Kumaha nyium dina 5 Hambalan gampang

Kissing mangrupakeun kalakuan sauyunan jeung lamun dipigawé kalayan bener jeung jeung jalmi katuhu, eta bisa ngakibatkeun dada-pounding, rahang-muterna magic. Sedengkeun ieu bisa disada intimidating, henteu. Ku handap ieu gampang lengkah-demi-lengkah pituduh, Anjeun bakal geura-giru jadi dina jalan Anjeun ka manéh kembang api.

Lengkah 1: Initiating Kiss hiji
Timing nyaéta sagalana. Ku muterna petunjuk halus, Anjeun bisa neangan dicium tanpa datang kaluar jeung paribasa eta. Komunikasi pikeun nyium bisa di antarana: lalaki bray sakeudeung nempo biwir tanggal Anjeun, rada parting biwir Anjeun sorangan, mesem jeung occasional lip biting Anjeun gaze kana panon tanggal Anjeun, atawa nyieun sungut anjeun kissable jeung lip gloss / chap iteuk jeung minty napas seger. Tangtosna, sakali Anjeun geus jeung pasangan Anjeun bari, tanda jeung parasaan séjén bakal mantuan Anjeun nyaho lamun waktu nu pas pikeun cium eta.

Lengkah 2: Nyetel S. haté nu
Condong dina keur ciuman hiji malah sexier lamun compliment hiji dirumuskeun. Paribasa “anjeun jadi geulis / ganteng” dina cara intim bisa mantuan amp nepi markisa nu. Ku nurunkeun volume bahasa sunda na sora Anjeun jadi Anjeun ngonci panon ngabejaan tanggal Anjeun Anjeun gaduh parasaan jero maranehna bari ogé enticing ka pindah ngadeukeutan ka anjeun.

Lengkah 3: Megatkeun Kissing panghalang
Naha ieu téh nyium kahiji Anjeun, nyium kahiji jeung partner anyar, atawa anjeun rada saraf ngeunaan kissing, megatkeun panghalang kissing teu ngan baris mantuan nenangkeun maranéhanana saraf tapi bakal mintonkeun karsa layeut Anjeun. Gantina bade di pikeun nyium gedé, lean di keur nangkeup sarta cium macana tanggal Anjeun. Kenop ka lengkah ieu téh teu ngarenah. Jieun parasaan anjeun jeung karsa jelas ku cara nempatkeun nu ciuman deukeut ka ceuli atawa sungut bari lingering salila sababaraha detik. Whispering hal flirty kana ceuli maranéhanana bari biwir anjeun linger ieu jalan séjén pikeun mantuan megatkeun panghalang kissing.

Lengkah 4: Bade di keur Kiss nu
Tetep nyium basajan. Teuing markisa dina nyium munggaran bisa jadi turn-off. Jeung biwir anjeun laun parted, boh melak hiji nyium lugas atawa gently ngonci biwir jeung tanggal Anjeun. Dina lengkah ieu, nu penting oge nuturkeun kaping Anjeun ngabalukarkeun. Nengetan kumaha tanggal Anjeun responds jeung ngalir salila nyium nu. Lamun maranehna lean atawa linger, Anjeun meureun bisa pindah kana hiji nyium leuwih gairah. Lamun henteu, Nutup nyium nu ku cara narik deui, bubuka nepi panon Anjeun pikeun nyieun kontak panon, jeung mesem.

Lengkah 5: Post-Kiss Bliss
Ieu tahap bulan madu tina prosés kissing. Lamun ngarasakeun nyium nu mintonkeun pasangan Anjeun ngaliwatan nyepeng leungeun jeung mesem. Lamun Anjeun bade neraskeun kissing, pastikeun pikeun mertahankeun kontak fisik Anjeun. Anjeun ogé tiasa nukeur nepi gaya kissing Anjeun ngaliwatan sudut pendekatan, laju sarta panjang nyium, cium firmness jeung inténsitas, jeung lip posisi. Lamun anjeun geus rengse kissing bari, ngan saukur neuteup kana panon masing-masing jeung ngarasakeun momen.

Sedengkeun ieu mugia munggaran loba kisses pikeun anjeun sareng kaping Anjeun, hal anu penting pikeun revel di perasaan moment ieu. Sasambat ka Maung Bandung twinkle di panon anjeun, tetep mesem, jeung méré ka “Anjeun keur di luhur dunya” rarasaan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Good Relationship Fight
Nyaeta Aya sapertos A Thing Salaku A ngalawan Good dina hubungan?

Sanajan alesan nu dianggap hadé pikeun hubungan, aya saperti hal salaku gelut alus dina hubungan hiji?...

Deukeut