Lima Online Bobogohan Propil Blunders Pikeun Hindarkeun

Lamun datang ka dating online, profil dating Anjeun kritis. Anjeun kudu mastikeun Anjeun geus kaasup kabéh inpo nu penting ngeunaan diri anjeun tapi anjeun oge hayang ngajaga eta seger jeung metot. Barina ogé, Anjeun hoyong nangtung kaluar!

Di dieu aya sababaraha tips dina naon pikeun nyegah posting dina propil dating online Anjeun:

Bad / Inappropriate Poto

Hayu urang nyanghareupan eta-kahiji tayangan anu sagalana jeung lamun poto profil anjeun nyaéta gambar Anjeun shotgunning bir atawa flipping off kaméra, Anjeun bisa warding off kaping poténsial. Komo lamun nyokot poto leuwih hade, coba Ngahindarkeun poto anu rumeuk, anu jauhna yén anjeun teu bisa nempo raray Anjeun atawa jeung nu maké kacamata. Poto basajan anjeun mesem bener teu keajaiban.

Éjahan nu sering jeung Kasalahan tata basa

Teu dulur eta geus grammar pro jeung nu sampurna rupa. Tapi, lamun propil Anjeun littered jeung ejahan jeung grammar kasalahan, urang bisa skipping ku profil anjeun tanpa pamikiran kadua. Ngajalankeun dipariksa ngeja dasar ngaliwatan profil anjeun ka nyekel sagala kasalahan utama. Abdi oge hoyong nyarankeun teu ngagunakeun singkatan teks jeung lingo (saperti "ur" tibatan "Anjeun" atawa "SM" tibatan "sabab") salaku Anjeun hoyong profil anjeun jadi salaku jelas jeung singket salaku mungkin.

Sounding Kawas Dulur Nabi

Ton masarakat sunda maca, perjalanan, pindah ka film, laksana tur muka kaluar for malam. Mun anjeun bener gairah ngeunaan hal nu tangtu, kawas iinditan, elaborate nu langkung lengkep ihwal naha anjeun resep eta, dimana anjeun geus jeung mana nu dipikahayang ku anjeun. Eta bisa mantuan jadi paguneman starter lamun nyadiakeun saeutik leuwih jéntré. Anjeun oge bisa coba ngobrol ngeunaan hal nu leuwih unik ngeunaan diri anjeun. Éh, Anjeun kungsi apal saha nu sejenna bisa bogoh ka kelas gagarabah atawa spelunking!

Jeung bohong Ngeunaan Rincian Leutik

Ieu bisa kaharti nu Anjeun hoyong showcase ciri pangalusna Anjeun dina profil anjeun tapi jeung bohong ngeunaan wincikan pribadi, komo leuwih leutik, nyaeta pamanggih bad. Jeung bohong ngeunaan jangkungna Anjeun, beurat atawa komo umur anjeun bisa jadi teu sigana kawas deal gedé di kahiji, tapi lamun ka tungtungna minuhan nepi ka tanggal nu Anjeun papanggih online, maranéhanana bisa jadi dicokot ku reuwas sareng ngawitan héran ngeunaan naon nu sejenna Anjeun lied ngeunaan. Kejujuran nyaeta kawijakan pangalusna.

Ngawangkong teuing Little atawa teuing Loba

Taya sahijieun hayang maca novel pondok lamun di baca propil dating online. Lamun propil anu lila teuing, loba jalma condong Ngepaskeun kaluar jeung klik asup pikeun propil saterusna. Sarua tiasa nyarios propil anu pondok teuing. A propil detailing sorangan di hiji atawa dua kalimat ieu bisa ngajadikeun kasampak uninterested. Pananjung médium sampurna antara dua mangrupakeun konci, jadi tetep profil anjeun rinci jeung ka titik.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pepelakan-guyub hobi pikeun Lesmana

Lucky saderek - saderek geus kapanggih batur endah pisan nu babagi asih anjeun film, ngabogaan rasa gede humor, jeung ...

Deukeut