Kumaha nyium Liwat zodiak Sign

Nu nyium kahiji geus jeung batur salah sahiji moments pamungkas dina hubungan budding, jeung hal dua anjeun bakal sok inget. Upami Anjeun gaduh bad kahiji nyium, aya biasana teu nu mana wae nu recovering ti nu. Baca asup pikeun nempo kumaha anjeun kudu cium tanggal Anjeun pertama kali:

Aries

Sawaktos Anjeun pertama cium hiji Aries, Anjeun biasana teu kudu salempang ngeunaan teuing kamana gancang atawa nungguan momen katuhu. Upami Anjeun hoyong nyium eta, ngalakukeun hal eta tanpa ragu. Maranéhanana ngahargaan Anjeun seizing moment jeung keur langsung. Make panas sarta gairah. Padahal anjeun kudu nyaho, maranéhanana meureun bakal cium anjeun.

Teu kaurus

Sawaktos Anjeun pertama cium hiji teu kaurus, Anjeun hoyong ngadagoan. Ulah ngalakukeun hal eta gancang, jeung ulah make nyium nu panas jeung puasa. Tanda Ieu prefers hiji ngabeuleum slow, jadi make panungtungan. Maranehna moal nyokot reins, jadi Anjeun bakal kudu. Stroke atawa cium beuheung maranéhanana samemeh Anjeun cium biwir maranéhna pikeun bener meunangkeun eta bade.

Kunjal

Sawaktos Anjeun pertama cium hiji kunjal, ngabejaan ka eta Anjeun hoyong nyium eta kahiji. Tanda Ieu responds ka kecap leuwih hade tinimbang nu sejenna. Harewos seductively di ceuli maranéhanana, mangka nibble dina eta. Graze leungeun maranéhanana atawa tahan leungeun maranéhna (boh maréntah ku kunjal). Sababaraha Geminis bakal pounce kahiji, tapi maranehna geus biasana sagala flirt jeung no pounce, jadi Anjeun bakal kudu.

Kangker

Sawaktos Anjeun pertama cium Kangker hiji, Anjeun kudu nyaho maranéhanana geus tradisional jeung kawas sakuliling teu nyaman, jadi ngalakukeun hal eta di ahir tanggal dina doorstep nu. Lamun anjeun cium eta, tahan eta dina leungeun ngarah ngarasa aman jeung aman. Ulah hayu indit dina lila teuing, jeung teu jadi pabalatak.

Singa jalu

Sawaktos Anjeun pertama cium hiji Leo, make salaku dramatik Anjeun bisa. Tanda Ieu hayang hirup jadi kawas wayang, jeung bakal kuciwa jeung nanaon konvensional jeung membosankan. Cium eta dina moonlight nu, dina hujan tuang, atawa di tengah jalan. Make gairah jeung tarik kaluar.

VIRGO

Sawaktos Anjeun pertama cium hiji Virgo, mariksa napas Anjeun beforehand. Lamun indit ka dinner, pencét mandi saméméh ninggalkeun pikeun mastikeun euweuh nu nyangkut huntu jeung anjeun bisa pop mint hiji atawa pake mouthwash. Euweuh bakal ngahurungkeun eta off leuwih ti kissing hiji sungut kotor. Prakték téhnik alus sabab bener nyaho barang maranéhanana.

kaca: 1 2


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Opat Tipe Ti Lalaki Awéwé Go Pikeun

Kenop ka jantung hiji manusa teu ngaliwatan burih-Na. Ieu téh ngaliwatan pikiran-Na. Pamakéan psikologi ...

Deukeut