Lima Cara Pikeun Meunangkeun Mulang EX anjeun.

Jadi Anjeun messed nepi? Nyandak manéhna for teu dibales? Nunjukkeun teu dipikaresep cukup di kaperluan maranéhanana jeung kaperluan hubungan Anjeun? Leungit rasa cinta hirup Anjeun tur Anjeun hoyong manéhna balik deui? Hal ieu bade jadi jalan hésé pikeun meunangkeun balik deui ka kapercayaan-Na tapi aya alusna patut eta. Sanggeus kabéh teu unggal poé nu hiji meets nu cinta kahirupan maranéhanana sarta sabenerna ngabales parasaan maranéhanana. Daptar lila jalma bade laju-dating, jsb … cukup pikeun mintonkeun yen naon kapanggih jeung manusa ieu téh langka. Tapi saterusna nyaho sagala rupa nu siap jeung nu ngarasa downright dahsyat ayeuna sabab teu bisa nahan maranéhna dina leungeun Anjeun atawa obrolan kana éta hal. Tapi sakabeh teu leungit. Anjeun sahenteuna bisa coba hardest Anjeun pikeun meunangkeun eta deui jeung kamungkinan ngarupakeun lamun aya hate nu kuat aya masih tetep bakal aya di sisi maranéhanana teuing. Sadaya kudu maneh mun geus ngesang kaluar kawas aranjeunna meureun nyoba nyieun anjeun jeung coba hardest Anjeun pikeun mintonkeun eta kahayang maranéhanana mean ka anjeun. Di dieu ngan sababaraha cara nu Anjeun bisa ngalakukeun nu guys jeung gals!

1. Nerangkeun naha Anjeun ngarawat eta Way Anjeun Tadi

Manéhna meureun bingung salaku ka naha Anjeun nyandak poto eta for teu dibales atawa ngarawat eta parah. Ieu teu merta hartosna yen Anjeun kudu nyieun sababaraha carita elaborate ngeunaan naha Anjeun teu. Eta hartina jujur. Bisa jadi nu éta ngora, Anjeun teu sadar naon geus nepi ka ieu Isro atawa nomer salah sahiji alesan. Teu aya anu sampurna jeung lamun maranehna cinta anjeun sabenerna maranéhanana baris love you for kabeh jeung hal maranéhanana hate ngeunaan ka anjeun. Tapi komunikasi mindeng halangan utama dina hubungan. Maranéhanana kudu ngarti, kunaon Anjeun teu naon teu. Anjeun ngahutang eta nu sarta maranéhanana baris ngahargaan kajujuran jeung kanyataan nu éta macul jeung tempo cukup ngaku nu éta salah.

2. Cicing Dina kontak sareng maranehna

Jelas ieu mangrupa hiji hésé sabab bisa jadi teu hayang cicing di kontak sareng anjeun. Sarta anjeun kudu hormat ka nu. Tapi ngan saukur lamun ningali eta nyebutkeun salam jeung sababaraha kecap. Mintonkeun yen Anjeun geus teu poho eta. Témbongkeun eta nu ngurus jeung nu Anjeun hoyong méakkeun waktu sareng maranehna tapi nu diaji nu balna masih pangadilan maranéhanana ayeuna.

3. Ngabejaan ka eta Anjeun Ieu aya Hampura

Ayeuna jigana rada basajan tapi mindeng hal nu paling hese di dunya pikeun hiji jalma pikeun ngalakukeun. Di sisi séjén aya jalma nu ngomong jauh teuing mindeng. Anjeun kudu nyerang kasaimbangan dieu. Nya perlu jadi heartfelt jeung rido. Anjeun kudu mintonkeun eta nu sabenerna nu sorry for aya naon nu ku anjeun dipigawé pikeun eta. Pikeun hurting eta. Tur anjeun perlu ngabuktikeun kana éta hal nu kuciwa jeung nu hal bakal béda lamun maranehna nyokot anjeun geus nyieun waktu ieu. Eta teu bisa euy jadi kecap kosong. Maranéhanana baris nempo ngaliwatan Anjeun secara langsung.

4. Témbongkeun eta nu Anjeun geus robah

Ieu lain hartosna salaku hiji jalma sabab kalawan nyata aya bakal moal aya rasa di nu. Ieu saha wae nu jadi jalma nu dijieun manéhna turun asih Anjeun di tempat mimiti sanggeus kabéh. Eta ngandung harti yén anjeun ngabuktikeun kana éta hal nu geus robah di ieu aspék négatif nu drove Anjeun boh eta dina tempat kahiji. Anjeun kudu mintonkeun eta nu bisa nempo di mana Anjeun nu salah ayeuna jeung nu geus diajar ti eta.

5. Ngalawan Pikeun Anjeunna

Salah sahiji hal nu paling romantis Anjeun bisa ngalakukeun ieu ngalawan pikeun manusa anjeun bogoh. Anjeun ngan ngalawan keur ka batur anjeun bogoh sanggeus kabéh sabalikna tina kawas atawa fancy. Jeung ku Anjeun pajoang maranehna jeung mintonkeun eta anu sipatna sagala rupa nu perkara ka anjeun ayeuna nu keur ngabuktikeun sabaraha anjeun bogoh ka eta. Jujur sareng maranehna. Anjeun ngarasa kawas bagian masif hirup anjeun leungit jeung nu ayeuna nalangsara immeasurably. Jadi disusun pikeun nunda sorangan dina garis jeung teu ngantep bangga Anjeun meunangkeun di jalan. Teu aya anu hayang jadi kenca ngalamun jeung sombong maranéhanana di kawijaksanaan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Opat Tipe Ti Lalaki Awéwé Go Pikeun

Kenop ka jantung hiji manusa teu ngaliwatan burih-Na. Ieu téh ngaliwatan pikiran-Na. Pamakéan psikologi ...

Deukeut