Urang Jieun Open hubungan Gawé

Aya garis ti lagu Brooke Fraser nu mana "sunda asli anu sumbang teuas". Ieu teu bisa jadi leuwih apt. Teu saperti di cyber & Boons roman layeut atawa film Disney, hubungan teu sok mungkas nepi jeung pasangan tunggang off kana Panonpoé Tilelep nu. Naon asalna sanggeus declarations sunda anu usaha jeung komitmen. Manusa mindeng narékahan pikeun kasampurnaan tapi bisa meunangkeun heubeul gancang. Kahirupan ieu nyusahkeun cukup tanpa ngabogaan nungkulan sagala rupa nu drama alamiah. Di sisi séjén skala nu, aya jalma dina hubungan anu dibuka pikeun pananggalan atawa ku manéh lain jalma. Sedengkeun istilah "open hubungan" geus bandied ngeunaan pikeun cukup sababaraha waktu ayeuna, definisi jelas naon nu diperlukeun anu jenis ieu hubungan tetep matak ngabingungkeun keur kalolobaan urang.

Naon Persis Ieu aya Open hubungan?

Sababaraha alesan keur dina hubungan kabuka méré jalma kabébasan sarta kalenturan of keur napel tanpa beurat ditambahkeun tina ekspektasi jeung komitmen tina monogamy. Batur opine nu euy cara fancy tina ngamungkinkeun mitra ka curang dina silih. Naon bae pamadegan nu, aya tanda jelas pikeun mintonkeun yen hubungan kabuka teu berpungsi sawaktos diurus jeung diatur oge. Salaku jeung hubungan séjén, eta sadayana gumantung kana naon unggal jalma hayang. Jelas, jalma anu aya dina tipe ieu hubungan aya di bahaya tina nyanghareup tipena béda tina heartaches. Teu kawas mitra dina hubungan monogamous, maranéhanana dina hubungan kabuka teu boga pilihan menggambar nu "he / manéhna ditipu dina kuring" kartu. Jadi kumaha teu hiji balik ngeunaan mastikeun yen hubungan kabuka ngarupakeun hiji suksés jeung enduring?

Goal umum sarta komitmen

Pikeun starters, kudu aya atraksi - boh fisik jeung emosional - antara boh pihak. Barina ogé, nu bakal dijadikeun alesan utama naha boh ti antarana anu babarengan di tempat kahiji. Ngan sabab ninggalkeun sorangan muka ka Ngalanglang jeung pihak museurkeun séjén teu kudu derail tina kanyataan yen dua individu geus mutuskeun bunuh ka silih ku cara sorangan. Gawe ti atraksi ieu, putusan pikeun hubungan kabuka bisa jadi ngan saukur jadi yén duanana masih getol dina Ngalanglang pilihan séjén. Kituna, keur bisa ngatur hubungan kabuka téh ngarupakeun matéri nu mastikeun yen kadua pihak nyurtian "aturan" kaulinan. Loba keneh hubungan monogamous has, maranéhanana dina hubungan kabuka bakal mibanda standar sorangan ogé. Resep kana hubungan kabuka suksés ieu ngabogaan boh pihak pamahaman jeung committing jeung aturan sarua.

Kejujuran Goes A panjang Jalan

Salaku jeung sagalana sejenna dina kahirupan, kejujuran téh mangrupa bagian gedé hubungan kabuka. Barina ogé, dasar hubungan kabuka nyaéta kanyataan yén aya kapercayaan cageur antara mitra. Hiji-hijina jalan nu ieu berpungsi kaluar nyaéta upami kadua sok truthful ka pihak séjén. Ogé aya kira menata ekspektasi. Keur dina hubungan kabuka pisan jiga tipe séjén hubungan nu tempo madhab. Salami boh pihak anu agreeable naon nyusun dinamika hubungan maranéhanana sarta bisa terus jalan ka arah tujuan umum ieu, taya alesan naha hubungan kabuka moal lepas nu haul lila. Hiji bahan penting dina hubungan kabuka suksés nyaéta saukur ieu: naon unggal jalma nyangka kaluar ti eta? Mun ieu di alignment, hubungan kabuka diatur pikeun muka.

Tangtosna, hubungan kabuka teu for everyone. Ngan kawas tipe séjén hubungan, bisa ngeureunkeun nepi di patah hati. Tapi, ogé bisa hubungan alat mangpaat pisan utamana pikeun jalma anu mikaresep keur jeung partner ajeg bari ngabogaan kasempetan papanggih batur di waktu nu sami. Loba bisa opine nu hubungan kabuka balik ngalawan pisan dasar hartina sabenerna komitmen jeung asih. Tapi, aya ogé kasus whereby mitra dina hubungan kabuka bener teu milih kaping atawa nepungan batur lian. Maranéhanana anu manggihan kasuksésan dina hubungan kabuka mindeng manggihan nu keur dibéré kabébasan pikeun tanggal batur sabenerna draws eta leuwih deukeut ka mitra maranéhanana. Kanyataan konci dina hubungan ieu memang teu bisa label nu hiji bakal ditunda eta tapi kabisa masing pihak keur nyieun kaputusan sora dumasar kana silih pamahaman.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Anjeun teu kudu Coba Pikeun Robah Guy anjeun

Aya loba ditulis ngeunaan kumaha anjeun bisa ngarobah manusa Anjeun. Kumaha anjeun bisa ngalilindeuk manéhna jeung nyieun manéhna ...

Deukeut