Kumaha Sex Bisa Pitulung Anjeun Hirup hiji Kahirupan Leuwih alus

Urang kabeh terang, kumaha euy alus kelamin bisa ngarasa tapi sing saha nu kelamin sabenerna sehat kanggo Anjeun?

Sex mantuan ngajaga sistim imun Anjeun sakumaha kuduna. Jalma nu geus sering kelamin sabenerna geus tingkat luhur antibodi nu ngabéla awak anjeun ngalawan kuman, virus, jeung intruders séjén. Tangtosna, éta ogé nyarankeun nu tinggal aktip, dahar cageur, tur meunangkeun cukup sare pikeun mastikeun yén sistim imun Anjeun tetep happy.

Sex boosts libido. Mibanda kelamin teu ngan bakal nyieun leuwih alus tapi bakal ningkatkeun libido Anjeun. Pikeun awewe, mibanda kelamin naek ka lubrication heunceut, aliran getih, jeung élastisitas, sadaya kelamin nyieun ngarasa leuwih alus nalika nyieun hiji craving leuwih sengit.

Sex lowers tekenan getih. Aya panalungtikan nu nunjukkeun yen aya kakait antara bandung jeung nurunkeun tekanan darah. Sex ogé lowers risiko serangan jantung Anjeun. Di sagigireun keur mangrupakeun cara nu alus teuing pikeun tetep laju jantung anjeun ka luhur, kelamin oge mantuan ngajaga tingkat éstrogén jeung téstostéron dina kasaimbangan.

Sex diitung salaku latihan. Sedengkeun eta moal ngaganti workout cardio has Anjeun, eta pasti mantuan. Ilaharna, kelamin kaduruk kira lima kalori per menit salian bumping nepi laju jantung jeung ngagunakeun rupa-rupa otot.

Sex bisa lessen nyeri. Naha anjeun battling hiji migraine atawa aches jeung ngilu, tinimbang grabbing aspirin, coba hiji orgasme. Dina mangsa keur orgasme, hormon hiji dileupaskeun nu mantuan ngumpulkeun kasabaran nyeri Anjeun. Komo stimulasi tanpa hiji orgasme bisa mantuan ngurangan nyeri.

Sex bisa handap Chances lalaki nu aya di kanker prostat. Hiji studi anyar dilakukeun ku Journal of Himpunan Médis American nyebutkeun yen lalaki anu ejaculated remen (sahenteuna 21 kali sabulan) nu kurang kamungkinan pikeun meunangkeun kanker prostat.

Sex ngaronjatkeun sare. Jalma condong turun sare gancang sanggeus sex, utamana nyaéta aya orgasme aub. Sanggeus hiji orgasme, hiji prolactin hormon dileupaskeun nu kondusif keur perasaan sleepiness jeung rélaxasi.

Anu pamungkas, kelamin mantuan betah setrés. Keur deukeut, fisik jeung emotionally, ka pasangan Anjeun bisa soothe, kasulitan, jeung kahariwang handap. Hugging ngarampa sarta bisa ngaleupaskeun hiji alami “hormon ngarasa hade” bari gairah seksual AMPS nepi pelesir jeung ganjaran sistim Anjeun ku ngaleupaskeun hiji kimia uteuk. Sex jeung sauyunan fisik jeung emosional ogé bisa naekeun harga diri jeung kabagjaan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kelamin teu ngan bakal nuju ka hiji bagja hirup tapi hiji cageur teuing.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Dog Friendly First Dates
5 Dog guyub Pamendak Pikeun A Kahiji Tanggal

Lamun pamanggih tanggal munggaran ngeusi lila, awkward pauses and conversations that stop before they start doesn’t...

Deukeut