Lima Palajaran Kahirupan Diajar Ti Cats jeung hubungan

Waktu munggaran papanggih kabogoh mah, Christopher, lima taun ka tukang, Kuring kungsi ngan hiji pasangan sapatu datar - sapatu scuffed ti kuliah. Pamikiran deui dina pangalaman sarjana mah, Kuring ragu mah komo ngagem agama eta 10 kali, salaku heels luhur dibawa lolobana journeys mah ka jeung ti kelas kajaba hiji inci és coated kampus, di nu titik I relied dina ngaganjel a. Alright, Kuring embellished kiwari dimungkinkeun (rada.) A mojang girly dina saban jalan, Kuring henteu apal kumaha carana sangkan sweatpants geulis atawa ngarasa nyaman mintonkeun beungeut mah tanpa topeng makeup, jeung kuring kungsi foresaw ngarobah ieu. Tapi teu, jeung Asa ku teu awewe séjén, ogé.

Teu nu aya nanaon salah jeung makeup jeung stilettos - ngarasakeun eta! Ngan teu gumantung kana eta. Lamun kuring kasampak di majalah jeung barrage tetep media sabudeureun urang, Kuring teu kudu heran naha jadi loba awewe dina taneuh ngaruat di jurusan kapercayaan. Kuring babagi sareng anjeun palajaran di handap ieu mah geus diajar ti para sahabatna feline mah lalaki lempeng-shooting dina kahirupan mah:

1. Nangkeup markings individu Anjeun: Dina salah sahiji kaping usum panas kahiji mah jeung Chris, Kuring panik ngeunaan kumaha bulak mah kokotéténgan jeung resorted ka timer Tanner. Lamun kuring ngomong Aku bulak, Maksud kuring mah ngaraos alabaster wawatesan tembus, jadi ieu gancang-fix ngarah ka sia tapi corétan tina oranyeu jeung kaduhung. lamun manéhna (knowingly) questioned lamun kuring kukituna ditunda timer Tanner, Kuring datang bersih (sanajan teu di rasa literal, jeung anu aub hiji minggu tina exfoliation.) Manéhna ménta kuring naha kuring bakal ngalakukeun nu tempo Kuring kungsi sunda kulit geulis sarta jarang. Kuring teu kungsi kukituna kadéngé saha tingal kulit mah cara nu, sarta kuring ngarasa jadi dalang pikeun nyoba ngarobah hal-hal unik jeung produk nu dicium logam sarta ninggalkeun piyama mah dresses bodas muddied.

Mitra kami rék urang kasampak kawas diri urang sorangan, sarta urang kudu hoyong, ogé. Ieu sarua jeung gaduh dating propil poto nu kasampak sia aya aing Anjeun, photoshopped jaman baheula point of pangakuan. Simkuring sadaya unik, jeung eta hal anu nyieun urang beda oge nyieun urang nangtung kaluar ti balaréa. Panggihan kapercayaan pikeun mintonkeun markings nyata jeung teu covet batur '.

Sedengkeun pikeun ucing, sarua nahan bener. A calico ieu teu leuwih beautifully ditandaan ti tabby a - éta sadayana dina panon tina beholder nu.

2. Teu awak éra: Dua ucing mah leutik, dua average ngawangun, jeung dua nu gede. Maranéhanana teu nyaho ieu. ucing pangbadagna mah jumps dina ucing satengah ukuran sarta keajaiban naha maranehna teu thrilled jeung tanggal muter gulat. Lamun ngan awewe bisa ngeureunkeun awak-bashing we duanana nganggap hina jeung Oddly mempermudah. Urang datang dina sagala rupa wangun jeung ukuran, jeung can Kuring ngadenge jadi loba babaturan mah anjeun dina jeung di flaws awak ngeunaan ditanggap. persepsi ieu terus gandeng jeung takwa ngeunaan kumaha lalaki nempo awak maranéhanana di ngabandingkeun ka model Victoria sacara Rusiah. jenis nu timer ngobrol ngabalukarkeun Generalisasi we nyieun ngeunaan teu ngan awak urang sorangan, tapi awak sacara umum. I cringe basa kuring ngadenge tanda petik kawas, "Awewe Real nu curvy." Awewe Geulis datang dina Asép Sunandar Sunarya tina wangun, jadi hayu urang nangkeup inohong naon nilik urang dina bentuk healthiest urang. Lalaki teu hoyong ngadangu urang cimata eta awak urang, jeung urang kabéh-teuing-mindeng nunda eta dina situasu dimana maranéhna teu bisa meunang, euweuh urusan réspon maranéhanana. Kate Upton, Kate Winslet, jeung kate Moss kabéh beda ngawangun, tapi teu maranéhanana kabéh universal dianggap éndah?

Pikeun waktu pangpanjangna, Kuring teu bisa nangtung nu suku mah teu di pang-ipis, jadi dibayangkeun mah heran lamun Chris ka kuring yén manéhna dipikacinta suku mah disarankeun mah maké leuwih kolor jeung rok. Jalmi katuhu bade kawas awak anjeun jeung teu maksakeun anjeun reshape eta. Sok inget yen.

