Urang tanggal A Girl Anu nembongkeun Little kasih sayang

Upami Anjeun keur bobogohan nu gadis anu nembongkeun saeutik kasih sayang bisa jadi tempted ka buang di anduk nu. Anjeun bisa jadi hiji sok initiate kontak fisik saperti hugging, cuddling, atawa kissing. Sedengkeun baé receptive ka mintonkeun anjeun kasih sayang, manéhna Sigana uncomfortable initiating sapuan ieu dina dirina sorangan. Upami anjeun geus kauninga ieu ti tanggal jeung eta troubles Anjeun, nyokot aksi ayeuna guna nyingkahan tegangan teu perlu dina hubungan Anjeun.

Ngagambarkeun parasaan anjeun

Kadé ka nu ngarti pacar Anjeun teu bisa maca pikiran anjeun sarta bisa boga pamanggih kumaha kalakuan nya mangaruhan Anjeun. Ahli hubungan, Dr. Karen Sherman nekenkeun yén éta téh penting pikeun ngabejaan ka pacar Anjeun kumaha ngarasa. Meureun, paripolah unaffectionate nya geus kenca Anjeun aya rarasaan ditampik, jauh ti dirina, frustasi, atawa komo teu pikaresepeun. Naon bae geus, narik nya kumisan pikeun sawala serius jeung sora kumaha tindakan nu nya mangaruhan Anjeun.

Ménta Eupan Balik

Saanggeus dibawa kasadaran ka naon bothers Anjeun, nya éta waktu keur ngagali deeper. Ask questions to help identify the root cause of your girlfriend’s behavior. She may have been in previous relationships in which her dates didn’t require a lot of affection. Saterusna, lamun hubungan Anjeun masih cukup anyar, manéhna bisa jadi kudu leuwih waktu ka haneut nepi ka anjeun jeung tungtutan hubungan. Lamun dua anjeun geus pinpointed alesan mungkin for urangna nya tina sayang, cara brainstorm boh tina anjeun tiasa gaduh kabutuhan Anjeun papanggih.

Jadi Diri Anjeun Nyalira

Ngelingan, Anjeun kudu nganyatakeun parasaan ka pacar Anjeun dina cara nu asalna alami ka anjeun, sanajan manéhna teu ngabales eta. Dina artikel nya "10 Karakteristik tina Jalma kacida kaasih", Dr. Kory Floyd daptar lobana mangpaat tina mintonkeun kaasih saperti ngabogaan luhur harga diri, kurang sieun sauyunan, jeung resilience leuwih gede ti setrés. Sajaba ti, panalungtik Andrew Gulledge, Michelle Gulledge, jeung Robert Stahmann nunjukkeun yén sayang fisik naek ka kapuasan hubungan boh mitra. Dina spite kakurangan pacar Anjeun tina sayang, mahasiswa ITB Anjeun sorangan pikeun mintonkeun kaasih ngidinan Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi dina hasil ieu positif sarta mibanda ningkat hubungan dina mangsa nu bakal datang.

Jieun Putusan tangguh

Bakal datang ka titik pas nyadar yén, sanajan usaha pangalusna pacar Anjeun, Anjeun masih sugema dina hubungan. Dr. Sherman nyebutkeun yen faktor penting dina hubungan nu mana wae nu ieu learning to narima hiji béda sejen sacara. Lamun manggihan nu kurangna pacar Anjeun tina sayang terus nyusahkeun ka Anjeun, meureun nya pangalusna pikeun ngeureunkeun hubungan nu cordially jeung manggihan jalma anu bisa minuhan kudu Anjeun pikeun kasih sayang.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pananjung A pepet Sitter

Dina waktu lain anjeun dileungitkeun, naha éta pikeun bisnis atawa pelesir, anjeun bisa jadi hoyong mertimbangkeun Ngiring piaraan hiji ...

Deukeut