Kumaha Jieun hiji minuhan Hubunganna

Loba pasangan nyaho eta geus: hubungan minuhan merlukeun loba waktu jeung investasi énergi. Sedengkeun sababaraha diajar eta cara teuas, batur dipikaharti ti pisan mimiti nu hiji moal bisa boga hubungan minuhan tanpa kabawa arus dina karapihan jeung muka diri kahiji sakabeh. Upami Anjeun keur nempo hubungan anjeun jeung anjeun teu ngarasa anjeun teu sampurna senang jeung cara ayeuna, Anjeun kudu nyaho, yen titik awal alus dina usaha ngaronjatkeun geus sorangan. Tumuwuhna diri jeung tumuwuhna pribadi anu kenop teu ngan ka kabagjaan Anjeun sorangan, tapi ogé ka hirup pikaresepeun jeung minuhan salaku pasangan. Anjeun teu bisa transform nyarira atawa tina hubungan anjeun dina pamisah hiji kadua, tapi di dieu aya sababaraha poin mertimbangkeun:

1. Kabagjaan asalna ti jero

Nu keur ceuk, Anjeun kudu nyaho, yen cita budi pasangan Anjeun dina kahirupan teu nyieun anjeun bagja bari Anjeun diuk jeung becus ngeunaan eta. Expecting kabagjaan ka saukur sambel dina panto Anjeun rada foolish. A hubungan minuhan ngawengku dua jelema anu hormat ka jeung ngeunaan miara silih. Unggal pasangan nyokot hiji hal ti aya hubungan, tapi ogé brings hal kana eta. Sedengkeun sunda bisa jadi blind jeung saratna, teu kudu selfless. Ku sabab, ulah ngaharepkeun séjénna nyieun anjeun bagja. Investasi di diri anjeun; diajar kumaha carana bahagia guna nyumbang kana kabagjaan pasangan Anjeun.

2. Cabut beam ti panon Anjeun sorangan

Hiji nu nyebutkeun heubeul teaches urang heula nyokot plank nu kaluar tina panon urang sorangan, lamun urang rek bisa nempo jelas sarta ngan afterwards nyabut speck ti panon batur nu sejenna sacara. Naon ieu hartosna? Tingali kahiji di diri anjeun dina eunteung, ngajalajah coba pikeun berpungsi dina flaws Anjeun saencan nu nunjukkeun ayana kaluar misshapes pasangan Anjeun. Tanpa ragrag dina ekstrim nu sejen tur bade pikeun panghukuman sorangan, neukteuk pasangan Anjeun sababaraha slack, ngeureunkeun ningali-Na / nya unggal move tunggal ngaliwatan kaca pembesar, jeung nyoba neuleuman lampah maranéhanana lain ditilik eta. Waktu nu sanes Anjeun geus komo pasangan konflik slightest, tinimbang nyoba pikeun nunda ngalepatkeun dina batur nu sejenna, nanya ka diri naon teu salah. Coba manggihan cara Ngahindarkeun konflik, jeung, lamun disagreement saperti hiji timbul ku, mikir tina solusi pikeun ngajawab eta peacefully.

3. Tetep tenang Anjeun

Jadi loba hubungan nyokot turn salah ngan alatan dua mitra mengadopsi dangong jadi soldadu sacara. A hubungan minuhan teu medan perang hiji. Anjeun teu kudu nyerang pasangan Anjeun atawa ka cacah victories Anjeun jadi skor luhur moal mantuan Anjeun ngarasa happier. Gantina, nyoba ngajaga tenang jeung sabar jeung pasangan Anjeun. Mikir nu pasangan anjeun teu musuh Anjeun, jeung iraha wae Anjeun hoyong ngumpulkeun sora Anjeun, Nyokot napas jero jeung refrain sorangan. Tungguan nepi Anjeun bisa diajak ngobrol ngaliwatan quietly, anjeun bakal geura-giru tempo hasil.

4. Lay yayasan cageur hubungan Anjeun

Ngan kawas hiji imah padet diwangun dina yayasan padet, hubungan minuhan diwangun dina leuwih cageur. Ieu hartina anjeun kudu jujur ​​ka pasangan Anjeun sareng, paling importantly, ka diri anjeun ti pisan mimiti. Naha bakal indit ka tebih gede guna nyumputkeun flaws Anjeun upami Anjeun perencanaan nu datang ka babarengan? Nu séjén antukna bakal mere nyaho titik Anjeun lemah. Dupi anjeun kantos ngira yén pasangan Anjeun bisa jadi sabenerna asih nu sisi Anjeun nu mertimbangkeun faulty?

5. Ulah nyerah ngimpi Anjeun

Nu ka yén guna boga hubungan minuhan jeung bahagia anjeun kudu nyerah ngimpi Anjeun? Lamun mikir ieu téh kahayang pasangan Anjeun, aya dua pilihan: boh anjeun ngagaduhan manéhna / wrong nya, atawa eta mah hiji. Selfishness Sanes kang, atawa selflessness mangrupakeun dangong hak kanggo hubungan harmonis. Sabalikna, hiji partnership asih cageur hartina pangrojong dua jeung ajak silih ka ngudag ngimpi maranéhanana. Lamun mutuskeun yén wishes jeung tujuan Anjeun sorangan teu penting, Anjeun bakal geura-giru ngarasa frustasi jeung unfulfilled. Dupi ieu di mana anjeun hayang hubungan Anjeun bisa pos ka?


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
8 Great Kahiji Tanggal Patarosan kudu Anjeun Tanya

Urang sadaya geus geus dina kaping mimiti. Naha maranéhanana geus ngarah kana hubungan atawa réngsé sanggeus sababaraha kaping, urang ...

Deukeut