Bobogohan tata titi

Salah sahiji babaturan jalu mah ka kuring yen manehna sakali tanggal hiji gadis anu némbongkeun nepi mabok dina tanggal munggaran jeung proceeded ka dikenyang sakumna manéhna! Sanajan thankfully mah geus kungsi ngalaman nu kuring yakin urang sadaya geus kaping nu éta saukur polos uih, mana jalma nu teu hal sagemblengna inappropriate sarta anjeun ngan wished taneuh bakal muka nepi jeung ngelek Anjeun sakabeh. Jeung Kami geulis yakin urang sadaya geus babagi adil simkuring ngeunaan keur dibolaykeun di menit kamari jeung komo sugan keur ngadeg nepi. Ditambah we geus sagala ngadéngé carita horor ngeunaan kaping mimiti bade salah. Jadi naon nu Isro salah jeung skenario ieu jeung kumaha bisa eta teu merlukeun dibedah. Eta sadaya anu asalna turun ka dua kecap leutik 'dating tata titi'.

Naon dating tata titi? Muhun atuh mikir eta salaku susunan tungtunan unspoken nu ngidinan pangalaman dating pikeun muka salancar na jadi leuwih nikmat boh urang aub. Tangtu urang kungsi bisa ngadalikeun naon jalma sejen teu, jadi we ngan bisa milih jadi tanggung jawab kalakuan urang sorangan, sarta kuring percaya lamun urang milih pikeun ngubaran jalmi oge jeung ngahargaan dating tata titi séjén maka kami baris boga pangalaman leuwih pleasurable jeung manageable tina dating diri urang sorangan. Ditambah gaduh kode paripolah for mun urang sorangan bisa mantuan pikeun ngajaga urang aman.

Keur bobogohan tata titi bisa di antarana hal kawas iraha bade nelepon, sabaraha sering talatah nu Anjeun silih, yen Anjeun ngawalon unggal talatah tur telepon telepon, timings jeung lateness pikeun kaping, naon maké, naon bahas dina tanggal Anjeun, lamun pikeun meunangkeun fisik, tapi paling importantly kumaha ngubaran jalmi nu sejen tur kumaha nyangka bisa ngarawat. Anjeun nempo nyertakeun cukup rupa-rupa aspék sarta ku kituna bisa jadi bit hiji overwhelming jeung matak ngabingungkeun. Ditambah anjeun bakal manggihan nu urang geus sagala sorts ide beda ngeunaan naon jeung geus teu laku ditarima lamun datang ka dating, jeung saterusna hal pangalusna sugan aya nyieun set Anjeun sorangan tina tungtunan nu digawe pikeun anjeun, terus lengket kana éta hal. Saatos sabenerna meunang kaluar aya sareng kaping jalma sejen, Anjeun bisa di sawatara titik babagi tungtunan Anjeun sareng maranehna lamun jadi milih, jeung diskusi eta pikeun mastikeun Anjeun duanana bagja jeung kasapukan jeung kumaha tanggal hiji jeung nu séjénna anu cukup. Ieu ngawengku total kejujuran sarta tingkat nu tangtu kematangan ti kadua urang. Kuring percaya lamun urang naon ieu leuwih sering loba patah hati bakal merlukeun dibedah.

Kahiji jeung foremost sanajan, observasi dating tata titi keur anjeun. Lamun urang berperilaku cara urang ngarasa alus ngeunaan we ngawitan approve urang sorangan jeung urang timer hormat jeung harga diri tumuwuh.

Contona Anjeun bisa mutuskeun yén éta téh santun, nu mungkinkeun hiji jelema nu geus tanggal ngan sakali nyaho upami Anjeun teu bade tempo eta deui, atawa Anjeun bisa mutuskeun yén ieu mah teu perlu. Mun anjeun hiji awewe Anjeun bisa milih nu Anjeun moal kudu bandung dina tanggal munggaran sabab cocog Anjeun leuwih alus ngadagoan nepi ka nyaho jalma nu leuwih alus. Atawa Anjeun bisa jadi kudu parasaan kacida kuat ngeunaan teu keur diteundeun nungguan dina kaping atawa ngeunaan talatah keur balik. Ieu ngalakukeunana sadaya ragrag dina 'dating tata titi'.

