Lima Patarosan Daters Online anu bosen tina dédéngéan

Dina dunya mana leuwih ti hiji katilu pertikahan ngamimitian online, hiji bakal mikir keur bobogohan leuwih ti Internét teu bakal konsép teuas saperti bisa nangkep.

Tapi, sababaraha urang anu masih baffled ku dimimitian hubungan hiji online jeung teu di bar pamandangan lokal atawa nu babaturan-of-a-babaturan kikuk ngeset.

Notasi kasaruaan ieu ngajadikeun baheula Panasaran, nu ngajadikeun eta nanyakeun. Di dieu nu ukur sababaraha urang siap retire babarengan jeung kaping blind jeung tabel tunggal sacara.

Kumaha upami jalmi tétéla jadi murderer hiji? Terus, nu bakal nyedot. Tapi, kumaha lamun séjén signifikan Anjeun tétéla jadi murderer hiji? Atawa weirdo hiji? Atawa geus sababaraha fetish jeung bungbuahan aheng? Éta naon dating anu: hoping jalmi lain teu psycho hiji.

Teu manggihan eta jadi impersonal? Saleresna, ieu mangrupa salah sahiji misconceptions pangbadagna bobogohan online. Sawaktos sasaurang geus burit keyboard hiji, maranéhanana ngarasa tekanan loba kurang, nu ngidinan eta bener muka nepi. Ieu sabalikna lengkep laju dating jeung ku waktu nu minuhan beungeut-ka-beungeut, kabéh leutik ngomong nyaéta pikeun manuk! Urang geus sakabéh wanci pikeun meunangkeun ka handap pikeun mata pelajaran anu bener masalah jeung skipping nu banter kikuk.

Kumaha lamun maranéhanana teu kasampak kawas gambar maranéhanana? Anu mimiti, Kuring jangji yén basa aranjeunna minuhan kuring mah, moal beaming ti ceuli ceuli dina cahaya sampurna, nu naon poto mah nunjukkeun mah kasampak kawas. Éta naon poto kanggo. Lamun ngahurungkeun kaluar jadi bieu pisan jalmi anu sarua dina gambar maranéhanana, Kuring ngan ukur bisa ngaharepkeun kapribadian maranéhanana loyog jeung talatah nu Drew kuring papanggih eta. Lamun jalma we resep geus lied ngeunaan anu sipatna, kumaha oge, umbul beureum bakal pop nepi ka unggal madhab.

Dupi anjeun nekat? Teu deui atawa kurang nekat ti saha wae néangan asih. Urang tunggal nu sagala jengkel, harepanana, geus teu sabar jeung frantic, teu we? Handapeun garis nyaeta: eta teu jadi gampang nepungan batur kaluar aya deui. Ieu ogé teu jadi gampang pikeun pindah ka mall nu, tapi éta naha urang meuli baju urang online!

Naha teu iyeu Anjeun ngan ari kuring diatur Anjeun nepi ka batur? Sabab kaping blind nu dipikawanoh lega minangka pikareueuseun. Ngan sabab babaturan urang kawas batur, lain hartosna urang jeung gaduh pihak katilu ka nguciwakeun dina kasus bencana ngajadikeun sadaya parah.

Kumaha anjeun bisa bener dibere nyaho batur online? Cara sarua kuring apal sakabéh babaturan urang Sex paporit jeung episode Kota, Hasil mammogram si bibi mah sarta rencana lahir alami professor heubeul mah sacara. Dina poé ieu jeung umur, urang babagi sagalana leuwih ti Internét. Urang tetep di touch online, urang rekindle online, urang ngucapkeun unggal jéntré sepa ahir kahirupan urang online; éta ngan katuhu we manggihan sunda aya teuing.

Aya teu nya nu mahal? Teu lamun ngalakukeun hal eta katuhu. Taya alesan nyata boga juta propil beda circling wéb. Panggihan loka anu hade pikeun anjeun, daptar terus mayar eta. Geus aya janji eta sadayana bakal mungkas nepi keur leuwih murah batan baju anyar nu Anjeun meuli for geus kamana kaluar, atawa inuman nu kungsi meuli sorangan nungguan batur pikeun nawarkeun, jsb.

Entong Anjeun hoyong nepungan batur cara normal? Leres pisan. Ngantosan. Ieu 2014? Ieu cara normal!

Jalma Rapat di jalma bakal kungsi jadi struck off menu nu. Ngan lantaran urang milih tanggal online teu mean we maké blinders ka sesa dunya.

Naha mate jiwa urang nyaeta malik jauh atawa blok nu jauh, urang kakara rek tumiba madly asih. Teu aya patarosan ngeunaan eta.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Candak Hambalan Kahiji anjeun Ku Bobogohan Online

Anjeun candak terjun jeung siap pikeun ngamimitian néangan hiji online sejenna signifikan. Ieu hiji seru, can intimidating ...

Deukeut