Kumaha Cope Sanggeus megatkeun Nepi

Pasang jauh nu Ben & Jerry sacara. Jeung kotak tina jaringan. Sabab nya éta waktu pikeun meunangkeun kaluar aya teras nahan hirup anjeun deui babarengan. Hal ieu teu kamana jadi kawas sababaraha film layeut miraculous di mana Anjeun sacara instan meunangkeun leuwih batur jeung ngaléngkah ka saterusna dina Blink hiji panon. Tapi ku teu meunang kaluar aya sarta ngajaga pikiran anjeun aktif Anjeun moal mikir salaku loba ngeunaan tatakrama-up jeung kana waktu perasaan bakal diudar jeung nu thread gaib anu latching onto jantung Anjeun bakal beulah kalayan bantuan ti tilu Pilihan ieu:

Tetep nu sibuk

Naha éta téh proyek Anjeun atawa karya sukarela atawa campuran duanana atawa kuliah atawa karya pangalaman, Tetep fokus kana nu. Inget yen hal ieu nyaéta pikeun mangsa nu bakal datang anjeun sarta ulah ngantep sababaraha break-up meunangkeun di jalan sanajan bisa ngarasa susah pisan dina waktu nu teu ka. Ogé Anjeun kamungkinan bisa nyokot hiji kelas peuting. Ngan teu maké sorangan kaluar dina prosés. Ngan nyokot naon anjeun geus bisa pikeun!

Jelema

Omongan kaluar jeung jelema wae ngeunaan miara. Sedengkeun putting dina lip luhur kaku ka dunya luar teu aya éra dina ngarecah jeung letting parasaan anjeun dina liburan-up vulnerably ngalir kaluar ka kulawarga jeung babaturan. Ieu bakal mupus pikiran anjeun jeung sirah anjeun maranéhanana lawon nu bursting pikeun meunangkeun kaluar naha nyaho atawa teu. Jadi loba jelema nyoba Cope jeung putus-up sorangan sarta teu cageur. Ku diajak ngobrol jalma nu cinta anjeun ngeunaan naon nu hurting anjeun turn anjeun bakal bisa mawa dina dunya jeung rasa loba caang tina betah jeung panon caang.

Ria

Saha atuh anu sakapeung geus bisa hésé seneng-seneng lamun Anjeun keur hurting. Tapi coba hardest Anjeun ka nyorong ngaliwatan sabab bakal patut eta di ahir. Kaluar (sawaktos Anjeun keur teu peupeus!) jeung ngarasakeun sorangan jeung kulawarga atawa babaturan dina pub nu, di konser atawa musicals, jsb … Ninggalkeun masalah Anjeun di imah. Jieun diri anjeun museurkeun jeung senang jeung hobi saperti maca, ngadengekeun musik jeung nonton TV. Ulah ingkeun diri anjeun leungit jadi jelema nu aya sabab sakali Anjeun ngalakukeun hal eta bisa jadi jalan tangguh deui ka dimana anjeun basa eta. Candak waktos Anjeun jeung nyungsi asih nu anyar. Ulah ngarasa dina tekenan ku saha pikeun ngalakukeunana. Dina waktos Anjeun sorangan, ari sunda dina.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Date A Younger Woman
Bobogohan nu Woman Younger dina 5 Hambalan gampang

Awewe Younger mindeng katarik Tret kawas kematangan (kawas Daddy maranéhanana), leuwih duit jeung status sosial luhur, masculinity, leadership...

Deukeut