Tanggal piaraan My Bobogohan Kasalametan

Online Bobogohan Tips Saran Kasalametan

dating Online bisa jadi pangalaman aman ti dating tradisional. Ieu méré Anjeun wengkuan lega pilihan jeung anjeun bisa tetep di kajauhan nepi ka anjeun siap papanggih.

Mun anjeun geus kungsi usaha eta saméméh atawa lamun anjeun hariwang ku nu mana wae carita anjeun geus kadéngé, di dieu aya sababaraha tips meunang anjeun bobogohan online aman:

  • Dipercanten naluri Anjeun. Lamun hal teu ngarasa katuhu, naha nyokot kasempetan. Disengage gracefully, lamun éta teu hasil, ngan disengage.
  • Terus nyata. Jadi jujur ​​Anjeun bisa lamun nyiptakeun profil anjeun, teu tangtu hayang jadi misled jadi teu mislead saha. Ieu ogé pohara hésé pretend anjeun 6'2″ lamun keur bener 5'6″!
  • Masangkeun poto, tapi make yakin anjeun teu bisa nangtukeun kulawarga Anjeun, babaturan, imah atawa mobil di jerona.
  • Terus di kontrol. Ulah nyerah inpo pribadi nu mana wae nu teuing geura-giru atawa informasi post pribadi tanpa nyaho persis saha wae anu mere ka.
  • Nangtayungan idéntitas anjeun. Paké situs kawas ours nu hides alamat surelek sareng inpo kontak Anjeun.
  • Hindarkeun nu mana wae omongan finances teuing gampang. Taya alesan naha anjeun kudu kungsi nyingkab informasi finansial mana wae online.
  • Ulah jadi lured ku requests tulung finansial, lamun batur nanyakeun anjeun duit komo lamun geus diwangun nepi rapport percanten sareng maranehna, sipatna ampir pasti scammer a.
  • Ulah jadi pressured kana méré nu mana wae nu informasi atawa gambar nu teu daék jeung utamana kana pasamoan samemeh anjeun siap.
  • Mun anjeun geus unsure, ménta poto anyar saha nu keur diajak ngobrol.
  • Pikirkeun naon nulis dina profil anjeun jeung lamun galecok. Teu eta nepikeun nada katuhu jeung niat?
  • Jadi waspada tina saha ngumumkeun asih undying maranéhanana pikeun anjeun, utamana lamun anjeun geus kungsi papanggih eta.
  • Lamun anjeun siap papanggih, mariksa kaluar urang di-jalma kaamanan dating nasihat di handap

In-Person bobogohan Kasalametan Saran

Bobogohan ngaliwatan hiji ladenan online kawas ours nyaéta pangalaman aman tapi jeung gawena tina pikagumbiraeun éta kadang gampang poho pikeun ngajaga eta cara nu.

Anjeun mikir anjeun geus papanggih tanggal online ngimpi atawa meureun anjeun geus saukur panasaran tapi anjeun geus sapuk pikeun minuhan. Anjeun bisa jadi dater Samaun atawa meureun balik ka dating sanggeus hubungan tos réngsé tapi di dieu aya sababaraha kecap gancang tina nasihat pikeun nohonan up:

  • Teu meunang kadorong kana tanggal jeung pasti teu méré leuwih pribadi wincik kontak Anjeun kajaba anjeun nyaman pikeun ngalakukeunana. Kungsi méré kaluar imah atawa kantor alamat anjeun kajaba anjeun sagemblengna yakin nu nyaho jeung bisa dipercaya tanggal Anjeun.
  • Hindarkeun saha ceramah ngeunaan sex atawa finances saencan Anjeun komo geus papanggih eta. Jadi waspada tina saha ngumumkeun asih undying for teuing gampang.
  • Lamun papanggih pikeun maranéhanana sababaraha kaping mimiti, milih hiji lokasi umum nétral nu gampang diaksés ka anjeun boh jeung dina pintonan jeung dédéngéan jarak jalma sejen.
  • Ngabejaan batur nu dipercanten anu anjeun pasamoan, di mana Anjeun bade jeung naon waktu rencana jadi aya. Lamun rencana Anjeun ngarobah ulah poho pikeun nyadiakeun update.
  • Ngatur jeung batur ka 'mariksa di’ dina interval teratur sarta mibanda jalan nu disandi ku nétélakeun eta kumaha eta nu keur jalan, utamana lamun anjeun kudu mantuan.
  • Dipercanten naluri Anjeun, lamun mikir hal nu salah, Anjeun sopan kudu nyieun hiji musabab jeung ninggalkeun.
  • Kungsi ngandelkeun tanggal Anjeun pikeun angkutan ka atawa ti tempat pasamoan Anjeun, utamana rencanana imah lalampahan anjeun dina kasus anjeun kudu ninggalkeun disangka. Geus sababaraha cab gunana lamun butuh salah.
  • Mun anjeun geus balik babarengan dina cab a, coba bisa turun off pamungkas tapi sahenteuna nyingkahan mintonkeun tanggal Anjeun persis mana anjeun hirup.
  • Kudu ati jeung alkohol jadi nu ngajaga wits Anjeun ngeunaan anjeun. Lamun mikir kadaharan atawa inuman geus tampered jeung saterusna teu meakeun eta.
  • Pastikeun Anjeun gaduh telepon dicas pinuh jeung cukup menit.
  • Hormat nu tanggal Anjeun bisa boga masalah sarua jeung teu nyorong kana ngalakonan nanaon maranehna teu nyaman jeung.

Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Puncak 10 Blunders Photo

No-gede bohong daptar ieu disusun tina wawancara jeung lila-ayeuna daters online jeung executives bisnis

Deukeut