Bobogohan – Nu Anjeun Sabotaging sorangan?

"Kuring hate keur bobogohan" nyaeta comment mah ngadenge ti klien awewe mah sagala teuing mindeng. Dangong négatif ieu nuju dating nyaéta salah sahiji alesan utama nu awewe tunggal bisa cicing 'nyangkut' jeung single for teu jadi panjang. Kalolobaan awéwé mah datang di sakuliah di pendekatan prakték asah mah keur bobogohan jeung lengkep teh salah pikiran set, hartina cara maranehna pendekatan bobogohan sabenerna sabotages Chances maranéhanana pasamoan pasangan hirup maranéhanana.

Jeung can dangong ieu téh lengkep bisa kaharti. Urang sadaya geus geus aya, 'Forcing' diri urang sorangan pikeun meunangkeun dina kaulinan, Signing nepi ka loka dating online, trawling ngaliwatan talatah nu kadang nyieun ngorondang kulit, teuing mindeng ti laki rabi jeung undesirables séjén, sarta ahirna méré batur kasempetan hiji alatan manéhna kasampak nice. Kontak Nyieun, galecok tukang jeung payun, komo sugan dimimitian pikeun meunangkeun surem tina pikagumbiraeun - manéhna sigana nice, manéhna cukup alus nempo dina gambar jeung aya sambungan definite. Jadi Anjeun ngatur rapat. Anjeun saraf, Anjeun méakkeun kavling waktu jeung énergi sia siap, Anjeun heran lamun anjeun nyieun kasalahan, tapi anjeun nyieun upaya, narik dina jaket Anjeun, balik kaluar ka tiis jeung indit dimana wae (cukup mindeng sababaraha jam komo) papanggih tanggal Anjeun. Anjeun ngarasa bungah ayeuna, sanggeus kabéh manéhna bisa jadi 'hiji'.

Terus anjeun ningali manéhna! Jantung anjeun pakait alatan manéhna kasampak sia aya aing gambar-Na, dina kanyataan manéhna leuwih 'Shrek' ti 'Becks'. Anjeunna dua inci pondok ti cenah manéhna, jeung maranéhanana gambar anu écés dicokot sababaraha taun ka tukang ditilik ku beurat tambahan jeung kakurangan nu béda rambut! Tapi Anjeun mawa sipat basa lemah resolve ka 'try' méré manéhna kasempetan, Maksud kuring Anjeun datang sadaya jalan dieu! Aya ngeunaan salaku loba magnetism Anjeun bakal ngarasa jeung teu kol melempem jeung anjeun geura mimitian perencanaan ngewa Anjeun. Tapi anjeun teu hayang jadi kurang ajar jadi Anjeun diuk ngaliwatan hiji jam agonizing tina kikuk, paguneman santun ngeunaan euweuh loba, jeung sadaya waktu nu keur Anjeun ngan itching pikeun meunangkeun jauh. Konéksi nu ieu aya nyambung nowhere ka ditempo jeung anjeun jelas boh perasaan uncomfortable. Anjeun ninggalkeun dina hujan Anjeun heran, naha Anjeun spent waktu, duit jeung usaha pikeun datang dina tanggal sejen tur Anjeun kantor imah rarasaan kuciwa komo beuki pageuh entrenched di kapercayaan nu aya ngan teu nu mana wae nu lalaki santun kaluar aya nu! Hayu urang teu heran awewe perlu fed nepi.

Bobogohan bisa jadi frustrating sarta gampang pikeun meunangkeun demotivated. Bisa ngarasa draining komo jantung wrenching ku anjeun dina hiji string tina kaping jeung jalma nu ngarasa teu narik jeung, sarta mibanda amoy anjeun pasamoan mitra dashed deui jeung deui. Aya risiko burnout lamun teu loba dating jeung sababaraha awéwé bisa jadi pohara sinis komo jaded. Ieu teu bade mantuan ka situasi Anjeun sepanjang sabab lamun manéhna keur aya dina modeu ieu, wanoja tunggal bisa kalayan gampang kantun pak nya Katuhu sakabehna lamun manéhna tacan datang sapanjang.

