkat leuwih gede, sabab hartina kaséhatan Anjeun di risiko. Pikeun batur, Anjeun ngan bisa pastikeun Anjeun nyandak ubar alergi Anjeun saencan sia bareng jeung eta, terus ngawas réaksi Anjeun jadi peuting mana dina.

Lamun méakkeun waktu leuwih ti tempat, bisa nyetel hiji ruangan tempat piaraan nu teu beunang. Salaku lapisan ditambahkeun ku panangtayungan, bisa boga mesin panyaring jalan pikeun ngajaga allergens kaluar ti hawa. Aya loba produk anu aya di pasar pikeun sufferer alergi. produk ieu bakal ngurangan jumlah dander dina hawa, atawa berpungsi jadi panghalang pikeun ngajaga allergens ti nuliskeun rohangan ditunjuk.

Kanggo sabagéan ageung sufferers alergi, maranéhanana geus bakal extras ieu sareng maranehna, tapi moal ngadek malikan deui eta. Pastikeun anjeun sok gaduh jaringan di leungeun. Upami Anjeun gaduh alergi nu ngabalukarkeun itchy, panon caian jeung leuwih, Anjeun bisa ngarasa kurang narik para tanggal Anjeun upami irung Anjeun terus ngajalankeun atawa eta kasampak salaku sanajan Anjeun geus nangis. Anjeun bisa pakait sababaraha panon alergi sareng anjeun ogé. Ieu teu ngan baris mantuan siram nu allergens ti panon anjeun, tapi ogé bakal mantuan jeung redness jeung iritasi nu bakal hadir.

Sugan alergi Anjeun ngabalukarkeun Anjeun pikeun batuk? Tetes batuk jeung lozenges tikoro penting pikeun gaduh tanggal setrés ngurangan. Sabaraha waktu geus gotten tickle di tikoro Anjeun jeung leuwih Anjeun batuk nu drier tikoro Anjeun bakal jadi? Sababaraha lozenges atawa komo candies teuas bisa nambah ngan cukup Uap pikeun nyokot tickle nu jauh jeung jaket tikoro anjeun ku kituna anjeun bisa konsentrasi dina tanggal Anjeun.

Jeung open, komunikasi jujur ​​jeung préparasi saeutik, Anjeun masih bisa boga hubungan nikmat sanajan Anjeun gaduh alergi ka pet maranéhanana.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Dog guyub Pamendak Pikeun A Kahiji Tanggal

Lamun pamanggih tanggal munggaran ngeusi lila, reureuh kagok jeung paguneman nu eureun saméméh maranéhanana mimitian teu ...

Deukeut