Bisa Pets umbul Rasa Beureum Lamun eta Asalna Pikeun pak. Bener?

Upami ningali babaturan furry anjeun minangka penyuluhan Anjeun, Chances aya nu boga lamun anjing anjeun henteu kawas tanggal Anjeun, Anjeun teu nganut boh. Loba percaya yen dina mangsa datangna kahiji ka imah anjeun, lamun anjing Anjeun growls jeung retreats ti tanggal Anjeun, nu kungsi tanda alus. Chances anu manéhna itungan hal amiss. Bells Alarm balik off di sirah anjeun jeung anjeun dina ngageter luhur, meureun pak. Katuhu teu katuhu, barina ogé.

Tapi aya nu mana wae nu kabeneran ieu?

Urang lalajo video ti anjing fetching nanaon ti kabar ka pasangan slippers, luncat ngaliwatan puteran jeung mimicking gerak boga maranéhanana sacara. Urang keupeul poténsial maranéhanana jeung nu nyanggap nepi di gagasan anu sadaya anjing nu innately sanggup ieu feats endah pisan. Nuhun, maranéhna nyaéta. Sanggeus loba latihan nu.

Urang baca ngeunaan sabaraha anjing kulawarga Yordania acted aggressively ka arah babysitter maranéhanana, Khan, jeung kapanggihna saterusna tina nyiksa bray dina kasét. Tapi ieu téh sanggeus 5 bulan keur di sakuliah Khan jeung noticing naon manéhna ngalakonan, teu réaksi saharita sanggeus hiji pasamoan mimiti.

Lolobana jalma mikir anjing maranéhanana bisa akal bahaya jeung teu mawa teuing kindly ka maranéhanana anu pasang aksi anceman ka kulawarga maranéhanana. Protectiveness ngarupakeun hasil abad tina beternak, diliwatan turun ti generasi ka generasi. Urang baca ngeunaan pooches jumping nyimpen boga maranéhanana, mindeng sacrificing sorangan.

Di sisi anu sanésna, upama ningali Cesar Millan, Whisperer Dog nu kawentar geus diajar bahasa sunda nanaon, eta nyaeta boga mindeng teu ngartos basa anjing maranéhanana sarta dunya maranéhanana salaku loba sabab, asa ka.

Cinta urang pets urang jadi loba anu urang sok poho sahabat nu manusa teu man a. Manéhna nyaéta anjing. Ku akurat maca anjing, manéhna geus junun rehabilitate eta, rescuing nu boga tina kaayaan hirup kalawan teu mungkin.

Cesar Millan nu nyerat, "Agresi batang ti hanjelu anjing sarta dominan. Hanjelu anjing sacara asalna ti kurangna latihan anjing, jeung leuwih dominan anjing sacara asalna ti kurangna uran tenang-tegas. "Bisa eta jadi nu kurangna latihan geus wanti réaksi ieu?

A pituduh kaamanan anjing – Pangdéngé Nu Dog sacara Amerika Kennel Club nunjukkeun alesan sejen, bisa jadi nu anjing Anjeun "ngemutan sipat pribadi yard sarta bisa ngagerem atawa ngegel ngajagi eta" Ieu hartina réaksi anjing Anjeun teu merta réaksi ka hiji jalma nu tangtu, saha nyebrang yard Anjeun ditempo salaku intruder.

Behavourists linggih dina dua sisi pager dina ieu. Ngan Anjeun bisa mutuskeun lamun datedar anjing Anjeun nyaéta akurat. Tapi saencan Anjeun buang pak. Poténsial kaluar panto, Anjeun bisa jadi hoyong méré manéhna hiji kasempetan pikeun ngabuktikeun manéhna pak. Bener.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
10 Alesanna Naha Cats nu unggul ka Boyfriends

Nu anjeun lalaki jeung nu tahap dina kahirupan lamun Anjeun keur tempo furry hiji, purring pendamping pikeun tetep Anjeun pausahaan? Teu ...

Deukeut