Urang Rasakeun kanikmatan Tanggal Kahiji anjeun

Teuing geus sabaraha kali pasangan anyar overthink tanggal kahiji maranéhanana. Maranéhanana muter rupa skenario di huluna maranéhanana ngeunaan naon bisa berpotensi lumangsung jeung karya diri kana frenzy samemeh maranéhanana geus sabenerna gotten babarengan. Gagasan utama meunang nyaho jalmi séjén nyokot korsi deui ka salempang ngeunaan naha atawa teu maranéhanana nyieun gambaran alus – anu maranéhanana noel beungeut maranéhanana teuing, ngawangkong teuing, teu cukup ngawangkong, jeung dina jeung di.

Tanggal kahiji kudu waktu sia nyaho jalmi nu sejen tur dengekeun jeung ngarespon kana naon nu maranéhna nyebutkeun. Kumaha bisa didéngékeun jalmi nu sejen sawaktos Anjeun bade leuwih naon Anjeun bade ngomong jeung naon anjeun atawa teu ngalakonan bari manéhna atawa manéhna téh ngawangkong? Lamun mikir ngeunaan eta, Anjeun sabenerna belanja waktos Anjeun fokus kana sorangan jeung forgetting nu fokus utama kudu dina méré nyaho. Anjeun méakkeun sagala poé jeung diri anjeun; méré sorangan putus jeung méakkeun waktu jeung batur nu sejenna.

Janten, anjeun kudu kaluar ti sirah anjeun sarta fokus dina momen hadir. Naon nu diucapkeunana nu bisa nyaritakeun? Naon nu manéhna ngalakonan nu hoyong uninga nu langkung ngeunaan? Pamanggih sejen alus pikeun inget yen ieu téh tanggal kahijina teuing, jeung manéhna téh paling dipikaresep sagampil saraf Anjeun. Teu manéhna poho pikeun muka panto pikeun anjeun? Atawa teu narik korsi Anjeun kaluar? Teu manéhna ngan sigana bisa ngawangkong ngeunaan sorangan jeung teu nanyakeun Anjeun patarosan? Lamun anjeun nempo instansi ieu ti sudut pandang yen jalma sejenna teh saraf teuing, eta gampang, nu mungkinkeun aing jeung sia dimana ningali sesa peuting bisa ngabalukarkeun.

Mun anjeun saraf ngeunaan napas bad, tetep sababaraha mints di dompet atawa kantong. Eta bakal alus boga sababaraha Kleenex atawa sapu tangan sareng anjeun ogé. Anjeun teu kudu nyangking sakabeh kabinét ubar, tapi ngabogaan sababaraha hal sareng anjeun atawa deukeut ka Anjeun bakal mantuan pikeun nunda Anjeun leuwih betah.

Titik utama ka sadaya ieu téh méakkeun waktu jeung tanggal Anjeun ngabogaan senang jeung ngarasakeun pausahaan kasebut nya. Kahirupan kajadian sarta kadangkala hal teu balik salaku rencanana. Lamun Anjeun nyimpen hiji pikiran kabuka (jeung jantung) Anjeun bisa gulung jeung naon bae lumangsung. Ieu bisa jadi tanggal munggaran loba. Tenang jeung ngarasakeun eta!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Rusiah tina Kiss Great

Kissing nyaéta senang jeung keur dipigawé katuhu, Sparks bakal mabur anjeun bakal ninggalkeun speechless pasangan Anjeun. Tapi ...

Deukeut