Di dieu aya sababaraha tungtunan geulis standar anu paling jalma bakal milih nuturkeun salaku bagian ti dating tata titi:

  • Jadi dina waktu kaping
  • Ulah nangtung batur nepi di menit pamungkas
  • Teu meunang bener mabok dina tanggal munggaran
  • Ulah méakkeun sagala peuting ngawangkong ngeunaan ex Anjeun (heuay)
  • Maké hiji hal dipake keur tanggal Anjeun bade dina
  • Ulah otomatis nyangka kelamin dina tanggal munggaran

Komo loba jalma saukur bakal nélépon tata krama alus di luhur. Tapi sawatara intricacies saeutik sejenna dating tata titi bisa leuwih hiji wewengkon abu. Jadi nyokot waktu ka bener mikir ngeunaan unggal wewengkon dating jeung mutuskeun aturan Anjeun jeung tungtunan keur unggal. Anjeun bisa jadi nyieun guideline nu teu tanggal lalaki anu nangtung Anjeun nepi di menit pamungkas, atawa anu eusina teu tanggal awewe anu kasep pisan. Anjeun bisa jadi mutuskeun teu maké rok mini dina titimangsa lamun anjeun aya hiji awewe sabab nu hayang méré hiji gambaran leuwih classy. Tungtunan ieu bakal jadi unik salaku anjeun jeung hal penting nyaéta pikeun meunangkeun jelas dina naon teu nyaman keur anjeun jeung naon anu teu bisa ditarima keur anjeun salaku individu.

Jadi kumaha Anjeun nanganan sawaktu batur teu hiji hal nu teu dipikaresep ku? Naon anu anjeun pigawé lamun batur ngarecah salah sahiji aturan Anjeun? Saperti disebutkeun samemeh urang teu bisa ngadalikeun kumaha si sejenna behaves atawa bakal Kami rek. Ku sabab geus turun ka anjeun naon anjeun daék narima jeung di mana anjeun bakal narik garis. Contona lamun salah sahiji tungtunan Anjeun nu teu daék dijaga nungguan tanggal hiji, jeung geus hiji jalma anu ahir, titik mimiti Anjeun télépon nu geus nu mungkinkeun eta nyaho kumaha ngarasa ngeunaan ieu. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu hiji non blaming, lugas manner ku ngan saukur babagi kumaha ngarasa jeung nu teu hiji hal nu rék di hubungan dating. Tapi kumaha upami lamun maranehna sababaraha kali meuntas garis Anjeun? Nah anjeun perlu mutuskeun kumaha sungut nu baris keur anjeun. Lamun bener upsets anjeun jeung anjeun teu bisa tolerate paripolah saterusna jalma nu saukur moal jadi fit nu alus pikeun anjeun. Saanggeus dibagi kumaha ngarasa Anjeun lamun maranehna masih ngalakukeun hal eta anjeun bakal boh kudu hayu balik happily jeung ngamutahirkeun guideline Anjeun pikeun diri, atawa anjeun perlu ari eta balik. Ieu kumaha ngamekarkeun kapercayaan di sorangan jeung wates Anjeun sorangan.

Mere nyaho nu keur bagian utama, sakuliah artikel ieu mah geus disebut 'tungtunan' tinimbang 'aturan'. Hal ieu sabab Jigana eta penting for ka urang geus sababaraha kalenturan jeung sorangan dina watesan experimenting jeung manéh naon karasaeun OK pikeun anjeun jeung naon pasti NOT ditarima. Anjeun tumuwuh sarta robah jadi hiji jalma jadi teuing meureun gagasan Anjeun ngeunaan dating. Sok jadi fléksibel, tapi sakali anjeun geus digarap kaluar naon katuhu for nu nu mana wae waktu tinangtu kuring nyarankeun nempel ka wates Anjeun sorangan jeung dating tata titi. Lamun urang megatkeun tungtunan urang sorangan nya sok asalna deui ka ngegel urang.

Bingah dating!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Awas of jadi hiji Profesional Online Dater

Unggal taun, ratusan rébu urang manggihan 'cocog sampurna' maranéhanana ngaliwatan layanan dating online

Deukeut