Kumaha Cinta Bisa Jaga Anjeun Out of gangguan?

Pangalaman ragrag asih nyaéta hiji hal everyone kudu boga saeutikna sakali dina / hirupna nya. Hal alus nya éta aya saeutik pisan jelema anu teu cukup bencong boga pangalaman ieu éndah.

Sedengkeun perjalanan keur di sunda anu emotionally nourishing, aya sababaraha faktor séjén nu make gaduh hirup asih penting pisan. Cinta bener bisa ngajaga Anjeun kaluar ti gangguan; maca asup pikeun nyaho kumaha.

Anjeun bakal umurna lalaunan

Naon anu bisa jadi gangguan leuwih badag ti néangan heubeul? Cinta bisa ngeureunkeun Anjeun ti ragrag mangsa ka sepuh prématur. Sugan aya nu apal ngeunaan oksitosin (nu romantics tingal eta salaku hormon asih)? Cinta nyieun hasil dina naékkeun di tingkat oksitosin dina awak manusa. Oksitosin micu produksi DHEA, hormon nu dipikanyaho keur mangpaat anti-sepuh anak.

Teu ningali kumaha kulit Anjeun glows sanggeus sex? Teu mere nyaho kumaha energetic Anjeun ngarasakeun isuk sanggeus? Sadaya ieu alatan mangpaat anti-sepuh tina DHEA.

Cinta teaches Anjeun jadi percaya diri

Nol atawa kapercayaan low ngan bisa ngakibatkeun hiji hal, kahirupan troubled. Bisa ngeureunkeun Anjeun ti sia proyék anu katuhu; bisa nyegah Anjeun ti nyieun sorangan kadéngé di kali kudu, sarta ahirna maksakeun anjeun tetep hiji éntitas Lesser ti naon pantes jadi.

Salah sahiji efek samping pangalusna sunda nyaeta naekeun di kapercayaan. Lamun anjeun ngabagikeun hiji hubungan layeut jeung batur mindeng jalma nu ngajadikeun Anjeun ngarasa kawas kupling / superwoman. Nuhun, pasangan Anjeun bisa jadi nyempad Anjeun pikeun urusan tangtu, tapi sakabéh anjeun sok tetep anu pangalusna pikeun manéhna / nya. Ieu timer kapercayaan sacara otomatis baris instate di anjeun jeung make hiji jalma leuwih percaya diri; jeung lamun keur satengah percaya diri masalah anjeun direngsekeun.

Cinta bisa ngajaga Anjeun jauh ti ubar

Moal aya nu bisa ngukur preventif leuwih alus atawa ubar pikeun nyiksa ubar ti asih. Jalma di Amérika Sarikat nu deeply troubled ku laju tumuwuh tina nyiksa zat; sunda bisa jadi solusi anu pangalusna keur ieu masalah.

Kabiasaan kawas nyiksa zat jeung minum beurat biasana byproducts depresi. A happy nikah ngeusi sunda bisa ngajaga depresi di teluk sahingga bisa ngurangan Chances hiji ngeunaan succumbing ka nyiksa ubar jeung alkohol nyata.

Cinta nyegah STDs

Lamun anjeun bogoh ka batur, teu ngan ngaharepkeun manéhna / nya jadi satia ka anjeun, tapi ogé condong pikeun nyegah ngalakonan nanaon scratchy balik deui éta jelema. Pikeun nyimpen eta leuwih bluntly, jalma asih teu isin jauh ti putting usaha tambahan cicing satia jeung nu utamana sabab teu daék menyakiti jalmi maranéhanana asih. Tapi, kumaha tos anu bisa dikaitkeun jeung pencegahan STD?

Aya kakait geulis kuat.

Jalma asih alatan tryst maranéhanana jeung kasatiaan biasana teu fancy ngabogaan sababaraha mitra bandung jeung ieu dina turn ngurangan Chances maranéhanana tina ngembang STDs. Nuhun, éta salaku basajan jeung anu.

Ieu nya sababaraha troubles sunda bisa nangtayungan Anjeun ti. Lamun hayang nyaho naon leuwih dipikanyaah bisa ngalakukeun, ngan digolongkeun asih.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Love Of A Pet
Pikeun Nu Cinta tina ingon

Kami jalma pisan diitung. Sagala mah ieu tuntas rencanana, for sadayana mah teu pisan strategis. When...

Deukeut