Urang Tanggal – Old Sakola Style

Sajaba nilai geus ngalakukeun leuwih ampir sadayana, ti yén jus pelem polos nu ayeuna ngandung kalsium ditambahkeun, ka toko grocery nu sells produk nu geus dijieun jeung ningkat Rumusna. Tapi, moal aya jalma anu masih resep sakola heubeul, komo lamun datang ka hubungan?

Tapi, bisa nasihat hubungan vintage masih tahan cai di mantras anyar-umur? Nyaéta salaku adi salaku emas? Hayu urang manggihan.

Jieun chivalry hirup

Tanya pasangan mana wae, anu geus di hubungan lila jeung suksés ngeunaan naon dilakukeun ku maranehna klik sarta paling dipikaresep bakal nyebut kaitannana nu maranéhanana geus ngurusan keur unggal séjén. Ngan kusabab awewe ngalawan for sarua unggal dintenna, teu mean nu sipatna ogé pajoang chivalry. Awéwé A masih bakal cinta ka jadi dina hubungan jeung hiji gentleman anu metot kaluar korsi atawa komo muka panto maranehna. Ngalakonan ieu pikeun awéwé nu nembongkeun hormat jeung eta aya hiji hal anu kudu terus komo sanggeus nikah.

Naha teu acan kulem ambek

Pasangan anu geus kungsi argumen kudu sok nyoba nyortir kaluar kalem saencan nelepon eta peuting hiji. Tapi, saméméh bisa nyortir kaluar isu, eta kudu tenang kahiji, salaku ngusahakeun pikeun manggihan leyuran dina kaayaan tempered-up tangtu ngan worsen kaayaan nu. Maranéhanana ogé kudu inget yen argumen kajadian jeung batur maranehna asih jeung saha maranéhanana diaji, jadi anak penting pikeun ngabéréskeun zat amicably.

Tetep kaduruk seuneu

Lamun dua urang ngamimitian dating, maranéhanana nyieun usaha pikeun mastikeun unggal moment karasaeun husus, showered jeung cinta jeung kasih sayang . Pikeun hubungan ka panungtungan deui, kumaha oge, pasangan kudu kerja keras pikeun miara tingkat sarua komitmen. Sadaya hubungan geus up jeung Downs, nu cukup normal. Tapi, maranéhanana kudu kungsi ari hubungan nu nyokot deui kursi. Maranéhanana kudu neruskeun hubungan dina napas sami sareng nu sateuacanna, sabab yén éta téh hiji hal anu terus duanana babarengan dina hiji waktu nu jeung masih bisa tetep babarengan di jaman datang.

Coba teu ngantep sapoé maot ku tanpa babagi hiji compliment husus. Bisa jadi compliment ngeunaan cara pasangan Anjeun kasampak, kumaha maranéhanana bau atawa komo sabaraha aranjeunna keur ngaapresiasi. Ngabejaan ka eta nu sipatna leuwih mulia, ti emas. Hal pangpentingna nyaéta for mun aya salah rido jeung compliments maranéhanana. Ieu téh ieu hal saeutik nu make hubungan nu worthwhile. Nasihat Hal ieu bisa jadi vintage , tapi karya keajaiban pikeun sadaya hubungan kiwari.

Bagikeun nyium pamit

Saloba babagi hiji nyium wilujeung bisa disada jadi basajan jeung kalindih keur pasangan ngarasakeun hubungan maranéhanana, eta hartina loba sarta daun balik loba kahaneutan. Ngabagikeun hiji nyium pamit mangrupa salah sahiji cara anu pangalusna pikeun mintonkeun kumaha kaasih hiji bisa jeung pasangan maranéhanana. Saterusna, ngalakonan sapopoé ieu mantuan pikeun nguatkeun hubungan nu, sabab ngagambarkeun asih maranéhanana ngarasa keur unggal séjén.

Candak hidangan babarengan

Nyandak hidangan babarengan mantuan ngajaga beungkeut antara pasangan kuat jeung asak. Hindarkeun kaayaan di tempat hiji pasangan eats di kamar makan, sedengkeun hiji sejenna teh di kamar diuk, ningali televisi. Ieu teu sehat pikeun pertumbuhan hubungan nu mana wae nu. Nyandak hidangan babarengan méré pasangan hiji kasempetan pikeun ngobrol. Tapi, Candak dicatet yén ngobrol kudu make makan hiji hiji nikmat, nu hartina topik nu ngabalukarkeun gesekan jeung alesan kudu merlukeun dibedah. Panggih jeung nyokot hidangan babarengan pikeun bersantai, jadi milih jejer fun pikeun ngobrol ngeunaan.

Ngajaga hiji penampilan pikaresepeun sepanjang waktos

Hiji kudu sok aya siap pikeun indit hiji mil tambahan kalayan ngaronjatkeun penampilan maranéhanana, ku kituna ka kasampak nu hadé pikeun pasangan maranéhanana. Oké, jadi meureun donning diri di jas hiji atawa pakéan cocktail bisa jadi teu disada teu nyaman di sadaya, tapi ngajaga diri urang geus beresih, alus-néangan jeung well-nunda babarengan nyaéta imperatif. Teu mawa teuing usaha pikeun kasampak nu hadé pikeun pasangan hiji sacara, utamana lamun ieu baris mantuan dina strengthening hubungan nu, salaku unggal mitra bakal tiasa ngajaga markisa maranéhanana keur unggal hirup lianna.

Teu aya cara anu leuwih alus pikeun ngabuktikeun yén heubeul ieu emas ti ngaliwatan hubungan ieu advises. Emas anu logam mulia, sarta pohara berharga. Dina napas sarua, ieu vintage advises anu pohara berharga pikeun hubungan kiwari. Ku sabab, eta penting keur saha anu aya di hubungan prakna tips tur nyimpen silalatu nu hirup salawasna.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Geus naksir hiji? Di dieu Kang Kumaha Anggap eta Apal

Urang geus sagala ngalaman eta, nu kukupu burih Anjeun sawaktos Anjeun nempo manéhna atawa nya ti di sakuliah ruangan

Deukeut