Opat umum Masalah Hubunganna

Asih nyaeta saperti hiji hal luar biasa! Ieu alesan pangna urang méakkeun satengah kahirupan urang rék néangan hiji. Tapi lamun urang ngalakukeun nu ngan satengah carita. Urang dijilid boga masalah urang sapanjang jalan dina hubungan nu mana wae nu tapi aya cara pikeun coba pikeun ngabéréskeun ieu sadaya teuing ilahar isu nu urang nyanghareupan. Inget yen di ahir poé anjeun partnership sarta lamun euweuh masalah ieu leuwih badag ti naon nu geus babarengan maka anjeun bener boga hal anu husus. Ngalawan ka tahan onto eta. Di handap ieu opat masalah umum nu urang nyanghareupan dina hubungan jeung kumaha kamungkinan resolve eta.

Komunikasi

Komunikasi nyaeta meureun masalah hubungan nu paling umum aya. Aya loba isu nu teu bakal hudang dina hubungan hiji mana dua urang nu aya dina kaca sarua dibanding jeung jelema anu teu. Halangan Komunikasi nyegah urang tina nyegah kaayaan ti lalaki leuwih badag jeung leuwih kompleks tinimbang maranéhanana bener aya. Lamun jeung pasangan Anjeun manggihan nu halangan ieu aya dina hubungan Anjeun jalan kaanggo ieu kalawan kabuka, jujur ​​jeung non-judgmental jantung. Jauh tanah ka seuneu nu ditambahkeun kana suluh dina kaayaan ieu asalna ti kurangna pamahaman antara dua urang jeung akibatna nyieun judgments jalma anu tanpa dengekeun sisi maranéhanana carita. Coba diuk turun jeung diajak, ngomong, ngomong.

Wanting Béda Hirup

Naha éta téh hal nu leuwih leutik kayaning ti mana oge pikeun pindah kaluar, mana dahar, jsb … atawa isu badag kawas mana hirup, naha hirup babarengan atawa nikah atawa naha boga budak atawa teu wanting hal beda masalah hubungan gedé. Jeung bakal lumangsung dina hiji atawa sejen cara sabab sanajan urang hiji waktu urang jeung nu jalma husus dina kahirupan urang urang masih individu jeung prosés pamikiran urang sorangan jeung rencana kumaha urang nempo kahirupan urang ngarobah kaluar. Hal ieu ngabalukarkeun gesekan sabab urang nempo poto eta jadi nyokot jauh naon urang hayang jeung lamun terus di urang condong ambek sahijina keur ieu. Naon kudu maneh mun ieu obrolan deui tapi anjeun oge kudu gaduh kaitannana for aya naon sabab hayang, e.g. loba jalma nu hayang kawin mikir nu nikah anu punjul jeung leuwih ditangtoskeun ti hirup babarengan mana ka hiji jalmi nu hayang hirup babarengan maranéhanana teu nempo hal kawas éta. Istilah sanésna, Anjeun hoyong hal beda, teu “leuwih alus” hal jeung anu perlu inget atawa lamun heunteu urang ngarasa anjeun dismissing atawa komo oppressing cara maranéhanana mikir bener. Kompromi ogé konci dieu. Anjeun kudu ieu dina hubungan nu mana wae nu. Ngan mastikeun éta jumlah sarua tina compromising dipigawé dina unggal bagian Anjeun.

Duit

Duit mangrupakeun akar sagala jahat sabab ngomong jeung dina hubungan bisa jadi racun nu ngajaga brewing. Urang hirup di jaman recessional jeung jobs teu sadia mindeng. Jalma nu berjuang jeung eta bisa nunda heula hiji galur dina hubungan Anjeun nu ngan alami. Naon kudu maneh mun geus ajak silih, mintonkeun unggal sejenna nu Anjeun percaya dina unggal séjén nu babarengan Anjeun bisa kaluar ti sisi sejen sabab pamustunganana anjeun bakal. Tapi dina Samentara arguing jeung jelema nu bogoh ka panglobana di dunya teu bade ngajawab nanaon. Lamun nanaon eta ngan baris nyieun hal sajuta kali leuwih goreng.

Alkohol kecanduan & Depresi

Ieu isu hésé keur saha nyaho naon mun di basa aranjeunna keur ningali pasangan maranéhanana di ebbs despairing saperti. Kahirupan bisa teuing for everyone di cara jeung sababaraha urang Cope leuwih alus ti batur. Naon kudu maneh mun geus aya keur maranehna, mintonkeun eta geus iman eta ka narik ngaliwatan jeung teu nyebutkeun qur'an off luhur sirah anjeun nu bakal ngajadikeun eta komo beuki turun ti maranéhanana geus aya.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Dog guyub Pamendak Pikeun A Kahiji Tanggal

Lamun pamanggih tanggal munggaran ngeusi lila, reureuh kagok jeung paguneman nu eureun saméméh maranéhanana mimitian teu ...

Deukeut