Kumaha A Man sacara proyék Bisa nembongkeun Personality Romantic-Na

Oké, jadi nyaho kumaha Astrologi geus dipaké pikeun umur ka assess Tret kapribadian jeung ngaduga kasaluyuan dumasar alignment tina planét?

... On hal kawas lamun kitu ngalahir jeung naha anjeun geus a "tanda cai" atawa "tanda panonpoé?"

Sumur, Kuring geus ngembangkeun hiji sistim nu ampir sarua dumasar manggung guy sacara.

Éta leres: garis-Na gawé bisa nunjukkeun naha atawa teu dua geusan "gawe" dina pananggalan jeung jalangan arena.

Padahal sistem bisa jadi teu pisan "ilmiah,"Validitas dumasar kana observasi éksténsif, contemplation, tapsiran, wawancara jeung belanja waktu jeung sababaraha documented widang "beurit".

Lamun Anjeun hoyong candak sababaraha karya tatarucingan kaluar ti nu junun Hook nepi ka, jeung hasil abadi, maca jeung heed.

Sastrawan jeung Sapardi Djoko Damono (Nu artsy tipe)

dating Writer

Ieu individu condong jadi idealis, layeut, jeung ngalakonan. Maranéhanana tempo kaca proverbial salaku satengah full. Maranéhanana mindeng geus conversationalist gede, jeung bener fun ka nongkrong jeung. Maranéhanana geus versi lalaki sahabat Anjeun. Tapi Waspada: ieu "arwah bébas" sok bisa komitmen phobic jeung lebi ilang.

Guru

dating Guru

Upami Anjeun keur bobogohan jeung guru, pindah ka sirah kelas.

Padahal aya sababaraha iwal ka aturan, lalaki anu ngawulang nu ilaharna nanaon, sabar, alus jeung sato jeung barudak, sarta hiji "ulikan gancang." Tambahkeun ka ieu kanyataan anu sipatna gede multi-taskers jeung di luhur kaahlian penalaran rata.

ACCOUNTANTS jeung nomer CRUNCHERS

bobogohan Akuntan

Lalaki asup kana ieu kategori biasana tipe konservatif. Anjeun tiasa "cacah" on cuties ieu keur berorientasi jéntré, punctual, jeung pinchers duit ogé. Maranehna boga standar exacting. Mun anjeun geus ka ambisius, lempeng-laced, tipe praktis, Anjeun bakal manggihan kabagjaan dieu.

Pulisi, FIREMEN, AND ngarawat jalu

dating pulisi

Naon bikangna teu betah jadi "rescued?"Atuh dina widang ieu dipikawanoh jadi gagah, pelindung, nulis, jeung miara. Jeung teu mah nyebut maranehna geus biasana dina kaayaan fisik alus? Paling pisan urang berorientasi, jeung rasa ngahargaan jeung tanggung jawab.

Anjeun nimu maranehna jadi "sarua" mitra dina hubungan.

GEEKS komputer

Bobogohan Komputer Geek

Anjeun bakal klik jeung fellows ieu lamun geus logis,, informed, introverted, sarta solvers masalah alus; maranehna teuing.

THE CHRONICALLY pangangguran

bobogohan pangangguran

Hayu urang nyanghareupan eta, urang kabéh nyaho atawa geus tanggal batur asup kana ieu kategori.

Na "proyek" ieu moonlighting salaku kentang dipan.

Di dieu nu Aksara.

Ceuk urang masih nyoba "manggihan sorangan." Atawa sok ka handap dina tuah-Na. Atawa masih nyoba ngudag ngimpi panemu keur hiji béntang batu di tilu puluh. Bener? Upami kitu, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun pilihan Anjeun jeung "dieunakeun pink" manéhna geura-giru.

Kerah biru bobodoran. KERAH BODAS–Nu leuwih hade?

Kaputusan, kaputusan. Naon gadis pikeun ngalakukeunana?

Ieu eta leuwih alus pikeun titimangsa kerah manusa biru atawa cutie kerah bodas?

Sumur, eta sadayana gumantung.

Di dieu teh 4-1-1.

Bulao kerah guys mindeng turun ka bumi jeung alus jeung leungeun maranéhna. Maranéhanana geus biasana gampang mun jadi jeung, jeung egos di pariksa. Comparatively, maranéhanana geus umumna leuwih diteundeun deui.

Bodas kerah guys sababaraha kali boga potensi earning leuwih gede, condong jadi cerebral, sarta solvers masalah gede.

Padahal ieu teu aturan teuas jeung puasa, anjeun nimu eta lumaku ka loba kaayaan dating. Naon bae nu teu, milih bijaksana.

Barina ogé, asih penting "usaha".


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Bisa Pets umbul Rasa Beureum Lamun eta Asalna Pikeun pak. Bener?

Upami ningali babaturan furry anjeun minangka penyuluhan Anjeun, Chances nu lamun anjing Anjeun teu kawas anjeun ...

Deukeut