Kumaha pikeun narik Woman of Impian anjeun

Kami awewe, hiji awewe anu nuluykeun loba kaping jeung lalaki, deui dina poe bobogohan. Jadi kuring meunang nempo loba paripolah beda, gagasan jeung ngadeukeutan ka dating. Kuring keur bade dibagikeun sareng anjeun nu di jero scoop ngeunaan naon bener lumaku pikeun lalaki keur bobogohan awewe, sarta ogé naon pikeun nyegah kawas ulah kitu lamun keur kaluar aya dina titimangsa atawa komunikasi jeung hiji awewe.

Pastikeun Anjeun prakték Tukang Atraksi ieu

Romance nya – Urang wanoja jadi katarik manusa ngaliwatan rarasaan disambungkeun, ieu téh saeutik béda ti kumaha eta lumaku pikeun kalolobaan lalaki mah percaya. Jadi urang bisa minuhan hiji manusa jeung teu ngarasa sakabehna katarik, tapi sanggeus belanja waktu sareng anjeunna manéhna bisa meunang urang leuwih urang sagemblengna digolongkeun pikeun manéhna. Ieu kajadian ALL waktu. Jadi ngagunakeun ieu. Romance nya. Ulah salempang ngeunaan seeming kolot baheula mah – Kuring teu nyaho wanoja tunggal nu moal ngarasa endah pisan lamun hiji manusa nyokot perawatan jadi layeut jeung nya. Manehna bakal perhatikeun usaha tambahan Anjeun buka, kembang, cara deui korsi nya, sia panto jeung saterusna. Komo lamun di sirah nya manéhna percaya ka jadi kolot baheula mah, di jantung nya manéhna ngan baris ngalembereh, jeung nu mana penting pikeun anjeun boga pangaruh!

Tawarkeun mayar - Ieu bener Dasi dina jeung di luhur. Naon bae hang-up geus ngeunaan Mayar mah nyarankeun Anjeun leupaskeun eta jeung suku bil upami Anjeun hoyong nyieun gambaran alus. Hayang nyaho kunaon? Baca artikel mah ngeunaan nu kudu mayar dina tanggal munggaran.

Compliment nya (tapi teu loba teuing) - A leutik, compliment tulus mana cara anu pohara panjang nyieun hiji awewe ngarasa alus, sarta bisa ngalembereh komo jantung coldest. Tapi Waspada leuwih ti-ngalakonan eta. Anjeun tiasa datang di sakuliah salaku teu aman lamun unggal kecap séjén nu kaluar tina sungut anjeun compliment hiji.

Paké fun pikeun megatkeun es - Bobogohan bisa mangrupa pangalaman tense whilst anjeun lalaki nyaho nya jadi megatkeun es ku rarancang hal leungeun dina jeung senang, tinimbang nu tegangan kaeusi tanggal bar atawa dinner nu bisa ngahurungkeun leuwih kawas wawancara pakasaban! Pindah dieu: gagasan dating unik keur sababaraha gagasan gede jeung maca dieu: rencanana hiji tanggal endah pisan kahiji pikeun manggihan cara ngawangun sambungan.

Ngawangun tegangan - Wangunan Tegangan jeung escalation seksual nu usaha jeung téhnik nu geus lila geus dipaké ku lalaki nambahan daya tarik jeung wanoja maranéhanana kawas dites. Ieu teu NOT mean Anjeun jadi hama kelamin, kumaha oge saeutik tina fun, flirting playful bisa bener panas hal nepi. Teasing nya éta cara gede séjén pikeun ngawangun kimia seksual salami teu overdone. Mah sakali tanggal hiji guy nu ngagunakeun ieu salaku jalan utama pikeun berinteraksi jeung hiji awewe. Awalna ieu fun, tapi sanggeus hiji dua jam atawa ieu polos nyapekeun. Oge, bagian wangunan tegangan nyaéta pikeun miara hirup anjeun sorangan jeung kamerdikaan, komo lamun nu ragrag pikeun awewe.

Hindarkeun ieu kasalahan Bobogohan

Keur whiney - Jalma nu ngarenghik kacida ngeunaan hal anu turn saperti hiji off. Sacara serius. Kuring yakin anjeun bisa pakait lamun nyaho jalma anu moans sadaya waktu. Anjeun bisa jadi mikir nu teu, kumaha oge, saukur mariksa kana nu. Sok we moan jeung ngarenghik tanpa komo merealisasikan eta. Ulah anjeun resep ka the wadul jeung mates Anjeun? Ulah Anjeun moan ngeunaan: hawa na, karya Anjeun, kaayaan ekonomi, wanoja nu date? Chances nu lamun ngalakukeun hal eta ku anjeung ka babaturan maka anjeun ngalakukeun hal eta sawaktos Anjeun keur bobogohan jeung, sarta sacara serius bisa nunda heula hiji awewe off. Jadi sadar naon nu keur diajak ngobrol ngeunaan dina kaping Anjeun, jeung basa nu keur Anjeun pake.

