Opat Tipe Ti Lalaki Awéwé Go Pikeun

Kenop ka jantung hiji manusa teu ngaliwatan burih-Na. Ieu téh ngaliwatan pikiran-Na. Pamakéan psikologi jeung observasi bisa meunang Anjeun lalaki tina ngimpi jeung nuju ka hiji roman jangka pondok atawa kabagjaan lifelong. Naon bae nu Anjeun keur pilari di titik ieu dina kahirupan anjeun. Ngauningaan personalities maranéhanana jeung naon ngajadikeun eta keletik mangrupakeun konci jeung bisa ngakibatkeun Anjeun kana tempat sing kuat di jantung maranéhanana. Di handap ieu opat tipe mens’ personalities jeung kumaha bisa nyieun nu lalaki Hormat.

Cool Sobat

Nu Cool Sobat

Nu tiis guy nyaéta jenis guy anu nuju boga loba jelema hirupna. Bisa jenis jadi kawas geus jeung batur anu ngabogaan rombongan. Jadi dina konsekuensi Anjeun bisa turun Urutan pecking di dunya-Na. Appearances anu krusial ka guy tiis. Naha éta téh tren panganyarna manéhna ageman atawa manéhna nyokot hiji jurus anti-fashion bodo tiis walks jeung kapercayaan sepanjang waktos sarta bisa boarder dina leuwih ti-percaya diri dina waktu nu. A guy tiis diaku jadi puseur perhatian jeung moal kawas anjeun upstage manehna jadi mugi Gusti geus perhatian. Guys Cool kawas guys tiis nu sejen tur katresna jeung sabudeureun diri kalayan jalma tiis jadi lamun boga ciri nerdy coba teu bade nampilkeunana dina pausahaan-Na nepi ka manéhna jadi asih yén manéhna ngan saukur teu bisa mampuh teu boga Anjeun hirupna jeung pasti teu bade nampilkeunana dina hareup babaturanana! Cool lads condong ngadangukeun leuwih ka para sahabat ti paling sabab bangsa séjén’ opini salaku injil leuwih judgment sorangan ku kituna teu leungit beungeut.

High brow Guy

Nu High arus mudik Bloke

Nu brow luhur guy nyaéta jenis guy anu sok kasampak dapper jeung sigana di jas hiji. Manéhna nuju ka obrolan ngeunaan hal teu jelas dina musik, pustaka, jsb … tapi kungsi veers kana liking unsur leuwih saendeng mahluk teu jelas dina widang ieu. Ieu sabab anu cukup ditangtoskeun atawa sahenteuna éta naon anu maranehna kawas kana kaayaan: intelektual jeung ditangtoskeun. Siga nu dude tiis
appearances kacida pentingna ka bloke brow luhur. Euweuh nuju ka hiji unsur snobbish teuing ka jenis ieu manusa. Kanyataanana TV jeung kawas nu hiji runtah waktu manéhna. Pikeun meunangkeun nu mibanda manusa kawas ieu anjeun perlu sikat nepi kana pangaweruh jelas jeung pakéan cukup canggih jeung elegan. Tapi coba teu jadi snobbish dina prosés. Inget Anjeun bisa tanggal snob tanpa geus snob sorangan. Unsur séjénna mertimbangkeun jeung bloke brow luhur geus dahar kaluar. Manehna teu bakal bray paéh dina cafe jeung dahareun murah atawa MacDonalds. Eta sigana bakal leuwih hiji kadaharan ti laut atawa tapas bar Anjeun bakal mungkas nepi di sareng anjeunna.

Boy Next Door

Nu Boy-Next-Door

Nu-budak saterusna-panto anu bersih-cut Anjeun, guy amis. Manéhna diaku nginum tapi teu overdo eta sarta manéhna nuju ka kawas musik pisan mainstream, TV, jsb … Nu misconception ngeunaan budak-saterusna-panto nyaéta yén manéhna téh sadaya rasa amis jeung cahaya nu meureun untrue. Maranéhanana bisa kaget Anjeun. Aya meureun sisi mischievous aya nu maranéhanana ngan mintonkeun ka Anjeun sacara pribadi. Muga di pangkeng pikeun demi Anjeun! Anggap eta jadi sorangan jeung teu nyoba ngarobah anu sipatna tapi lamun ngarasa nu sipatna nyumput di balik gambar aman maranéhanana jeung teu ngamungkinkeun sorangan nyata maranéhanana kaluar dina domain minangka kadang kasus jeung loba budak lalaki-saterusna-panto mangka gently ajak eta pikeun ngalakukeunana ku mintonkeun eta nu anjeun resep nyata eta jeung anu bakal teuing. Tapi teu nyorong teuas teuing sabab perlu dipigawé di Pace sorangan salaku hese, nu mungkinkeun hiji sacara sorangan kaluar aya.

Nerd

Nu Man Nerdy

Nerd ieu jiga jeung bloke brow luhur di rasa nyaho loba hal teu jelas. Tapi nerd condong kawas naon anu maranehna kawas sabalikna tina liking hal for manah atawa pikeun mintonkeun kumaha calakan maranehna. Jeung mindeng maranéhanana hal teu jelas teu sadaya posh jeung ditangtoskeun. Nerd pisan tulus jeung appearances teu sagala rupa nu penting. Aya loba bentuk nu beda-beda kutu buku ti rockers ka hippies ka Whovians (Dokter Anu fans) jeung fans sci-fi. Maranéhanana jalma pisan metot tapi mindeng dibikeun leuwih sabab jalma mikir kutu buku anu nekat pikeun roman nu mangrupakeun misconception umum. Kutu buku nu jadi picky salaku saha wae jeung cinta pikeun manggihan paguneman alus dina mitra. Aya nuju jadi weariness ka nerd alatan mindeng kutu buku geus nunda ka handap dina mangsa katukang. Saha ditanggap beda teu boga pisan pikeun nunda nepi ka jadi manggihan hiji titik nu percaya bisa hésé. Biasana kutu buku condong tanggal kutu buku lain ku sabab maranehna teu nyaman geus sorangan sareng maranehna tapi lamun Anjeun bisa ngabuktikeun anjeun dibuka-dipikiran ieu bisa ngakibatkeun hiji metot, fun, hubungan lemah lembut sarta éndah.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Hindarkeun Liars

Kuring sakali teu a Signing buku di Barnes jeung Noble sarta dipapag ku bubuka ieu ti redheaded fiftiesh ...

Deukeut