Naha anjeun nyaho nu paling awewe teu sabenerna fancy lalaki nu maranéhanana saterusna indit dina Nikah basa aranjeunna mimiti nepungan manehna? Pikaresepeun! Hiji studi anyar dina Nu Daily News ngira-ngira yén kira-kira 22% pasangan minuhan ngaliwatan karya. Ieu aya musibah – eta sabab atraksi keur diidinan ngawangun alami, langkungna waktos. Sarta dina hal nu ilahar manéhna mindeng batur nu bakal kungsi geus dibikeun kasempetan pikeun upami Anjeun geus papanggih manéhna online, hiji hal ka tega dina pikiran anjeun nu sifting ngaliwatan patandingan Anjeun.

Jadi naon anu kudu dipigawé mangka pikeun ngarobah rarasaan négatif ieu ngeunaan dating?

Nah dina kanyataan hiji shift basajan di sudut pandang anu sagala anu diperlukeun pikeun transform pangalaman sakabeh bobogohan pikeun diri ku kituna anjeun sabenerna bisa ngamimitian ngarasakeun eta, jeung Anjeun bisa nelepon di manusa Anjeun leuwih gancang. Lamun awewe bisa mimiti nempokeun dating salaku 'prakték fun'Maranéhanana baris ngabogaan leuwih pisan kasuksésan, sarta ogé maranéhanana baris ngarasakeun prosés loba leuwih. Jadi naon kahayang teu 'prakték fun'Mean?

Ieu tips TOP bakal ngabejaan ka maneh kumaha cara make 'fun prakték ' pendekatan for keur ayaan.

1. Leupaskeun agenda nu.

Ulah mikir manéhna salaku pasangan hirup poténsial, gantina ngan hadir dina momen ieu jeung jalma anyar ieu jeung kudu jadi panasaran soal manehna. Ieu ngan titimangsa – teu aya janji hubungan atawa nikah - éta ngan kopi, atawa keur leumpang atawa naon anjeun ngalakonan babarengan. Pedah didieu aya twofold, firstly bakal nyokot kabéh tekenan off ku kituna anjeun bisa boh bersantai, jeung manéhna baris ngarasa nu. Lolobana lalaki hade saraf dina tanggal munggaran jeung teu nampilkeun sorangan di pangalusna maranéhanana, kumaha oge ieu baris mantuan nunda manéhna betah. Bréh anjeun meunang prakna keur sakumna lalaki anu resep ka anjeun, hartina harga diri Anjeun mana anu nepi, jeung lamun 'Anjeun manusa' teu némbongkeun nepi anjeun geus siap pikeun manéhna sabab anjeun jadi 'alami'.

2. Jieun kaping mimiti pondok pisan.

Ulah narima kaping dinner pikeun sababaraha kaping heula lantaran maranehna lila teuing méakkeun jeung batur anjeun teu nyaho. Hiji jam unggal waktu anu nyatu méakkeun dina pasangan munggaran rapat. Short jeung impactful nyaéta kumaha urang bade for ka dieu. Ieu baris mantuan nyegah burnout teuing bari Anjeun keur bobogohan sababaraha urang sakaligus di awal.

3. Ulah komunikasi online jeung jalma anu cicing pisan jauh ti anjeun.

Ieu ngaheéat loba energi jeung heartache. Boga aturan ngan tanggal jalma anu aya lokal ka anjeun (dina tops jarak perjalanan hiji jam sacara). Lolobana loka online boga pitur mana Anjeun bisa refine hasil teangan Anjeun ngan ngawengku jalma aya dina hiji jarak nu tangtu. Inget teu sabenerna nyaho batur nepi minuhan jelemana, jadi aya mindeng hiji online sambungan nu ngan teu aya lamun minuhan rupa pikeun nyanghareupan. Abdi oge ngajengkeun lalaki iinditan ka awéwé pikeun kaping.

