Kumaha tanggal dina Facebook

Dupi anjeun kungsi nempo hiji cutie anu commented on Facebook poto babaturan Anjeun? Facebook sabenerna bisa jadi jalan gede papanggih jeung tanggal jalma. Tapi, aya aturan nuturkeun guna pikeun mastikeun yén anjeun teu e-sabotase sorangan.

aturan #1: Teu babaturan teuing geura-giru
Ngirim hiji paménta babaturan saméméh hiji paguneman sabenerna atawa bubuka téh creepy. Mun anjeun mutuskeun pikeun Facebook stalk saméméh nyieun move a, pastikeun anjeun wijaksana Anjeun teu daék accidently kawas poto. A aturan hade thumb nuturkeun téh sakali anjeun geus aman nomer telepon, anjeun bisa babaturan on Facebook.

aturan #2: Hindarkeun poking jeung teuing papacangan Facebook
Dina kalolobaan panon, poking nyaeta cara nyebutkeun hi tanpa sabenerna mustering nepi kawani ngalakukeun hal eta. Kanyataanna, poking ieu ditempo minangka nyokot cara nu panggampangna kaluar. Sarua mana for ngalakonan teuing dina propil interest Anjeun. Lamun leuwih kawas atawa leuwih comment on poto sareng statuses, bakal make kasampak nekat. Sedengkeun Anjeun bisa mikir nu poking jeung Dursasana Facebook anu cara mintonkeun sisi flirtatious Anjeun, maranehna sabenerna teu. Tambih Deui, bakal mintonkeun yen Anjeun leuwih kabetot dina ngalakonan online tuluy di jalma. Kadé pikeun nyokot hubungan Anjeun off-line.

aturan #3: Hindarkeun tulisan inappropriate
Ieu téh aman nganggap yén interest asih Anjeun babaturan jeung dulur on Facebook. Ti anggota kulawarga ka coworkers ka CEOs pausahaan, ngeposkeun atawa méré tag tulisan inappropriate atawa gambar teu ngan bakal ngerakeun tapi éta jalan gede nyieun naksir Anjeun ngajalankeun di arah séjén.

aturan #4: Pastikeun kaca Anjeun luhur-kiyeu
Hayu urang nyanghareupan eta, iraha urang narima paménta babaturan urang lumangsungna stalk jalma nu. Ieu naha profil anjeun perlu cleaned nepi. Naha anjeun bisa mikir hiji poto inappropriate atawa post anu lucu, eta bisa jadi teu humor naksir Anjeun. Pikeun ngahindarkeun ditilik mana wae, hal anu penting pikeun ngahurungkeun profil anjeun kana hiji grandma Anjeun moal bakal embarrassed pikeun nempo.

Ku handap aturan ieu, Anjeun bakal geura-giru jadi dina jalan Anjeun ka suksés tanggal on Facebook.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Saharita Checkmate sacara Guide Pikeun Spotting palsu Daters Online

Kadang-kadang maranehna geus saukur hoping pikeun perhatian. Kadang-kadang maranehna geus wartawan nyoba nyieun titik hiji. Sarta kadangkala maranéhanana ngan hayang ...

Deukeut