Sugan 's and don'ts On Nyieun Kahiji Bobogohan Pengantar

Salaku anggota Tanggal pepet My, anjeun meunang hiji kasempetan pikeun ngirim hiji talatah bubuka ka patandingan Anjeun. Jadi teu kudu isin; ieu bakal muterkeun hiji bagian gede di suksés pangalaman dating online Anjeun.

Samemeh Anjeun mimiti, di dieu aya sababaraha tips ngeunaan cara nyegah datang di sakuliah kuat teuing atawa nyieun cringe maca…

Ti – Meta positif!

A-lampu hearted, talatah upbeat bakal ngayakinkeun séjénna nu anjeun jalma nu pikaresepeun mun jadi jeung. Badé balik for geus aya aya anu complaining ngeunaan ex maranéhanana geus atawa batur anu gumbira ngeunaan papanggihan Anjeun?

Entong – Tulis hiji buku Novel

Sababaraha kalimat bakal sampurna, meureun komo buang dina dua lulucon atawa? Tapi kaasup carita hirup anjeun bakal boga umat nutup talatah saméméh maranéhanana ngahontal ayat katilu…

Ti – Di antarana sababaraha wincikan

Letting urang nyaho rek naon bakal ngahususkeun koropak Anjeun ka handap pikeun anggota anu néangan hal anu sarua. Cinta ka paragliding dina weekends? Sampurna, batur nu sejenna bisa jadi teu teuing!

Entong – Jadi klise hiji

Enya anjeun bisa oge jadi nanaon, miara, asih, jsb satia. tapi urang geus ngadéngé eta sadayana saméméh. Nu maca hayang nyaho ngeunaan YOU, méré eta hiji hal anu ngajadikeun eta hoyong talatah nu Anjeun kaluar ti saha wae.

Ayeuna anjeun geus undak salajengna nuju meeting pasangan hareup Anjeun (kumaha seru!), jadi meunangkeun nulis perkenalan Anjeun, Nyetel sababaraha kaping tur Anjeun bisa hatur urang saterusna…ngamimitian ayeuna.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Lima Patarosan Daters Online anu bosen tina dédéngéan

Dina dunya mana leuwih ti hiji katilu pertikahan ngamimitian online, hiji bakal mikir dating leuwih Internet teu ngalakukeunana ...

Deukeut