Urang tanggal Sedengkeun pangangguran

Urang hirup di dunya mana pangangguran anu luhur dina jadi loba nagara sagala di sakumna dunya. Jeung can komo jeung masalah cukup universal ieu di akherat urang aya sedih masih tetep aya hiji jahiliah jeung prasangka hiji ka arah urang anu kaluar ti pagawean utamana maranéhanana anu geus kaluar gawé bari. Jeung prasangka ieu jeung kurangna pamahaman bisa jadi masalah gede pisan lamun datang ka dunya dating.

Impressing nyaeta kecap konci dina dunya dating sanggeus kabéh jeung nu naon urang sadaya nyoba mun di hiji atawa sejen cara dina titimangsa naha nya éta ku cara ngagunakeun wit alami urang, ganti cara tinangtu atawa ti ngawangkong ngeunaan sajarah pagawean urang tapi gangguan jeung ieu dina iklim ékonomi kiwari urang nyaeta urang bakal meunangkeun jalma nu mikir urang "Spongers" atawa "Puguh" lantaran urang bisa jadi teu boga kagungan tuah maranéhanana geus miboga di Pananjung proyek. Maranehna bakal ngabantah tangtu nu maranéhanana digawé teuas pikeun meunangkeun pakasaban tapi titik anu jadi geus kitu eta teu turun ka tuah naha dunungan nyangka anjeun calon ka katuhu atawa ka teu. Teu aya leuwih ti nu. Ngan pamadegan hiji jelema.

Mah ieu teu boga pagawean salila opat taun di iklim ékonomi kasar nu Irlandia katuhu ayeuna na mah ieu terrified tina sangkan saha kuring liked nu ieu teu boga pagawean for sieun naon bakal maranéhanana mikir kuring. Tapi sanajan takwa urang aya jalma aya anu kaluar teu ngartos naon dunya téh saperti. Kuring inget sangkan hiji bodo mah dipikacinta mah geus teu boga pagawean salila opat taun jeung manéhna bener tiis jeung éta. Komo manéhna henteu kungsi komo batted hiji kongkolak panon ngeunaan eta jeung nu ieu salah sahiji loba alesan kunaon kuring murag asih manéhna. Anjeunna nanaon, pamahaman jeung manéhna teu judgmental.

Tangtu teu sadaya guys nu jiga ieu mah jeung hayang keur sakabeh lalaki jeung awewe kaluar aya nu maranéhanana éta. Kuring papanggih hiji guy mah liked jeung overheard manéhna ngobrol ngeunaan jalma teu boga pagawean di mangrupakeun cara nu unflattering. Anjeun apal kana koméntar snobbish dawam kawas "Sponger". Jadi kabeneran aya bari urang keneh rasa nu leuwih alus-néangan bakal salawasna non-judgmental teu salawasna bener. Jeung hese basa aranjeunna keur aya jadi fit maranéhanana ampir ngalembereh jeans ceking maranéhanana!

Lamun turun asih batur anu ngabogaan pamadegan prejudiced hususna ngeunaan jalma teu boga pagawean jeung nu sorangan anu atawa geus teu boga pagawean bisa jadi kaayaan pisan kompléks pikeun manggihan hiji sacara diri di. Tapi anjeun kudu inget hormat sorangan. Kanyataan nu aya atawa éta pangangguran mung bagian anjeun. Teu ngartikeun Anjeun. Teu aya kagagalan di jerona salami sing saha nu nyoba pangalusna Anjeun.

Lamun kuring meunang tangtu mah eta mantuan kuring ngarasa loba nu leuwih teu nyaman dina situasu dimana mah tangtu geus nangtang naon atuh tapi lamun geus lila teu boga pagawean nu rasa baris maranéhanana ménta naon naon mah ngalakonan saméméh nu teu masih haunt anjeun jeung bebeneran téh nya éta teu kudu.

Anjeun kudu balik kana tanggal ku anu sirah anjeun diayakeun luhur. Manéhna bisa boga pakasaban. Anjeun teu meunang. Manéhna bisa jadi geus digarap sadaya hirupna, anjeun bisa jadi kudu teu. Eta hartina euweuh. Manéhna nyaéta saukur manusa tur Anjeun ngan hiji lalaki atawa awéwé jeung geus jadi loba katuhu pikeun nyebutkeun naon nu dipikaresep jeung meta kumaha anjeun resep (Disadiakeun geus santun tangtu!) jeung ngarasa sagampil penting minangka manéhna teu sabab Kaula nétélakeun yén Mister jeung Missus anjeun!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Anjeun geus Leungit Single – Meunangkeun Leuwih ti eta

Sadayana mah geus diajar ngeunaan resolusi konflik, Kuring diajar ti Kenny Saduy

Deukeut