Ieu némbongkeun insecurity Ajén - OK jadi urang kabéh geus sababaraha insecurities, jeung ngaku urang hiji keur bottling nepi emosi, tapi hiji tanggal munggaran teu tempat ka tempat hawa insecurity Anjeun ngeunaan naha anjeun narik para lawan jenis, alatan kuring assure yén anjeun moal lamun maneh anu! Wanoja aneh bisa manggihan eta endearing kumaha ogé nu bakal minoritas serius. Kanggo sabagéan ageung awewe ieu bakal urang ngajalankeun tiis. Mah sakali tanggal hiji guy anu dimimitian nanyakeun ka kuring naha kuring sangka manéhna menarik dina tanggal munggaran, jeung cara manéhna némbongkeun kuring eta ieu nu datang ti tempat insecurity. Manehna teu bakal leupaskeun eta. Manéhna terus nanyakeun ka kuring, naon atuh manggihan manéhna menarik? Jeung saterusna manéhna dimimitian nyebutkeun aya no titik dating lamun kuring teu manggihan manéhna menarik jeung manéhna dapatkan cukup lucu ngeunaan eta. Bebeneran ieu mah masih nyieun pikiran mah kumaha kuring ngarasa (inget atraksi jalan béda pikeun urang awewe) kumaha oge jeung unggal waktu disebutkeun eta atraksi mah indit ka handap. Éféktif manéhna curhat dirina kaluar ti sia tanggal sejen. Digawe kaluar isu anjeun dina Terapi, atawa di imah ku sorangan, teu dina kaping Anjeun. Ogé dicatet - insecurities jeung émosi nu béda!

Bitching ngeunaan ex Anjeun - Ieu keur kuring mah salah sahiji offenders awon sarta baris nempatkeun kuring off hiji guy alus leuwih gancang ti coklat melts dina hiji poé panas. OKÉ, jadi ex anjeun bisa geus pangbadagna b * tch dina sakabeh dunya, jeung kenca Anjeun aya pegat hearted jeung lima anak pikeun mawa nepi, tapi awéwé anjeun keur bobogohan teu nyaho nu can. Lamun munggaran bad mouthing ex Anjeun manehna bakal pakait leuwih ex Anjeun ti ka anjeun. Ogé manéhna bakal salempang ngeunaan judgments anjeun bakal nyieun ngeunaan nya. Bringing nepi ex sacara awal dina pananggalan anu kakara bentuk bad jeung sagemblengna teu perlu (dina kanyataanana mah nyieun hiji pasualan nu hadé pikeun teu bringing ex sacara kana hubungan Anjeun kungsi!) Naon perkara saha anjeun AYEUNA, jeung nona di hareupeun anjeun.

Ngabogaan hang up utama (ieu kasampak kawas umbul beureum ka urang!) - Tempo sakabeh nu di luhur. Ngagantung up ogé bisa di antarana ranting ngeunaan kaping dahsyat Anjeun geus aya dina, complaining manéhna geus teu disebut Anjeun sabab ngajadikeun Anjeun ngarasa teu aman, slagging off sadaya kaping Anjeun geus aya dina, moaning ngeunaan Mayar bil jsb. Ieu waktu pikeun nunda calana budak gedé Anjeun dina. Kadang-kadang hirup bisa nempo adil, tapi upami Anjeun hoyong meunangkeun dihareupeun dina kaulinan dating sok wae euy geus ngabandungan eta nepi! Lamun heunteu Anjeun ngan bakal stew di juices Anjeun sorangan. Kuring ngaharepkeun nu milih meunang kaluar aya, leupaskeun hang-up jeung saukur ngarasakeun keur bobogohan for senang jeung, unpredictable, sarta kadangkala pangalaman gila geus bisa.

Sarta dina tungtung ...

Poho sakabeh nu di luhur jeung euy jadi sorangan! - Enya atuh bener teu saukur disebutkeun yen. Diajar jeung di handap ieu daptar tungtunan sakapeung bisa nyieun Anjeun kaku jeung teu wajar dina kaping Anjeun. Jadi bari geus gede maca nasehat jeung mull eta leuwih pikeun ngidinan ka tilelep eta, ulah salempang ngeunaan lalaki éta sampurna. Nyokot kabéh nasihat keur bobogohan salaku guideline tinimbang hiji kudu mutlak. Coba hal kaluar pikeun diri jeung di luhur sagala inget ka saukur bersantai sarta seneng-seneng!

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pepet vs. Pasangan Gifting – Nu Wasiat Anjeun Favour?

Sacara global, pets nu hiji bagian badag kalolobaan kahirupan urang. Urang teu bisa hirup tanpa eta; urang ngubaran eta kawas ...

Deukeut