G-Spot Fakta jeung Mitos

Berjuang pikeun maluruh G-titik Anjeun? Ieu waktu luhur nu eureun chasing mirage jeung konsentrasi dina ngabogaan kahirupan sex cageur jeung pasangan Anjeun.

Aya jutaan awewe keur saha nu quest pikeun orgasms G-titik misterius geus kungsi réngsé. Awewe yearn pikeun bentuk ieu orgasme di spite of ngalaman orgasms glans sampurna.

Ieu bener nu orgasms heunceut biasana leuwih sengit ti orgasms kahontal ngaliwatan stimulasi glans; kumaha oge, nu orgasms ngalaman ku mayoritas awewe glans di alam.

Sedengkeun aya lepat dina ngabogaan orgasms ngan ngaliwatan stimulasi glans, mitos nu patali jeung hasil G-titik di kompleks inferiority jeung ngurangan seksual harga diri di awewe anu gagal pikeun ngahontal loba dikaitkeun G-titik orgasme. Hal funniest di dieu nyaeta panalungtik masih teu yakin ngeunaan ayana G-titik.

G-titik atawa Grafenberg titik meunang ngaranna ti dokter Jerman Dr. Ernst Grafenberg, anu kahiji dikaitkeun zona erotis ieu dina heunceut, deukeut ka uretra jalan deui dina 1950-an. Langkung ti 60 taun geus kaliwat saprak saran ieu dijieun ku dokter Jerman, tapi aya masih no bukti jelas ayana G-titik sacara, nu geus kapaksa loba percaya yén ngan mitos a.

A ulikan anyar dimuat dina jurnal médis Anatomi klinis sigana boga pamustunganana dadung mitos sabudeureun G-titik. Nurutkeun studi, nu Pamanggih ngeunaan ngabagi orgasms kana G-titik-dirangsang, heunceut jeung glans kacida salah. Panalungtik aub dina ulikan ceuk nu ngan istilah nu hiji kudu make keur sakabeh tipe orgasms ngalaman ku awewe anu “orgasme awéwé”.

Salila ulikan ceuk, sexologists datang ka nyaho yén “itil internal”, nu to date ieu dipercaya pemicu orgasms heunceut, ngan mitos a. Itil mangrupakeun organ luar jeung muterkeun hiji peran penting dina nyadiakeun awewe pelesir gede pisan ngaliwatan orgasme; éta pisan.

Anjeun kudu geus kadéngé jelema nyebutkeun yen uteuk téh pangbadagna manusa organ kelamin geus. ulikan anyar ieu ogé suggesting hal anu sarupa. Nurutkeun studi, orgasms bikang biasana mental.

Nu élmuwan manggihan yén pikeun awewe kapuasan seksual ampir sok dumasar kana orgasme heunceut. Ieu alus; tapi awewe kudu ngarti salaku hasil ngabogaan awak leuwih pajeulit, teu bisa boga orgasms jadi jiga lalaki. Sumawona, maranéhanana kudu kungsi ngarasa inferior ngan sabab gagal pikeun ngahontal orgasme ngan ngaliwatan penetrasi.

Nuhun, Anjeun bakal papanggih awewe anu bakal disebutkeun yen maranehna tetep dina ngalaman orgasms sanggeus maranéhanana G-titik bakal pencét sababaraha kali. Maranéhanana bisa jadi teu bisa bohong; kumaha oge, ahli percaya naon awewe ngarasa jadi stimulasi G-titik dasarna nyaéta rangsangan luar maranehna ngalaman tanpa disadari.

Anjeun kudu wondering naha anjeun teu ngarasa sarua. Ayeuna, éta hiji patarosan pertinent; kieu paling logis meureun bakal awak beda meta béda ka stimulus husus.

Aya bisa jadi katerangan ilmiah leuwih, tapi naha nyieun hal leuwih kompleks. Beuki Anjeun bakal mikir handap bakal Bagi kapuasan Anjeun; janten, ngan bersantai jeung ngarasakeun sex.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Tips Pikeun Bobogohan Salila Periode Ujian

Ieu waktu nu taun deui. periode Ujian geus snuck nepi ka anjeun jeung geus jadi Bane of ...

Deukeut