Kumaha Ulah Anjeun Apal Anjeun Ieu aya Dina Cinta?

Kuring jadi inget waktu mimiti mah murag asih. Sarta ngarasa aya kabeneran meureun nyaeta sing saha wae di jantung Anjeun sacara instan. Anjeun apal kana beda antara sakabeh jalma crushes jeung parasaan kuat Anjeun geus pikeun jalma jeung cara anjeun ngarasa ngeunaan hiji jalma ieu. Dina paribasa nu, kumaha nyaho bisul handap pikeun sababaraha alesan nu kuring geus di handap ieu.

Kerentanan

Lamun anjeun bogoh ka aya aya wae ieu di Anjeun paling rawan. Anjeun hoyong mangga eta, ngingetkeun aranjeunna, nyieun eta happy. Ucapkeun maranéhanana leungit dompét maranéhanana contona anjeun nu panghjeulana néangan eta. Jeung eta teu aya dina jalan nu tina 'Oh, nu jalma goréng leungit dompét maranéhanana.’ Ieu leuwih deeper ti nu. Anjeun teu bisa ngabedakeun nu mana wae nu hal bad lumangsung kana éta hal. Maranehna teuing hade hiji jalma for teu nanaon bad kajadian kana éta hal. Maranéhanana teu pantes nanaon bad kajadian kana éta hal. Maranéhanana geus dibuka Anjeun nepi ka parasaan nu mikir teu pernah aya jeung éta leuwih éndah ti Anjeun bisa kungsi geus imagined. Munggaran jadi meunang musik maranéhanana kawas. Anjeun kungsi nyaho, eta bisa jadi euy jadi tempat mimiti paguneman. Jeung lamun éta unrequited, nya jadi jadi. Nu kabagjaan dibéré jalan Anjeun ngarasa ngeunaan eta overrides salah sahiji Hurt nu (atawa deukeut insanity!) yén anjeun ngarasa sabab teu bisa boga aranjeunna. Jadi dasarna geus rawan jeung leungit dina sagalana ngeunaan eta teh sigana jalan utama Anjeun kukituna nyaho jeung nyaho yén anjeun bakal nyerah sadaya ngimpi Anjeun mun jadi jeung eta. Jigana éta meureun kumaha mah emang alatan kuring ngaraos pisan ambisius jeung hal kamari kuring dipikahayang bisa dihijikeun turun ngora tapi lamun manéhna kukituna geus hayang kuring balik jeung manéhna hayang settle turun mah nyaho di jaman ayeuna mah bakal mibanda pikeun manéhna nu kuring apal mah teu bakal ngalakukeun keur unggal manusa.

Ngawangkong Ngeunaan eta terus-terusan

Ieu mangrupa hiji hésé sabab Sadérék nu gaduh ieu ngeunaan jalma geus crushes dina teuing tapi faktor di geus asih teuing. Ieu ngan nu éta salian faktor sejen dina milis ieu basa Anjeun keur dina asih sabalikna tina geus infatuated. Kuring inget ngawangkong pisan ka adina mah ngeunaan guy mah ieu asih. Kuring nu teu ngabejaan nya tapi manéhna terang. Manéhna ngaku manéhna teu umur sanggeus sabab kuring mah teu bisa Cicing-up ngeunaan kumaha éndah manéhna, kumaha lucu manéhna, kumaha nanaon manéhna, kumaha manéhna kukituna kaasup kuring, hiji malu, dina paguneman.

Geus Leuwih ti Happy ku maranéhna némbongkeun Anjeun Perhatosan

Nuhun, anjeun bisa meunangkeun bagja pisan ku batur Anjeun fancy mintonkeun naon wae bentuk perhatian tapi lamun anjeun bogoh ka batur éta leuwih ti nu. Asa saeutik kawas hiji konéksi. Dina kahirupan maranéhanana maranéhanana dikaitkeun ka anjeun! Nu hurung bit nu sedih tapi alami lamun anjeun bogoh ka batur sabab tempo poto eta jadi sampurna mana anjeun teu tempo sorangan salaku sampurna. Jeung basa aranjeunna nyebut ngaran anjeun keur disada kawas wirahma hiji. Kawas hal paling éndah anjeun geus kungsi kadéngé. Jeung basa kuring nyebutkeun sambungan geus bisa sambungan layeut mungkin tapi lamun éta unrequited, geus bisa sambungan silaturahim. Hal ieu lamun teu cinta anjeun balik deui tapi anjeun bogoh ka eta anjeun masih hoyong eta dina kahirupan anjeun dina sababaraha kapasitas jeung éta kabuka debat boh nu bakal kaayaan healthiest di dunya tapi nu pasti kumaha emosi manusa di antrian karya.

A Longing

Aya longing jero jadi di pausahaan maranéhanana jeung pas mikir anjeun kungsi bisa nempo eta deui aya rarasaan kosong ieu di jero. Ieu torturous bener. Saterusna eta upami Anjeun gaduh sababaraha inuman, nya meunang parah. Anjeun ngamimitian nangis. Sarta anjeun meureun moal ngarasa kawas éta leuwih ganjang hiji. Ieu hiji rarasaan kosong teu ngabogaan eta dina kahirupan anjeun jeung rasa kawas hirup anjeun kungsi bade jadi lengkep tanpa eta. Kawas téh mangrupa kahirupan satengah. Sadaya nu Anjeun ngahontal moal masalah. Tapi anjeun meunang ngaliwatan nu. Téh mangrupa jalan panjang tapi anjeun kaluar ti sisi sejen.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Dating Computer Geek
Nu Anjeun bobogohan nu Kabogoh Boomerang?

"Manéhna mikanyaah ka kuring. He loves me not.”---Anonymous Every girl has dated this guy. He’s as common as allergies in the springtime. Ladies,...

Deukeut