Kumaha tanggal Aya Tina Taman Dog

Bayangkeun ieu, Anjeun lempar frisbee jeung babaturan furry Anjeun di taman anjing lokal sarta Anjeun aya bewara mate jiwa poténsial Anjeun dina jarak. Naon anu anjeun pidamel ayeuna? Ti introductions munggaran sealing deal pikeun titimangsa, kami geus disusun sababaraha tips ngeunaan cara tanggal batur ti taman anjing.

Tip #1: Ngajar Dog anjeun hiji trik Endearing

Sedengkeun éta aman nyebutkeun dulur di taman anjing mikanyaah ka anjing, aya nu jadi geus keur anjing nu weruh hiji trik-angen aya gunana. Ku maké paréntah inconspicuous, Anjeun bisa ngajarkeun anjing Anjeun hiji trik nu teu ngan conveys personalities Anjeun tapi baris pesona batur.

Tip #2: Anggap Dog anjeun Play jeung Anjing séjén

Ieu némbongkeun yén anjing Anjeun teu ngan diaku anjing séjén tapi enjoys maen jeung eta ngajadikeun yén leuwih bisa dideukeutan. Ditambah lamun anjeun ngalakonan pencét dipareuman, anjing anjeun bakal berpotensi bisa hirup dina kaayaan hateupna sarua jeung hiji no hayang mawa di anjing nu teu akur jeung batur. Kenop nyaéta pikeun meunangkeun anjing Anjeun jadi babaturan kahiji.

Tip #3: Mimitian ku paguneman kasual

Naha éta téh mangrupa poé anu éndah kaluar atawa kanyataan yén boh tina anjing Anjeun muterkeun ku karana, jurus nepi hiji paguneman kasual. Nya dina paguneman ieu, Anjeun bakal nampi diajar ngeunaan jalma ieu. Mimitian off slow tur tingal mana ngabalukarkeun.

Tip #4: Nomer Exchange Phone keur Doggy Tanggal

Sanggeus anjeun curhat hiji kali beda sababaraha, ménta basa aranjeunna biasana datang ka taman anjing. Saterusna nunjukkeun yén Anjeun tukeur nomer ka koordinat tanggal doggy. Tanggal mimiti Ieu moal salaku intimidating sabab museur di sakuliah anjing Anjeun.

Tip #5: Ngalegaan hiji Tanggal Uleman – Taya Anjing

Sakali nyaho anu sipatna museurkeun, ménta eta leutik dina tanggal dinner. Rapat di hiji deui intim setting sans anjing bakal ngakibatkeun paguneman komo deeper jeung mudahan aya nu bakal ngakibatkeun hal nu leuwih.
Jeung tips ieu, Anjeun ayeuna nyaho kahayang pikeun ngalakonan waktu nu sanes Anjeun tempo cutie nu di taman anjing.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pup Lead To Soul Mate
Lumpat sareng Anjing: Letting Mpup anjeun Diterangkeun Anjeun pikeun Soulmate anjeun

Biasana kajadian lamun saeutikna nyangka eta, but it never hurts to make an effort when it comes to...

Deukeut