Kumaha pendekatan Wanita Lamun Anjeun Ieu aya malu?

Anjeun hiji guy malu jeung aral ieu Hormat geus kapaksa Anjeun pikeun tetep tunggal sadaya taun ieu.

Sangkan pernyataan di luhur ngagambarkeun kaayaan Anjeun? Dupi anjeun néangan gampang-ka-ngaéksekusi, tapi cara éféktif pikeun neangan leupas tina masalah? Lamun enya, sawala di handap kudu mantuan Anjeun.

Pikeun nungkulan kaéra, Anjeun kudu gaduh iman dina sorangan jeung hiji culmination ku sababaraha faktor bisa mantuan Anjeun pikeun ngahontal iman nu. Baca asup pikeun nyaho naon kahayang kudu maneh.

Tingali percaya diri

Ieu bener nu hiji moal bisa ngarobah penampilan kasebut nya. Salaku hasilna, manusa teu bisa ngalakukeun nanaon tentang kumaha pikaresepeun manéhna kasampak, tapi manéhna pasti bisa ngalakukeun hal nu tangtu ka kasampak leuwih percaya diri.

Ieu bisa kaharti yén anjeun gagal kaanggo awéwé nu mana wae nu alatan kaéra Anjeun, tapi hiji hal Anjeun kudu ngarti mana teu saurang ogé nu sejenna lian ti Anjeun (jeung meureun sababaraha urang pisan deukeut ka anjeun) weruh yén anjeun malu.

Janten, anjeun bisa kalayan gampang nyoba mingle jeung jalma tanpa letting eta ngartos nu mangrupakeun salah sahiji maranéhanana ditangtayungan (maca malu) lalaki anu sok ari jauh ti katresna. Ieu baris nyieun leuwih gampang Anjeun pikeun nyumputkeun bashfulness Anjeun; sakali Anjeun ngatur pikeun ngalakukeun ieu panutup-up suksés, anjeun bakal otomatis mimitian ngarasa leuwih percaya diri.

Pikeun kasampak percaya diri Anjeun kudu fokus saeutik kana cara pakéan. Hindarkeun maké baju nu moal ngidinan Anjeun pikeun nangtung kaluar dina riungan. Entong, Anjeun moal kudu maké maranéhanana calana panjang fluoresensi jeung baju berwarna nu caang pikeun ditempo dina riungan. Ngan milih baju Anjeun bit hiji sensibly; lamun maké baju anu kasampak alus dina Anjeun, anjeun bakal otomatis grab perhatian awéwé kira-kira Anjeun.

Geus boga tujuan anu realistis

Dupi anjeun perencanaan ka Djafar gadis nu pang populerna jeung paling narik kira-kira? Salaku manusa malu, Anjeun kudu nyingkahan nyoba nu.

Ieu bener nu kaéra anjeun bakal ngurangan sacara signifikan sakali Anjeun mimitian pikeun kasampak leuwih percaya diri, tapi nu teu mean Anjeun tos jadi cukup pinter entice gadis hottest kira-kira.

Sakur gadis anu geus populér jeung dipikanyaho for nu keur hiji paling narik dina gugus nya biasana exceedingly percaya diri. Nu kapercayaan Anjeun dikumpulkeun pisan anyar moal cukup kaanggo gadis saperti hiji; kapercayaan nya bakal beulah Hormat momen Anjeun bakal kaanggo nya.

Janten, Tujuan Anjeun kudu manggihan gadis nu cocog tingkat Anjeun; sok nyingkahan approaching awewe nu nyingsieunan Anjeun.

Ulah isin jauh ti nyieun kontak panon

Lamun anjeun pamustunganana kaanggo batur, teu isin jauh ti nyieun kontak panon. Awewe perlu wooed gampang lamun hiji manusa kasampak kana panon maranéhanana tanpa inhibisi mana wae.

Ieu, kumaha oge, meureun proyék anu paling hese lalaki malu bisa kungsi jadi dipenta pikeun ngalakukeunana; tapi, sakali gawang i.e kahiji. approaching awéwé geus meuntas Anjeun kudu nyimpen usaha pangalusna Anjeun meuntas nu salajengna.

Nyieun kontak panon loba gampang ti naon anjeun sabenerna asumsina. Sanggeus nyieun kontak panon, nyoba ngajaga eta kanggo sababaraha menit; nervousness mimiti anjeun bakal pasti musna.

Nu tips di luhur baris mantuan Anjeun datangna agama luar ka cangkang tina kaéra. Lian ti di handap ieu tips ieu, Anjeun oge bisa berpungsi dina ningkatkeun kaahlian conversational Anjeun sareng brushing rasa Anjeun humor.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
I See Someone I Like – Now What?
Kuring Tempo Aya mah kawas – Ayeuna Naon?

Janten, Anjeun geus ditandatanganan nepi ka sababaraha tempat dating jeung geus sabenerna kapanggih sababaraha urang nu remen ...

Deukeut