Bisa Wanita suksés Emang Boga eta Sadaya?

…Atawa aya dinten ieu "overachievers" undermining hubungan maranéhanana?

"Anjeun geus datang cara lila, orok,"Nagara hiji komérsial populér applauding évolusi awéwé dinten ieu. Jeung memang kami geus anjog!

Awewe geus sojourned ti kaping jeung umur padahal urang komo teu bisa tuang undian, ka powerhouses pulitik jadi reckoned jeung.

Komo dina arena perusahaan, loba urang geus ascended ladders perusahaan ka kalungguhan uran, menata budgets departemén masif jeung bawahan nu mindeng lalaki.

Tambahkeun ka ieu kanyataan yén urang mindeng gaduh imah urang sorangan, earn duit urang sorangan, sarta mibanda pamadegan urang sorangan. Sarta dina kecap grup nembang, Kamanusaan takdir sacara, "Kuring gumantung kana kuring, lamun kuring hoyong. "

Bravo Dua! Ngelok.
Tapi, di dieu nu dagang nu off…

Awéwé suksés dinten ieu bisa unggul dina bisnis bari kaleungitan asih.
Jeung di dieu Kang naha.
Jauh teuing loba urang gagal ngenalan nu loba qualities nu ngidinan urang ngadominasi boardroom nu, bisa ngabalukarkeun detriment di pangkeng nu. Halo?!

Dina peperangan tina sexes, urang unggul perangna tapi kaleungitan perang?

Atawa, dina kecap Dr. Phil, "Kumaha Kang workin nu’ pikeun Katégori '?"

Di dieu opat skenario umum nu ngagambarkeun kumaha carana urang sakapeung emasculate lalaki urang tanpa merealisasikan eta.

Sugan anjeun geus kaliru tina sababaraha. Baca tur manggihan.

THE "kitu wae cara ATAWA jalan raya" mental— Yakin, posisi wewenang di dunya gawé ngidinan urang ngarahkeunnana kahayang urang pikeun maranéhanana saha we nyewa jeung mayar ladenan maranéhanana. Tapi, hubungan pribadi nu béda. Maranéhanana geus sakuduna jadi partnerships mana boh pihak’ perlu jeung parasaan nu diakomodir, teu kalungguhan tina parenting atawa nyalametkeun.

Nilik obsesi—Alhamdulilah anak nu bakal meunang sorangan. Sarta sawatara urang kungsi gagal, nu mungkinkeun mates urang terang yen possessions bahan urang nyaéta byproducts sukses urang jeung milik sacara éksklusif ka urang, utamana dina panas argumen. "Bumi abdi, mobil mah, duit mah. "Kecap kuring!

"Abdi Woman ngadenge ROAR "sindrom—Ti ngabogaan kamampuhan pikeun nyieun duit urang sorangan sarta méré keur urang sorangan oge mahluk, ka kasuburan sarta nyoko pilihan nu bisa X lalaki kaluar ti persamaan poean hirup, sawatara bangsa urang nu méré talatah nu lalaki nu dispensable di sasanggeman sarta laku lampah urang.

Nyandak nangtung gedé ON isu leutik—Ngabiayaan perang jeung kecap méré sababaraha awewe hiji rarasaan daya jeung pentingna, bari ninggalkeun lalaki rebellious jeung tahan pikeun ngaganti.

Kuat teu sok salah.
Tapi kasaimbangan mindeng leuwih alus.

Bisa awéwé geus sadaya?

Yakin, tapi gotta si sacara’ mayar tab nu— nu panggero pikeun méré saeutik jeung nyokot jeung kaahlian negotiating sarua sadulur savvy employ ti 9 ka 5. Barina ogé, salaku Nandang Dee William ngabejaan Diana Ross dina film Mahoni, "Sukses tanpa batur pikeun ngabagikeun eta jeung cara nothin '!"


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu Anjeun Dateable?

Daptar cara pikeun dibere nyaho sorangan saeutik saeutik leuwih alus, nyieun anjeun "a bit lotta" leuwih dateable ...

Deukeut