Bobogohan jeung Hubunganna Saran – Hukum Atraksi

Jadi naon Hukum Atraksi? Kantun nunda hal nu Hukum Universal nu nyebutkeun bakal mikat kana kahirupan urang nu hal anu urang museurkeun perhatian urang dina, naha éta téh positif atawa négatif. Yen Anjeun sadar atawa teu, unggal mikir geus, unggal emosi Anjeun ngarasa, sadaya nu Anjeun ngadenge jeung maca, mangaruhan kanyataanana Anjeun.

Jadi naon nu geus ngalakonan jeung dating jeung hubungan?

Ku sabenerna ngarti naon nu Anjeun hoyongkeun ti hubungan sarta nerapkeun sababaraha Hukum pisan dasar prinsip Atraksi, Anjeun bakal mastikeun yen anjeun meunang naon sabenerna giji. Kadé nyurtian kahayang Tret fisik, paripolah, nilai, aqidah, jeung kapentingan penting ka anjeun ku kituna anjeun bisa dipokuskeun naon nu Anjeun hoyongkeun dina hubungan Anjeun tinimbang naon anjeun teu hayang.

Ngelingan, Anjeun bakal nampi naon difokuskeun.

Loba kali, urang bakal balik ti hiji hubungan gagal sejen tanpa méré pamikiran nu mana wae nu sama sekali ka naha atawa kumaha hubungan maranéhanana tetep gagal. Komo leuwih alus, maranéhanana leuwih bener teras ngarengsekeun nepi dina hubungan sejen anu gagal for mirip, alesan ekstrim can tibalik.

“Mun anjeun geus kawas ieu, Anjeun teu boga pamanggih naon bener Anjeun hoyong
ti hubungan anjeun nu salajengna n ngan kudu lengkep béda ti
nu salila nu gagal jadi miserably!”

Mah pasti terang naon kuring henteu daék n sahanteuna ti hubungan nu ngan réngsé. Teu bakal eta geus gede lamun kuring bakal dicokot waktu keur mikir ngeunaan sakabéh hubungan gagal jeung digabungkeun sadaya heartache nu ka hiji pamanggih nu jelas ti naon atuh naon jeung teu hayang dina hubungan hiji? Mah bisa geus nyimpen sorangan sababaraha swings pendulum nu.

Kumaha mah 'mikat’ hubungan sampurna keur kuring?

Kaula bade mintonkeun Anjeun cara gancang jeung basajan nyata pikeun narik jalma pasti nu Anjeun keur pilari – Tanggal ngimpi anjeun!

Candak kaluar sapotong kertas jeung nulis turun sadaya nu Anjeun hoyong dina hubungan sampurna Anjeun. Naon manéhna atawa manéhna kawas? Kumaha carana maranéhanana kasampak, ambeu, ngomong? Naon rupa hal bakal maneh babarengan? Kumaha anjeun ngarasa basa Anjeun keur di sakuliah eta? Bener asup ka ieu nyokot waktu nulis turun unggal jéntré. Éta gé aya alusna patut eta di ahir.

Kalolobaan jalma kungsi nyokot lengkah ieu nulis turun naon anu maranéhanana hayang jeung can geus lengkah tunggal paling penting dina nyungsi mitra tina ngimpi maranéhanana.

“Sugan aya nu apal nu ku ngan saukur nulis turun naon nu Anjeun hoyongkeun, Anjeun ningkatkeun Chances anjeun lalaki éta ku 80%!”

Ngan dipikir ngeunaan nu keur menit hiji…

Ulah ragu sorangan. Nganggap yén anjeun sampurna dina saban jalan jeung aya aya sia aya jumeneng di jalan keur meunangkeun kahayang anjeun. Teu duit, atawa nuhun, atawa waktu, atawa lain nanaon.

“ImagineÖ Anjeun bisa nanaon nu Anjeun hoyong!”

Lamun anjeun geus réngsé latihan ieu, Anjeun bakal oge dihareupeun game. Candak salami anjeun kudu… Ieu mangrupakeun konci ka kasuksésan pamungkas Anjeun!

Jadi jentre pisan dina pikiran anjeun ngeunaan naon nu Anjeun hoyongkeun. Sabalikna, Alam Semesta bakal teu boga pamanggih naon bener Anjeun hoyong n jeung nu naon bakal méré Anjeun. (Ngan catetan gancang, basa kuring nyebutkeun 'Semesta', Maksud kuring Allah, Buddha, Ibu Bumi, atawa istilah nu dipake keur kawasa luhur universal Anjeun naon wae.)

Bingung? Cicing jeung kuring hereÖ Bayangkeun bade restoran jeung susunan Hamburger hiji. Palayan Nu jadi warna dina pesenan Anjeun. Saméméh Hamburger Anjeun datang, Anjeun ngarobah pesenan Anjeun. Ayeuna nyaritakeun nu palayan nu rék steak hiji. Palayan Nu jadi warna dina pesenan Anjeun. Saméméh steak Anjeun datang, nyaritakeun palayan nu tos Anjeun robah pikiran anjeun deui jeung hoyong salad hiji. Ayeuna di titik ieu, paling waiters bakal Bejakeun ku anjeun nyieun salad sorangan. Alam Semesta moal ngalakonan ieu, tapi bisa nempo kumaha eta susah pisan pikeun Semesta méré Anjeun kahayang anjeun sawaktos Anjeun teu komo nyaho?

OK n réngsé?

Mun anjeun teu ngalakonan eta n balik deui sarta ngalakukeun hal eta. Ieu mah ceuk nu ieu bakal basajan, tapi anjeun masih geus ngalakonan saeutik tina karya.

Ayeuna nu geus pohara écés ngeunaan naon bener Anjeun di pikahayang partner, nyokot nu sapotong kertas, melu nepi jeung mawa eta sareng anjeun for urangna saminggu. Mawa eta dina kantong Anjeun, dina dompét Anjeun atawa dompet, atawa dina baju jero Anjeun. Henteu masalah di mana Anjeun nunda eta, salami Anjeun nyimpen eta sareng anjeun for urangna saminggu. Unggal kali Anjeun inget yen Anjeun gaduh sapotong ieu makalah sareng anjeun, inget rarasaan naon eta bakal laksana jadi jeung pasangan Anjeun. Bener ngarasa eta!

Aya hiji lengkah leuwih pohara penting. Salila saminggu, pastikeun Anjeun ngadangukeun Gut Anjeun, atawa sora jero. Lamun ngabejaan Anjeun pikeun ngeureunkeun di cleaners garing Salasa lamun normal ku anjeun dina Kemis, ku anjeun dina Salasa! Anjeun bisa jadi nepungan anjeun mate jiwa bari Anjeun jumeneng di garis. Titik di dieu nu tos Anjeun disimpen Urutan Anjeun sareng Alam Semesta, ayeuna anjeun kudu nengetan tanda nu ayeuna keur dikirim jalan jeung polah ON eta!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Tanggal – Old Sakola Style

Sajaba nilai geus ngalakukeun leuwih ampir sadayana, ti yén jus pelem polos nu ayeuna ngandung kalsium ditambahkeun, ka grocery teh ...

Deukeut