Bobogohan nu Woman Younger dina 5 Hambalan gampang

Pananya nu
“Kuring keur néangan wanoja ngora tapi paling awewe hoyong tanggal batur kira-kira umur sorangan. Naon anu tiasa abdi lakukeun?” – Deden

Patarosan Dinten ieu nyaéta ti hiji pembaca kami anu wishes cicing anonim; urang gé nelepon manéhna Bill. Baca nanya deui. Mere nyaho kumaha Bill geus yakin yén awéwé ngora manéhna nyiar moal kabetot dina batur umur-Na. Ieu mangrupa minuhan kapercayaan diri nu ampir dijamin datang bener. Lamun percaya jero turun nu Anjeun keur bade gagal, mangka anjeun bakal.

Nu nyata jawaban.

Pondokna, nuhun, Anjeun bisa leres pisan manggihan wanoja ngora éta katuhu pikeun anjeun. Anjeun ngan kudu nangtukeun sasaran Anjeun, nyokot aksi, jeung cicing kursus.

Kumaha Anjeun bisa ngamimitian tujuan nu moal méncog?

Kahiji, nyokot katingal jero turun di jero jeung angka kaluar persis naha Anjeun hoyong papanggih wanoja ngora. Terus mikir ngeunaan naon awéwé sampurna ieu bakal kawas. Ngagambarkeun nya di salaku loba jéntré Anjeun mungkin can. Terus, nulis eta turun dina salembar kertas. Daptar umur nya, penampilan fisik, Tret kapribadian, hobi, likes jeung henteu janten, jsb. Sakali anjeun geus digambarkeun Wanoja sampurna for di anjeun jéntré gede, melu nepi nu sapotong kertas jeung mawa eta sareng anjeun pikeun 1 minggu.

Bayangkeun nu geus jeung nya. Naon anu anjeun bakal lakukeun? Naon anu bakal ngobrol ngeunaan? Dimana bakal Anjeun buka? Bener ngarasa eta tur meunangkeun ka emosi eta — Kumaha anjeun bakal ngarasa lamun keur jeung nya? Sadaya ieu bisa disada konyol, tapi sing saha nu ku ngan saukur nulis turun naon nu Anjeun hoyongkeun, Anjeun ningkatkeun Chances anjeun lalaki éta ku 80%!

Ngan dipikir ngeunaan nu hiji keur menit hiji…

“Nu disiplin nulis hal turun nyaeta lengkah kahiji ka arah nyieun eta kajadian.”

– Lee Iacocca

Stigmas sosial jeung kunaon anjeun ngalakukeun paduli?

Anjeun henteu. Masarakat kami nyaéta pinuh ku stigmas sosial. Simkuring jadi riweuh keur prihatin “naon batur bakal mikir” yén urang urang keur sieun ngudag ngimpi urang sorangan. Nuhun, loba masarakat sunda maot judgment dina batur, tapi éta pilihan maranéhanana jeung katuhu maranéhanana. Naha maranehna ngalakukeun eta ngarupakeun topik nu leuwih gede for lain beurang, tapi sih teu penting dieu. Teu aya hiji nu sejenna kamungkinan bisa nyaho naon hak kanggo Anjeun, jadi naha ngadangukeun eta?

A jalma nu wicaksana sakali ceuk,

“Naon batur nu sejenna nyangka upami anjeun téh taya nu Anjeun bisnis”.

Nya eta bener nu paling awewe hoyong batur kira-kira umur sorangan?
Ieu lengkep untrue! Fact nyaéta, unggal urang geus hayang jeung kabutuhan beda jeung unik. Tujuanana anjeun jeung fokus tunggal kudu manggihan Wanoja sampurna pikeun anjeun. Waktu.

5 tips gampang pikeun attracting jeung keur bobogohan awewe ngora.

Awewe Younger mindeng katarik Tret kawas kematangan (kawas Daddy maranéhanana), leuwih duit jeung status sosial luhur, masculinity, abilities uran, kapercayaan, jeung kasabaran, jadi eta penting pikeun Anjeun pikeun difokuskeun whichever tina Tret ieu Anjeun boga.

1) Jadi diri anjeun nyalira.

Lamun guys kolot minuhan wanoja ngora maranéhanana mindeng meunangkeun saraf tur mimitian meta bener aneh. Ulah ngalakonan ieu — euy jadi sorangan.

2) Terus cahya jeung senang.

Jadi playful. Sing senang-senang. Ngagoda nya. Manehna geus teu poho naon deui urang kawas ulin jeung goof kira-kira. Éta gé maneh sababaraha alus pikeun nginget teu mawa kahirupan jadi sacara serius. Jadi saeutik edan jeung milih pikeun hal anu guys ngora umum teu bisa mampuh ngalakukeun. Lajengkeun. Rasakeun kanikmatan sorangan.

3) Jadi pamimpin. Jadi manusa teh.

Awewe Younger nu paling dipikaresep néangan batur pikeun nyokot teh nuju. Maranéhanana gaduh pangalaman kurang dina kahirupan sarta paling dipikaresep néangan batur pikeun mintonkeun eta naon kaluar aya. Jieun tanggal jeung rencana sejenna dihareupeun waktu, tapi jadi sensitip jeung nanya pamadegan nya tina rencana nu geus dijieun. (Manéhna bisa jadi alérgi ka Sampurna). Jadi hiji manusa, can diaji pamadegan nya. Muka lawang, leumpang dina luar curb nu, jeung cara kaluar samet cara lain nyieun gambaran gedé dina awewe ngora.

4) Ulah kalakuan jiga hiji “perv”.

Lolobana awewe ngora pikaresepeun geus pencét dina ku sababaraha lame, perverted guy kolot. Ulah nyobaan pindah di teuing geura-giru atawa manéhna bakal mikir anjeun ngan “perv” néangan pikeun meunangkeun kana calana nya. Lamun sorangan Anjeun babarengan, éta OK ka flirt, tapi ari nya ngudag Anjeun for teu nanaon salajengna. Lamun heunteu Anjeun bisa nyingsieunan nya jauh.

5) Méré nya sababaraha rohangan.

Awewe Younger geus meureun ngan gotten kaluar ti imah indungna maranéhanana nu mibanda kahirupan pisan terstruktur jeung kabebasan nol. Lamun manéhna nu keur katarik Anjeun, eta mah sabab nu nuju ulang nyieun lingkungan suffocating manéhna ngan kenca… éta sabab ngagambarkeun hiji hal nu beda. Méré nya sababaraha rohangan. Jadi manusa nu manéhna nu keur sok ngimpi ngeunaan, terus teu ngudag nya. Anggap nya datang ka anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Cara kreatif Ucapkeun I Love Anjeun

"Abdi bogoh ka anjeun", aya nu saeutik kalimat sejen nu jadi murni jeung salaku bermakna minangka salah ieu. Ieu tilu ...

Deukeut