Ngalamun di Libro: Kumaha A Good Dog Tamed A Bad Woman

Padahal urang masih jauh ti geus pangsiun atawa decrepitude, Libro jeung kuring anu approaching usum panas di hiji kota rawan gelombang panas, mana conditioners hawa terus urang hirup tapi disegel di apartemen.

Nyaho kumaha Libro ngalaman dina trotoar sizzling jeung sabaraha lila geus saprak Abdi kungsi pakansi nyata, Cenah mah 'yes’ nalika babaturan babaturan ka kuring ngeunaan hiji disangka aya Long Island rental basisir keur bulan Agustus.

Babaturan babaturan urang geus fallen asih lalaki California jeung rela forgo Basisir Wétan keusik jeung internetan for persib di katirisan San Francisco. Dipping kana endog sayang, Kuring mantuan nya kaluar.

Kuring iklas nu simbut konéng nice I geus dipiceun tina salah sahiji closets dina keusik jeung Libro diuk di eta. Ayeuna masih keneh awal, tapi kuring nunda nepi ka héjo bodas belang payung Abdi kapanggih di basement jeung dijieun yakin pangeran saeutik ieu aman di tempat teduh anak. Saterusna kuring walked ka cai. Manéhna bangun jeung dituturkeun. Urang maju. Ku jaman ayeuna mah ieu anak sapi jero, Libro geus dieureunkeun sarta néangan belligerent. Kuring ngadesek manéhna pikeun-bangsal. Manéhna nampik. Ngutus Kaula manéhna deui ka simbut nu. Manéhna nampik. Kuring Purbasari jeung kokotéténgan ka langit. Manehna teu bakal nuturkeun kuring di; manéhna teu bakal tetep onshore. Urang jarang geus struggles daya kawas hiji ieu, lolobana alatan manéhna kawas anjing alus sarta alatan kuring diperlakukeun manéhna anu cukup, keur agreeable jeung teu sawenang di exercising kontrol.

Abdi jadi jalma anjing, ahirna. Tapi stalemate jeung suku urang dina cai ieu teu gampang ngumbar. Kuring morphed kana dominatrix hiji, nuntut nu manéhna sabar dina simbut nu, dina payung-Na lamun manéhna teu bakal ngawelah gigireun kuring di cai. Manéhna indit deui ka base imah. Kuring swam kaluar sorangan. Tapi din di pantai Drew kuring balik. Libro ieu balap luhur jeung ka handap, barking. Kuring datang kaluar ti cai ka reassure manéhna nu leungeun jeung suku mah anu fluttering, teu flailing
Mah dijieun ketak dina taneuh, kawas madwoman anu sanajan kuring swam ampir kaluar ti tetempoan-Na, Mah, tangtu balik deui ka Terra firma jeung manéhna: Kuring teu kungsi bakal ninggalkeun Anjeun. Kuring teu kungsi bakal ninggalkeun Anjeun. Libro henteu percaya kuring. Nyalametkeun ieu diperlukeun. Ieu tétéla diperlukeun balap luhur jeung ka handap basisir jeung howling pikeun ngumpulkeun pasukan. Lamun kuring swam, manéhna howled; lamun kuring datang kaluar ti cai, manéhna iklas turun dina simbut kawas anjing alus.

Ieu poé pisan panas. Kuring meunang ambek. Kuring meunang comforting. Kuring meunang ngancem. Mah eweh biskuit jeung ceramah jeung dijieun loba janji. Euweuh digarap. Kuring indit balik deui ka cai jeung manéhna indit deui ka sounding alarem nepi ka, fearful of keur ngagusur ku batur ngarasakeun poé basisir, Mah ngajak manéhna imah. Dina poé saterusna, Kuring dicoba ninggalkeun manéhna dina mobil jeung jandela aman lowered bari indit pikeun ngojay hiji, tapi manéhna barked aya, teuing nuntut, panik-stricken babakan bari, nu cinta hirupna, ngasupkeun cai jeung confronted naon manéhna terus percaya ieu maot tangtu. Antukna, manéhna cicing di tukangeun di imah rental, komo dina poé hottest, sareng sadaya fans floor encircling manéhna, lamun kuring hayang ngojay hiji. Urang geus nepi ka di Rift serius kahiji di gandeng urang sampurna, Pangakuan mimiti urang nu pleasures mah éta henteu salawasna-Na, atawa milik urang-Na. Nu duo dinamis bisa jadi geus, dina waktu nu, jalan nu misah ka Bliss.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Rasa ajen

There is a trap that many of us fall into because for the most part girls are socialized to be...

Deukeut