3. Rasakeun kanikmatan dahareun: ah, nu thrill tina Ngaruwat. Lamun kuring ngocok nu bag tina enticement, sadaya genep of ucing mah ngecas maju di suku mah. Maranéhanana cinta dahareun ka titik di mana éta hiji kajadian. Saha nu bisa ngalepatkeun eta? Kawas jadi loba awewe, I waged perang jeung kadaharan salaku mah ngalaman nu éra awak luhur-nyatet teu ngarasa sampurna svelte di bikini a. I beuratna lima pon kitu deui ayeuna ti lamun Chris jeung mimiti papanggih, tapi dina bursa pikeun nu, Kuring geus dibagi kavling pizza jeung manéhna salila Jumaah binges peuting TV. Abdi teu bakal dagangan eta pikeun jumlah nu mana wae nu dina skala. Aku jauh leuwih nyaman jeung awak mah di 31 ti kuring kungsi aya di nonoman mah.

Dahar cageur hiji hal éndah, jeung aku hiji percaya teguh dina ngalakukeun anu ngurus muka diri (tingali kahandap.) Ngarasakeun hirup jeung sagala rasa anak, sanajan, hiji hal geulis gede, ogé. Ulah difokuskeun jadi loba dina asupan kalori Anjeun nu leungit data ngarasakeun tepung - jeung paguneman nu accompanies eta.

4. Ati-ati jaga diri: Lamun ucing mah capé, maranehna saré. (Maranéhanana geus sagala pancen exhausted, ngomong-ngomong.) Lamun ucing sejen upsets eta atawa nyerang rohangan ditunjuk, maranehna boga kahoream di voicing disdain. jadi mindeng, urang stress leuwih diomongkeun pikiran urang, atawa urang Hayu batur ngubaran urang dina cara urang teu bakal ngubaran batur nu sejenna. Ucing, jeung lalaki keur matéri nu, boga kacenderungan ka hiss tur meunangkeun eta kalawan temat, sahingga pindah on jeung kahirupan maranéhanana sarta teu nyekel asup ka ambek-ambekan atawa kapaitan. Maranéhanana biasana teu nyokot hal jadi pribadi, jeung maranehna nyaho yen eta leuwih alus, nu mungkinkeun parasaan bener bakal nempokeun ti mawa dina hiji polah jeung niup nepi saterusna.

Kejujuran mangrupa kritik dina hubungan, jeung pasangan katuhu bakal bogoh ka anjeun komo lamun geus kurang ti loveable ka dunya luar. Lamun anjeun teu bisa sora naon bener hayang, mangka kumaha bakal pasangan Anjeun mere ka Anjeun?

Ieu saperti hiji teuas, utamana pikeun maranéhanana urang anu narékahan nuju agreeableness. Lamun éta nu mana wae bantuan, coba mikir wording hal dina cara nu teu bakal nyokot ngalanggar di lamun maranéhanana ngomong ka anjeun. cara nu, Anjeun keur nyebutkeun naon mikir tanpa ngabogaan leungit sare leuwih masalah. Beuki anjeun ngalakukeun ieu, leuwih alami bakal datang ka anjeun. Di imah mah, hissing jeung purring duanana noises umum, jeung duanana nunjukkeun jinis hormat: for aing jeung batur diri urang sorangan.

5. Aya dina momen: Kaula sok amazed di kumaha ucing mah lalajo manuk jeung fokus jiga kumaha Chris muterkeun video games. Nu adage heubeul stopping ka bau mawar mangrupakeun kasohor alesan - nu brings kuring balik ka heels luhur.

Koleksi hoé heubeul mah geus sababaraha warna anca sarta embellishments strappy, jeung kuring masih boga cukup sababaraha pasang nungguan di pacilingan mah pikeun outfit katuhu, atawa sahenteuna keur vortex polar ieu leungit cekelan anak. Lamun Chris jeung nuluykeun lalampahan kahiji urang babarengan pikeun Las Vegas, Kuring dipakétkeun kira lima pasangan, imagining sequins jeung bulu sajajalan (katingalina, dina sirah mah, Vegas Hartina, ganti kawas showgirl a.) Sabaraha jalma pasangan teu I mungkas nepi maké? nol. Gantina, sendal Target mah ngéléhkeun strip beton minggu nu, jeung inget ngarasa jadi ngahatur nuhun Kuring kungsi eta. katresna countless Cut Nyak Dien di sabudeureun urang di platform sapatu, kamer ku peep-toe siksaan. Kuring tulus hayang nawarkeun eta bangku jeung sababaraha band-AIDS, nyaho nu duapuluhan awal mah sorangan bakal Cut Nyak Dien barengan eta.

Ucing mah kungsi bakal sono ka leutik dina bajing-ningali saukur ngarah bisa lemes deui bulu maranéhanana di tempat, sarta kuring henteu kungsi bisa geus terus nepi ka Chris geus mah sendal dipaké ku 4 lift inci. Oftentimes, nu vacations pangalusna ngandelkeun wijaksana footwear jeung belanja jam ngalakonan praktis euweuh.

Hirup sadaya ngeunaan ngembang, jeung hubungan bisa mantuan urang leuwih alus ngarti sorangan salaku urang titajong jeung sukses. oge, hubungan bisa ngabantuan ti diri-kapercayaan, kejujuran tanggung jawab, jeung indulging di sababaraha Ngaruwat ayeuna terus. Muga, urang manggihan kasaimbangan hade hisses jeung (lolobana) purrs sapanjang jalan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Janten Bobogohan Aman

Tapi anjeun resep ka ngalakukeun hal eta, dating mangrupa kaulinan bahaya. Teu ngawangkong ka strangers bisa jadi nasihat sora ka ...

Deukeut