4. Tenang jeung ngarasakeun tanggal. Sing senang-senang!

Awas – ieu lain hartosna inuman hiji truckload alkohol! Sanajan mah ngarti, kunaon jelema kawas inuman dina tanggal munggaran eta leuwih hade ka refrain sakabehna atawa lengket ngan hiji dina tanggal munggaran ku kituna anjeun bisa bener terus jelas dipingpin tur tingal kumaha Anjeun ngarasa dina tanggal ieu, tanpa alkohol méré hal hiji tint rosy. Gantina tempo upami Anjeun bisa manggihan hiji hal metot ngeunaan manéhna, everyone ngabogaan hiji hal!

5. Méré manéhna kasempetan.

Ieu hartina yen manehna meunang tanggal kadua lamun manéhna ménta pikeun hiji, disadiakeun nu ngarasa aman sareng anjeunna. Anjeun méré manéhna kasempetan ieu bahkan upami anjeun teu ngarasa katarik manéhna. Enya bener! Ieu mangrupa bagian penting ti prosés, hususna keur awewe anu geus pola hubungan bad jeung picking lalaki anu teu hadé pikeun maranéhna.

6. Mugi Gusti ngabalukarkeun

Ieu di sakabéh bagian pendekatan mah sakabéh awewe anu néangan hubungan happy. Jadi nu hartina manéhna baris jadi hiji menta hiji tanggal kadua, lamun aya jadi salah. Abdi oge ngajengkeun nu manéhna bayaran lantaran ieu mantuan nyetel hubungan dinamis bener, sanajan kuring sadar ieu téh kontroversial ka sababaraha urang. Ladies rek romanticized katuhu?

7. Latihan kajujuran lengkep ngeunaan kumaha anjeun ngarasa.

Lamun keur dina kaping jeung lalaki ieu anjeun jujur ​​jeung nyebut kumaha ngarasa, sanajan ieu geus kagok pikeun ngalakukeunana di kahiji. Jadi lamun ngarasa bosen / saraf / dipareuman / museurkeun / gumbira Anjeun bisa nganyatakeun yen. Teu cara bitchy, dina cara kabuka sarta jujur. Ieu terrifies sababaraha awewe, sarta anjeun bakal kaget di kumaha paling lalaki bakal nyokot eta di stride maranéhanana jeung ngahargaan kajujuran nu. Ditambah deui muka jalan pikeun nyata, komunikasi jujur, jeung mere manéhna eupan balik nu mangrupakeun kasempetan emas pikeun manéhna pikeun ngaluyukeun jeung lengkah nepi kaulinan-Na pikeun anjeun (lamun manéhna nyangka anjeun patut eta – nu anjeun).

8. Jadi sopan, kabetot jeung sopan.

Anjeun bisa jadi teu mikir manéhna manusa idéal Anjeun tapi manéhna geus némbongkeun up for anjeun jeung ieu nyampurkeun Anjeun pikeun titimangsa, jeung nu pantes pangajén.

 

Keur bobogohan cara ieu teu ngan baris mantuan Anjeun pikeun ngarasakeun eta leuwih, tapi oge bakal mantuan Anjeun pikeun ngawangun Anjeun 'hubungan otot' sabab anjeun bakal meunang prakna keur sorangan (kuat, awéwé feminin) kira-kira lalaki nyata. Bari jeung anjeun ngalakonan ieu kabéh manusa anjeun bakal mintonkeun nepi sawaktos Anjeun saeutikna nyangka eta!

Turutan ieu tips luhur keur bobogohan tur tingal kumaha pangalaman dating Anjeun lengkep transforms.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Hal kudu Anjeun Apal Lamun Anjeun hayang Anjeunna bunuh

Loba awewe bakal satuju dina nyebutkeun lalaki nu dinten ieu mintonkeun sieun kuat komitmen lamun datang ka hubungan ....

Deukeut