Nganyatakeun Cinta anjeun Tanpa Kecap

Ekstrim ceuk eta pangalusna lamun ceuk maranehna, “Leuwih ti kecap nya kabéh geus maneh mun make nyata. Anjeun teu tangtu kudu disebutkeun yen anjeun bogoh ka abdi. Cos Abdi geus nyaho.” dina hit badag maranéhanana ti '80 urang, More Than Kecap. Jeung nu pantangan pamungkas yén urang sadaya asa. Aya loba cara pikeun nempokeun jalma kumaha ngarasa nu teu ngabutuhkeun make kecap dijadikeun alat. Di handap ieu lima cara pikeun ngabejaan ka nu jalma husus persis kumaha ngarasa:

Musik

Oké, jadi téhnisna bisa dianggap curang slight sabab lirik nu kecap tapi teu aya kecap diucapkeun. Aya loba lagu éndah milih ti kaasup Bryan Adams’ Sawarga, Time Cyndi Lauper sacara Sanggeus Time jeung Alanis Morissette sacara Kepala Leuwih ti suku gumantung kana talatah anjeun nyoba ngirim. Ngan lengket dina catetan atawa lamun anjeun geus penyanyi atawa / jeung musisi naha teu mere eta hiji abdi di serenading lover Anjeun? Eta nambahan touch leuwih pribadi.

Kembang & Kado

Kembang nu cara gede pikeun mintonkeun kaasih Anjeun tanpa sabenerna nyebutkeun eta. Jadi mastikeun nyaho kembang paporit asih Anjeun tur muka da teu aya. Atawa alternatip sejen balik pikeun hiji hal maranéhanana kawas lamun maranehna teu jadi kembang tradisional kawas wangi / aftershave, make up, buku, DVD, jsb … Ieu némbongkeun yén anjeun nyaho naon anu maranehna kawas nembongkeun asih Anjeun pikeun hiji jalma sabab ngadangukeun eta jeung ulah poho naon anu maranehna kawas. Jalma mere nyaho hal ieu sanajan maranéhanana henteu ngomong nanaon.

Ngidinan eta Control BASA Jauh Control

Ngamungkinkeun kontrol asih anjeun kadali jauh tinimbang nyokot eta sakabeh waktu anu cara amis jeung halus tina mintonkeun anjeun bogoh ka eta. Barina ogé, méré nepi pintonan paporit Anjeun eta geus jadi asih, teu nya?!

Seni & Foto

Mun anjeun kreatif nyieun gambar layeut for persib Anjeun bisa jadi pamanggih bener romantik. Atawa pamanggih nice sejen geus meunang hiji photograph anjeun boh dipiguraan nampilkeun ka asih hirup Anjeun.

Pindah dina jeung / karamat eta

Nah aya no way leuwih hade tinimbang mintonkeun kaasih Anjeun keur ka batur ti committing kana éta hal! Jadi lamun geus siap jeung nu mikir maranéhanana bisa jadi teuing, naon anu anjeun nungguan?!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Top AS Dayeuh pikeun Wanita Single

Aya faktor nu tangtu anu make tempat cocog pikeun awewe tunggal; tempat gede ka tempat nongkrong, jobs nu mayar oge,...

Deukeut